2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Arada cips kaçamağı bende yapıyorum hamilelikte arttı bu durum.

Evet bildiğim kadarıyla hamilelikte normal bir durum bende yaşıyorum sık sık

Orgu batt niyesi var cok hisuma gitti onu ordrtmek icin kimse bulamıyorum bide ogrenmek istiyorum canm ya
aslında örgü çok kolay bir şey bir iki ufak parça denemeden sonra örebilirsin derya baykalda kesin vardır bu modeller. birde örgü dergileri falan var onlarda da modellerin nasıl anlatıldığı yazıyorsanırım. internette video da izleyebilirsin anlatanlar vardır.

Ya canm baktim izledim de cok becerikli deglm yanmda biri ogretrse ogrenebilirim ama videodan bsy anlamadim ama cok istiyorum ogrenmeyi

Evet bildiğim kadarıyla hamilelikte normal bir durum bende yaşıyorum sık sık
aaaa gerçektenmi bak içim rahatladı biraz bebeğimiz alsında oksijen biz dayanırız dimi:)9
senindemi derin nefes alamaman oluyor arada
takmamak lazım heralde kontrol ettikçe dahada bunalıyorsun.

Şimdiye kadar olmadıysa doritos tan olmuştur bence genelde bulantı lar 8 haftada başlayıp 12 de azalmaya başlıyor
Yok normal Bulantılarım ve kusmalarım cok oldu zaten ama 1 haftadır geçmişti sebep sanırım doritos ama olsun yememem gerektiğini anladım en azından

Ay kizlarrrr bn pazartesi hastaneye gittim ya bi dahaki konturolum 24 agustosta ozmnaga kadar nasil dayanicem gene bni korkular sarmayi basladi ya doguma kadar hp bu korkular olucakmi acaba yaaa

Kızlar belki biraz ayıp olacak ama birtek bana mı oluyor merak ediyorum ben gusül abdesti alırken hani agza su verip calkalıyoruz ya ben hamile kalınca onu yapamıyorum suyu alıp tam çalkalıycam öğürmeye başlıyorum hemen tükürüyorum bırakmasm oraya cıkarırım hemen nasıl olacak bu böyle ya abdestte kabul olmaz dimi

Kızlar az kaldı sabredin,en fazla 4-5 hafta sonra hareketleri hissetmeye başlayınca endişeler de minimuma iniyor.ben ilkini 17. Haftada hissetmiştim tekmelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…