2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sen gençsin en kötü 3.de tutturursun:) benim de kız çocuğunu süsleyip püslemek içinde kaldı olsun abisiyle daha güzel vakit geçirir belki cinsiyet aynı olursa da napalım,hem de ekonomik olur
Benim eşim 3.cüye tövbeli bende canım zaten maddi durum 3.cüyü kaldıramaz hem maddi hem manevi
Kıyamam sana daha kesin degil belki kızdır dur bakalaım :)

Kizlarrrr bn cok tuylendik ya epilasyon gidiyordum baya azalmisti kalmamisti sayilir ama suan bir yerden 4 tane tuy cikiyo ya maymuna donusuyorum resmen

Hadi inşallah canım nasipten öteye köy yok derler Allah ne yazdıysa o hakkında hayırlısı sağlıklısı canım sonra da gönlüne göre inşallah :)
Ögle birtanem inşallah erkek der :) kızda olsa ne güzel benim ablam yok kız kardeşim yok onun olucak kız kardeş kadar güzel bişi yok bence

Ögle birtanem inşallah erkek der :) kızda olsa ne güzel benim ablam yok kız kardeşim yok onun olucak kız kardeş kadar güzel bişi yok bence

O konuda çok haklısın bir iki kız kardeşiz o kadar iyi anlaşıyoruz ki arkadaş gibiyiz giysilerimizi giyiyoruz makyaj malzemelerimizi kullanıyoruz birbirimizin paylaşıcak çok şey oluyor canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…