2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bende bugun ağrılarımı sordum bagırsakmı bebekmı bılmek cok zor progestana devam dedi gazımda cok oluyor genelde ondan bagırsaktır ınsallah dıyorum.yada bebek buyuyorda baskı yapıyor dıyorum.

İnternetten okudum canm bebek buyuyo baski yapiyo omurgaya oyle bsy yaziyo ama genede bi sormak lazim doktora

cennet35

aaaaaa, senin bebeklerinden daha onemli ne var ki? takma canim kimseyi. elalem bu agizlari torba degil, birak konussunlar....
sorun zaten bebeklerim kimse kabullenemiyo buda sinirlerimi bozuyo korunurken ilk hamile kalan benim sanki canım zoruma gidiyo bende şok yaşadım öğrenince ama rabbim nasip ettiyse vardır bi bildiği dedim kiymadim onlara herkes beklediki aldirayim

Canim ben doktora gittigimde cok az su ıciyosun annesi de bebegin rahatlaması sitres atması icin takla atması gerekiyo dedi ben suyumu 3 lt fazla iciyorum artık 3 lt icmeni tavsiye ederim zorla iciyorum

Keske 3 lt su icsem 5 lt kusarim. 1 bardak bile durmuyo genelde midemde.... benim tek avantajim havalar burda 15 derece civari seyretti butun yaz. oda isime geldi tabi...

Bnde bi iki kez ruyamda gordum canm cok korkmustum iki hp çamaşırima bakip bakip duruyordum sonra bidaha gormedim bu ruyayi Allah korusun yavrularimizi ya
evet insan bir kere yaşayınca aklına takılıyor ister istemez. benimkinin üstünden 2 ay geçti nerdeyse ama hala her wc de peçeteyle abanıyorum var mı kanama diye

Aaa olur mu hic oyle sey canim. Allahtan iyi mi biliyorsunuz de sen onlara. kiyilirmi hic o kuzulara. dinleme, karsinda duran kim olursa olsun dinleme... gercektende senden ya da bebeklerinden kiymetli degiller....

Keske 3 lt su icsem 5 lt kusarim. 1 bardak bile durmuyo genelde midemde.... benim tek avantajim havalar burda 15 derece civari seyretti butun yaz. oda isime geldi tabi...
Seni cok iyi anliyorum surekli kusan biri olarak yudum yudum icmeye calısorum devamlı yaninda birseyler bulundur az az suyla birlikte mecbur bebegin icin katlan cnm susuz kalmasın su bebisler icin cok önemli oksijeni bence icersin bebesin icin 3lt degil 4 bile icersin

nasil yani bu kadar kolay aldirmak allah isla etsin

Aaa olur mu hic oyle sey canim. Allahtan iyi mi biliyorsunuz de sen onlara. kiyilirmi hic o kuzulara. dinleme, karsinda duran kim olursa olsun dinleme... gercektende senden ya da bebeklerinden kiymetli degiller....
Yok zaten dinlemem ama ota çöpe aglicak kivamdayim bide eşim konussunlar diyip destek olmuyo sinirlerim bozuluyor önüne gelen bana soyleniyo

Canım takmıyım diyorum ama eşim arkamda durmuyo ki hep tek başımayım şu hayatta
Ah canm hayatin kanunu mu boyle nedir bu insanlardan cektigimiz ya en cokta esimiz ailesinden cektiklerimiz bnm durumumu da biliyosun bnmki daha kotu evden çıkamıyorum ciksam dovuceklermis herkes dışladı bni canimi yakan suki bnm bi sucum yok iftiraya maruz kaldim ama Allah razi olsun esim yanimda oldu cunku cok zor yollarla hamile kaldim bos ver Allaha havale et kimse kimseye yaptklarini cekmeden ölmez insanlarda vican denen bsy kalmamis yavrularini dusun onlar seninle seni duyuyorlar skntini hissediyorlar hic degmicek insanlar icin yavruna zarar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…