2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım çarpıntı yı bilmiyorum ama Kalça ya bıçak saplanmasi bende de oluyor bizim burada ona kengi diyorlar bazı gebelik ler kengi li olurmuş doğumdan sonra geçermis ama doğuma kadar da pek yapılacak birsey yok maalesef magnezyum takviyesiyle hafifletebilirsin

Saol canım multivimin kullanıyorum magnezyum iceriyor ama dr yinede danisayım verdigin bilgi icin tesekkurler

Bende çok acikiyorum hevesle yemeği hazırlıyorum ama yiyemiyorum çözemedim bu durumu halbuki öyle gebelik bulanti lari yaşamadım ama hevesle istediğim yiyeceği bile yiyemiyorum (
Bnde oyleyim canm yemk yaptim yiyemedim kaldi ama tost yaptm onu yedim kendi yaptigim yemegi yiyemiyorum yapmakta kolay olmuyo zaten ama biseyler yemege calis canm

Bnde oyleyim canm yemk yaptim yiyemedim kaldi ama tost yaptm onu yedim kendi yaptigim yemegi yiyemiyorum yapmakta kolay olmuyo zaten ama biseyler yemege calis canm
Aynen canım yemem gerektiği için kendimi zorluyorum dediğin gibi kendi yaptığım yemeği daha zor yiyorum geçecek inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…