2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
aaaa gerçektenmi bak içim rahatladı biraz bebeğimiz alsında oksijen biz dayanırız dimi:)9
senindemi derin nefes alamaman oluyor arada
takmamak lazım heralde kontrol ettikçe dahada bunalıyorsun.
bende de oluyor açıkçası özellikle havalarda sıcak gidiyorya onun etkiside var. Nefesim bana yetmiyor gibi geliyor hemde daralıyorum. Her zaman olmuyor geçtiğimiz haftalarda daha sık oluyordu.

bende de oluyor açıkçası özellikle havalarda sıcak gidiyorya onun etkiside var. Nefesim bana yetmiyor gibi geliyor hemde daralıyorum. Her zaman olmuyor geçtiğimiz haftalarda daha sık oluyordu.
evet ya sanki yetmiyor bir dalış tüpüne ihtiyacım var:)) birde derin derin almaya çalıştıkça dahada alamayıp panik yapıyorum dünden beri var bakalım umarım geçer.

Kizlar geldim kontrolden bebekle ilgili bir sıkıntı yok dedi 2 li test icin biryere yonlendirdi 500 tl istwdi devlet hastanesi yapmiyormu bunu .rahim boyuna bakti belki serkaj yapilabilir dedi duruma gore .cinsiyeti gostermedi arkasi donuktu 10 gun sonra kesin belli olur dedi

Devlet hastanesi yapıyor cnm randevu alman lazım ama

Evet erkeğe benziyor dedi,bak çıkıntı var görüyor musun dedi,şaşırdım mıı hayııır

İki erkek anaları olarak bizlerin de kendi çapında bir sevinci var canım. Aynı cinsiyete sahip çocuklar daha candan kardeş oluyorlar.

Ee sen bir yerde ekonomik de oluyor demişsin miss :)

Ben de kız çocuğu olsa ona 2. Oda yapmak zorundaydım. Ama oğlumun odasını tastamam 2. Erkek çocuğa uygun yapmıştım. Doğuştan 2 oğlum olacağını biliyormuşum herhalde.

Neyse 3 çocuk düşünengillerdenim. Belki 3. Ye:) ama o da erkek olursa, sağlıklı, hayırlı, ahlaklı, edepli can parçası her erkek evlada çok şükür. Rabbim neyi layık görürrse

Elevit kullanıyoeum büyük yutarken midem kalkıyor ve kokuyor
Canim onun içeriğine bir bak internetten istersen.. Domuz jelatini varmış... Kafam karisti hamile olmadan once de duymustum arkadasim az önce arayip beni uyardı cok sukur elevit vermedi baska ilac verdi doktor bana.. Internette de baya yazi okudum. Böyle şeyleri önemseyenlerin haberi olsun istedim

500tl cok yuksek bir fiyat bence.devlet hastanesi olmazsa başka ozel hastanelere fiyat sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…