2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar hepinize günaydın ya ben dün koca bir paket doritos yedim cok canım istedi biliyorum yararlı bişey değil yoğurtla yemiştim ama gece kus kus içim dışıma çıktı neredeyse gece mantı yemiştim onu da cıkardım hep gırtlağım yara oldu resmen sizce hamilelik bulantısı mı bu yoksa doritos benim midemi mi bozdu

Ben hamile kaldım başladı cnm önceden diş ağrısı nedir bilmezdim şuan 3 dişimda sıkıntı var dışları tertemiz ama içi çürük sanırım ağrıyor... kırılan dişin üstü beyaz altı siyah çürümüş.. ama ben dişimi her fırçaladığımda daha bitiremeden bulantı geliyor o masada ne yaparım bilemiyorum

günaydın herkese benimde bugün kontrolüm var ama 2. olduğu içinmi nedir hiç heyecan yok sanki klasik olacak herşey gibi geliyor ,gösterirse erkek diyecek zaten içimden geçen de o ,hayırlısı neyse o olsun cinsiyeti çok önemli değil

Ağır şeyler mide bulantısını arttırıyor zaten. Ben hep şeker diyeti ile gittiğim için mide bulantım hiç olmadı diyorum. Ne zaman ağır bişi yesem içim dışıma çıktı. Mide hassas olduğu için doritos gibi zararlı bir yiyeceği kabul etmemiş. Aferin ona

Erkek anaları pek değişikliğe hazır değil sanki :) hepimiz hep erkek doğuracakmışız gibi hissediyoruz. Benim his tuttu bakalım sana

Zaten yerken bile içim rahat değildi ama dayanamadım bilinç altına da nasıl işlemiş ise midem kabul etmemiş :) ta bu hamişlerin canı niye hep zararlı şeyler ister anlamıyorum :)) gerçi benim ilk oğlumda da bu bebekte de canım hep simit krem peynir cekti be kadar ilginç ya ikisinde de aynı şey başka zaman aklıma gelmez simit

Ya kızlar doktora gideli 1 haftayı geçti ben yine paranoyaklaştım hiçbir beliritim yoooook önceden sağa sola dönerken kasıklarım ağrıyordu hapşururken falan oda yok pufffff

Çok baharatlı ve yağlı şeyler çok zararlı cnm akşam yemek dahada rahatsız eder seni keşke cnn istediği zaman birkaç tane yeseydin

Çok baharatlı ve yağlı şeyler çok zararlı cnm akşam yemek dahada rahatsız eder seni keşke cnn istediği zaman birkaç tane yeseydin
Aslında birkaç tane yiyecektim canım da sonra gidip gelip almaya başladım durduramadım kendimi ve sonuç ortada mahvetti midemi resmen (

Ya kızlar doktora gideli 1 haftayı geçti ben yine paranoyaklaştım hiçbir beliritim yoooook önceden sağa sola dönerken kasıklarım ağrıyordu hapşururken falan oda yok pufffff
O paranoya hepimizde var benim 2 hafta oldu gideli randevumada 1 hafta var ama kafam beynim dua ediyom uzaklastıryom dusunceleri

Gunaydin anneler, sabah dusundum de burda cani zeytin cekenlerin hep oglu oluyor. Ben eskiden severdim simdi 1 tane bile yiemiyorum. Acaba kiz mi geliyor bana?? 12+1 de randevum tahmin yapar mi doktor sizce?

Geçen gün benmde migrenim tuttu günde 4 tane parol içebilirsin dedi Dr bi tane içtim hiç bi işe yaramadı 1 saat sonra tekrar içtim azaldı ama 2 gün devam etti malesef
Hamilelik zor is sağlıkla atlatalım şu günleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…