- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.481
Ogrendim canm bebesimiz buyuyormus baski yapiyormus omurgamiza ondan agriyormusBenim de ayni canım
Hos geldim canm amin hepimize nasip etsin Allah ay hemimiz herseyden korkan annemiyiz valla canm bn bu konuda evet zararli diye biliyorum ama birakmasi imkansz olan seyMerhaba anneler.Ben de subat 2018 annesi olacağım inşallah hayirlisiyla..12.haftadayim. Bu 2.gebeliğim.İlk oğluma cok sey ogrenmistim kk da.Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar ve bebekler diliyorum...
Sizlere sormak istediğim şeyler var bana Dr um vitamin olarak elevit verdi forumda kullnan pek yok sanırım. Midemi çok bulandiriyor kokusu sizce değiştirsem mi...Bir devkafama takılan telefon konusu var sosyal medyada veya internette herkes gibi telefonla çok hasır neşir oluyoruz artık..Bebegime bi zararı olur mu acaba korkuyorum uzak durmaya da calisiyorum ama yine de pek olmuyor.Siz neler dusunuyorsunuz bu konuda.
konuyu degstrmis olucam ama bnm bi derdim var kizlar ya nedir bu patatesten cektiklerim hic patatees kizartmayi becerebiyorum hp yaniyorlar ama pismiyo sert duruyo acaba patatestemi sorun var yoksa bndemi
bende decavit kullanıyordum kokusu igrenctı ıcınde de mıdem bulanıyordu siiznkinin aynısıdıkızlar bende 12 haftalık hamileyim bu 3. gebeliğim iki kızım var çok şükür bugün doktora gittim kız gibi dedi buna da acaba kız deyip daha sonra değişen varmı aslında ben kız olduğu için hiç gocunmuyorum ama cevresel baskılar deli ediyor şimdide 4. erkek olur inşallah diyorlar bundan nefret ediyorum
canım patatesin cinsinden de olabilir benım bu aralar aldıgım hep bos kızartıyorum içi bos dun hasladım içi bos eylül ekimd eiyi patates gelirKizlarrrr bnmde patates sorunuma cvb yazarsaniz cok sevinirim
Ay butun kaynanalar aynimiya bnde o kanmla kavga ettigim gun gobegimi ustune dustum bayildim bi kere arayip sormadi beddualar etti ne zorluklarla hamile kaldim hic umrunda degil neymis o 11 tane cocuk dogurmus hic hastalanmamis dagda odun topluyormus kendisi dogurmus hic yatmamis neymis bn hp yatiyormusum işi bile birakmisim cok aciz insanmisim devlet hastanesi varken niye ozele gidiyormusum yok vitamin dahi icmicekmisim cunku zararliymis sian konusmuyoruz ama bni yakalarsa dovucekmiskızlar hiç üzülmeyin bebeğiniz stres yaşamamalı biliyorum üzülmeyin demek zor bende sıkıntı yaşıyorum kimse arayıp tebrik bile etmedi kaynanam agız ucuyla hayırlı olsun dedi bebeğime sevinmediler bile beni sevmedikleri için o yüzden çok taktım ağladım ama sonra dedim ki olan bebeğime oluyor banada değil kendimi tenkin ettim sevmesinler zaten dedim inanın hiçbir şeye değmez verin usluplu şekilde cevabınızı bosverın
benim agrılarım hala var adet agrısı gibi doktor çok normal rahmin genişliyor dedi kasılamalarım oluyordu onada normal dedi ama sancı gibi böyle bebek sıkısıyor dedim alla alla ltıhap mı var dedi akıntımda kokulu diyince test aldı cubukla rahimden iltihap çıktı 6 gün fitil kullandım suan o sancılanma da kokuda geçti
bende 6. haftamda kanama yaşadım 13 gün yattım doktor rapor verdi işe gitmedim sonra yıllık izin aldım kimsede arayıp geçmiş olsun demedi kaynanamında dalga geçmelerine maruz kaldım neymiş 7 aylık olana kadar hastane yüzü görmemişte bu ne agrı sızıymısta her ay doktora mı gıdılırmıs de devlet hastanesi ne güneymiş de vs üstüne üstlük gittiğimde tonla iş yaptırdı kanamadan sonra iş güç yapamam diye gitmedim bahanemde oldu yatmam gerekliydi çünkü
çalışıyorum yorulup geliyorum bi de oraya gittik mi yemek bulasık üstüne duble çene
