2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Gerçekten çok üzüldüm
Ama hep hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyoruz en hayırlısı buymuş demekki
Bu da bir sınav ne yazıkki
Senin sağlığın suan herşeyden önemli
Yine olur Allahım gönlüne göre versin inşallah

Canim benim Allahim sabir versin kolaylik versin. En kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim

Aynen canım sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah,maksat birbirlerine destek olsunlar yalnız kalmasınlar biz terk-i diyar edince

Şu an ne söylersek söyleyelim acını hafifletmeyecek ama Rabbim en kısa sürede sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah bir kaç ay dinlendikten sonra bize yine mutlu haberi verirsin.

Bunu daha once yazmistim buraya. Dr bana da elevit yazmisti decavit aldim ben de. Tabi ilaclarin hepsi şüpheli jelatin pek sigirdan uretilmiyor domuz jelatini daha ucuz oldugu icin onu kullaniyorlar. Ozellikle kapsullu ilaclar tehlikeli ama elevit bunu acikca belirtmis o yuzden kullanamam

Diş olayını da sordum doktora kızlar bu aydan sonra çektirebilirsin artık dedi,yalnız 1 gün önceden kan sulandırıcıyı kessen iyi olur dedi,yine de diş hekimine sor müdahaleyi onlar yapacak dedi,bugün kan verirken bile kanım fışkırdı resmen

Merhaba Şubat anneleri , bugğn bebeğimizin ikili tarama testi için gitmiştik. Ense kalınlığına vs bakıldı. Çok şükür herşey normalmiş. Bebeğimiz erkekmiş 10 gün sonra çıkacakmış kan tahlili sonuçları . Hayırlısı ile sonuç bekleyen tüm annelerimiz güel haberler alır.

Senin ilacin adi ne canim ben de ilk basta oyle bi vitamin kullandim ama demir icerigi daha az sanırım. Yukseltmedi demirimi. Tabi diger vitaminleri almisimdir ama kansızlık varsa ayrica veriyor dr lar
Bnm ki regenesis diye bi ilac ilk basta sadece ecopirin folik asit kullaniyordum biraktrdi doktorum bu ilaci yazdi suan bunu kullaniyorum canm

Ben de devit-3 damla kullaniyorum canim. Bebelerimizi daha karnimizda haram ile tanistiriyorlar. Daha bilmedigimiz ve tükettigimiz neler var kim bilir

Canm ne desem bilemedim ki cok gecmis olsun Allah sabr versin Allah ardndan hayirli saglikli evlat nasip etsin

Hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin

Benimde 2 oğlum var buda oğlan sanırım

Rabbim sabır versin ne desek boş malesef

Bende görümceme vermiştim hepsini değilde bir kısmını bakalım geri gelecek mi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…