2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlarrrr bnm dunden beri belim sol bacagim kalcamla birlikte agriyo ya aranizda boyle olan varmi korkuyorum

Kızlarrr günaydın. Günde kaç litre su içiyoruzzzz?? Su içmeye motive edelim birbirimiziii, nerde okusam su çıkıyor karşımaaa. Çatlamaya bile iyi geliyormuş

Onu yutarken başka şeyler düşünüyorum şarkı söylüyorum bulanmayayım diye :)))
Peki ictikten sonra midemi rahatsız ediyor mu canım beni çok rahatsız ediyor gymo ferro sanol kullanıyorum ben. Birde omega 3 lù vitamin var o da hem İçmesi kötü hem de ictikten sonra midemi mahvediyor eksitiyor

Kızlarrr günaydın. Günde kaç litre su içiyoruzzzz?? Su içmeye motive edelim birbirimiziii, nerde okusam su çıkıyor karşımaaa. Çatlamaya bile iyi geliyormuş
Ben 3 litre kesin iciyorum baze geciyor bile. Ama zaten cok asiri susadigim icin zorlanmadan ictim hep. Sise aliyorum hep yanimda yoksa susadikca git bardakla ic zor.

ben sabah yanıma iki tane 1,5 luk şişe koyuyorum
işten eve giderken kalanı yanıma alıyorim
onu bitiriyorum.

Ben 3 litre kesin iciyorum baze geciyor bile. Ama zaten cok asiri susadigim icin zorlanmadan ictim hep. Sise aliyorum hep yanimda yoksa susadikca git bardakla ic zor.
Ben de şişeciyim ama midem bulanıyor. Sadece sabah kalktığımda ağzım kurumuş oluyor. Benek için vucüdun için herşey için sağlıklı. En çok Da korktuğun gebelikte kendini gösteren enfeksiyon için, her derde deva. 1.5 içebiliyorum ben.

ben o endişeleri sanırım bilinç altımın çok derinlerine gömdüm. gündüz bişeyim yok ama geceleri çoğunlukla kanamam olduğunu görüyorum kabusumda...
Bnde bi iki kez ruyamda gordum canm cok korkmustum iki hp çamaşırima bakip bakip duruyordum sonra bidaha gormedim bu ruyayi Allah korusun yavrularimizi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…