artık midem bulanıyor vs dıye dıye gitmiyorum maalesef bazen uyduruyorum ama psikolojim bozulmasın bebeğim strese girmesin diye uyduruyorum gittiğimiz de de tuvalette oturuyordum 15 20 dk vakit geçiriyordum çünkü sesi bile moralimi bozmaya yetiyordu
Erkek deyip kıza dönen kız denilip erkege dönen akrabalarımız varkızlar bende 12 haftalık hamileyim bu 3. gebeliğim iki kızım var çok şükür bugün doktora gittim kız gibi dedi buna da acaba kız deyip daha sonra değişen varmı aslında ben kız olduğu için hiç gocunmuyorum ama cevresel baskılar deli ediyor şimdide 4. erkek olur inşallah diyorlar bundan nefret ediyorum
Ay bilgi icin teşekkür ederim canm once dedim patateste sorun var sonra 6 kez patates degistrdm ama hala ayni demk bnde var sorun becereksizim diyemiyorum da patatese ataiyom sorunucanım patatesin cinsinden de olabilir benım bu aralar aldıgım hep bos kızartıyorum içi bos dun hasladım içi bos eylül ekimd eiyi patates gelir
yagını kızartma yagı al ben yemegı zeytınyag ile ama kızartmayı kesınlıkle ayçiçekle yapıyorum ve sürekli değiltiriyorum
derin kap fazla yağ da azar azar kızart yanıyorsa başında bekle biraz olmadı suda beklet sonra kurulayıp kızart
tuzu cıkarınca at belkı tuzda kurutabılır bılmıyorum suan tamamen uydurdum ama olabilir
Teşekkür ediyorum evet günümüzde imkansız uzak durmak allah korusun bebeklerimiziHos geldim canm amin hepimize nasip etsin Allah ay hemimiz herseyden korkan annemiyiz valla canm bn bu konuda evet zararli iye biliyorum ama birakmasi imkansz olan sey
Bisey degl canm amin Allah razi olsunTeşekkür ediyorum evet günümüzde imkansız uzak durmak allah korusun bebeklerimizi
Valla cinsiyet hakkinda bsy diyemicem canm ama icimden geleni erkekbenim bebişin cinsiyetine yorum yapacak yok mu kızlar gerilerde kaldı tekrar paylaşayım belki yorumlayanınız olur
minnak bi pipi gördüm sanki minnacık çıbık şeklinde :)
Basında bekle cnm kızartma yagı kullanAy bilgi icin teşekkür ederim canm once dedim patateste sorun var sonra 6 kez patates degistrdm ama hala ayni demk bnde var sorun becereksizim diyemiyorum da patatese ataiyom sorunu
ay ay aynı mubabetler önceden onların yediği içtiği fayda ediyormus biz resmen hormonlu gıdaların esiri olduk dna miz bile değişti düşük oranları çok artık her şey hassas keşke onların zamanı gibi olsa bizlerde yorulmasak üüzlmesek telaslı olmasak yediğimiz içtiğimiz şifa olsa cocugumuza ama değil bunu kabul edemiyorlar benim karnım agrıyordu göbek bagı olusuyormus megerse kalktım salona gecıcem esıme arkamdan dıyor kı bu ne boyle gobegını tutup duruyor ovuyor neymıs bu daha sımdıden dıyor o zaman 5 haftalıktım sanane yanı ister ovarım üster hoplarım hemen mutfaktan cıkar cıkmaz dedıkodumu yapıyorAy butun kaynanalar aynimiya bnde o kanmla kavga ettigim gun gobegimi ustune dustum bayildim bi kere arayip sormadi beddualar etti ne zorluklarla hamile kaldim hic umrunda degil neymis o 11 tane cocuk dogurmus hic hastalanmamis dagda odun topluyormus kendisi dogurmus hic yatmamis neymis bn hp yatiyormusum işi bile birakmisim cok aciz insanmisim devlet hastanesi varken niye ozele gidiyormusum yok vitamin dahi icmicekmisim cunku zararliymis sian konusmuyoruz ama bni yakalarsa dovucekmis
Tamm canm teşekkür ederim denerim birazdan canm cekti sabah yatiklarim yandi ins bu guzel olurBasında bekle cnm kızartma yagı kullan
İyice kurumadan alırsın tabaga bir tane bak içi pişmişmi diye kontrol ede ede alışırsın
benim yazımın altında hamilelik takvimini imza alınana eklemek için tıklaıyn yazıyor ya ona tıkla sonra önermeleri yerine getir son adet tarihini gir olusuyor cnmbirde kızlar bu hamilelik takvimini nasıl yapıyoruz ben beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?