2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aaaa aldirmakmi aldrmak ne ki ya bunlar nasil insanlar ya valla sinirden aglicam simdi Allaha hevale et vicdansz insanlar yemin ederim cok sinirlendim gozume yas doldu boyle bisey kim kolay soyleyebilir ki dusuncesi bile cok kotu

Liviya nemesis
bence bu gece ruyamda dusuk yapmisim guya heryerim kan icindeymis felan tabii ki sicrayarak uyandim ama etkiliyor tabii
Canm ruyada kan gormek ruyayi bozuyormus bide vesvese vermek icin seytan hamile kadnlari korkutmayi cok seviyormus bunu ogrendikten sonra ruyayi kafama takmıyorum bugun de sabah esim bi garip uyandi ruyasinda bni disarida sutyenle gormus kiziyo ruyani etkisinde kalmis bu ruyalari dikkata alma bn artk hic takmiyorum

yaaa kızlar kimsede yokmu karın ve kasık ağrısı.Derdime derman olun:)stresli bir anne var yahu burda.
:)))
birde bugun ıkılı teste gıttım olcumler yapıldı pazartesi bellı olacak sımdıden bılınırmı bılmem ama çıkıntı var erkek gibi dedi:) bir erkek daha sanırım geliyooooooooooooo

Keske 3 lt su icsem 5 lt kusarim. 1 bardak bile durmuyo genelde midemde.... benim tek avantajim havalar burda 15 derece civari seyretti butun yaz. oda isime geldi tabi...
Bende çok kötüyüm hiç icemiyorum üstelik böbrek taşım var bide antalyadayim burda hava 42 derece

Son düzenleme:
Benimde iç karnın ağrıyo canım sanırım kesemiz büyüyor ve biraz biraz yukarı geliyor o yuzden

Aaa gene bi erkek geliyo gozun aydin canm

Allah ıslah etsin canım artık bunları öyle olan bize bebeklerimize oluyo uzulmemeye caliscaz

Allah ıslah etsin canım artık bunları öyle olan bize bebeklerimize oluyo uzulmemeye caliscaz
Bnde düşünmemeye calisiyorum iyiki burasi var burda zmn geciriyorum icim rahatliyo disari çıkamıyorum bos ver oyle bi zmn gelcek senin yavrularini gormeye yalvaracak sana inşallah oyle bi zmn gelcekki soylediklerine pisman olucaklar inşallah kuzum kotu dusunme birak onlari ne derlerse desinler

kızlar bende 12 haftalık hamileyim bu 3. gebeliğim iki kızım var çok şükür bugün doktora gittim kız gibi dedi buna da acaba kız deyip daha sonra değişen varmı aslında ben kız olduğu için hiç gocunmuyorum ama cevresel baskılar deli ediyor şimdide 4. erkek olur inşallah diyorlar bundan nefret ediyorum

konuyu degstrmis olucam ama bnm bi derdim var kizlar ya nedir bu patatesten cektiklerim hic patatees kizartmayi becerebiyorum hp yaniyorlar ama pismiyo sert duruyo acaba patatestemi sorun var yoksa bndemi

Ay Allah bagislasin canm bnm bizm ailede de uc kiz bn kucuk kiz bnden sonra erkek kardesim var annemede cok baski yapmislar gun vermemisler bu nedir ya insanlar gittikce kafayimi yiyor kiz cocugu da cok degerli erkek de ikiside evlat ya babam uc kiz olunca bni hastaneye almaya gelmemis istememis bni ama suan en cok sevdigi kizi bnm tabi gepimizi seviyo ama yani suan cok mutlu hatta anneme Allah razi olsun senden bana cennet kapisi uc kz dogurdun diyo sen takma o insanlari kafana Allah kismetinde erkek cocugu yazdiysa erkek olur bak haberlerde de diyorlar 9 ay boyunca ultrasonda kiz diyormus dogum yapinca erkek oldugu anlasilmis

Merhaba anneler.Ben de subat 2018 annesi olacağım inşallah hayirlisiyla..12.haftadayim. Bu 2.gebeliğim.İlk oğluma cok sey ogrenmistim kk da.Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar ve bebekler diliyorum...
Sizlere sormak istediğim şeyler var bana Dr um vitamin olarak elevit verdi forumda kullnan pek yok sanırım. Midemi çok bulandiriyor kokusu sizce değiştirsem mi...Bir devkafama takılan telefon konusu var sosyal medyada veya internette herkes gibi telefonla çok hasır neşir oluyoruz artık..Bebegime bi zararı olur mu acaba korkuyorum uzak durmaya da calisiyorum ama yine de pek olmuyor.Siz neler dusunuyorsunuz bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…