2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar diş etimde iltihap olduğunu düşünüp diş doktoruna gittim. Nokta kadar bi beyazlık vardı. Doktor aft yok dedi. Eskiden kalma bi süt dişim vardı :)) Onu çekiyim. Bu işe yaramaz dedi. Anestezi bebeğe zarar verir korkusuyla çektirmedim. Hamilelikte diş eti iltihabı önemliymiş bilginiz olsun

Eki Görüntüle 2032473 Kizlarrrr bnm kullandigim bi ilac var cok iyi bi bakin isterseniz cok iyi omega vitamin minerallar var

Bnm doktorum değiştirmedi o denk bir hap var ama o da aynı büyük dedi sonra balık yağı markası verdi elime ama vitaminime devam ederim o iyi geliyor demek ki napim hepi topu 5 ay kaldı :/

Kızlar elevit kullanan var mi? Ve en önemlisi içeriğini biliyor musunuz????
Canım ben hamileliğin başından beri kullanıyorum. İçinde domuz jelatini olduğunu duydum. Hemen doktoru aradım. Doktorda vitamin ilaçlarının hepsinde olabileceğini söyledi. Bende ilaç firmasını aradım. 2015 teki davadan sonra domuz jelatini yerine sığır jelatini ve nişasta kullanmaya başladıklarını söyledi. Yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dedi.

Bnm doktorum değiştirmedi o denk bir hap var ama o da aynı büyük dedi sonra balık yağı markası verdi elime ama vitaminime devam ederim o iyi geliyor demek ki napim hepi topu 5 ay kaldı :/
Degistrmediyse bildigi bisey vardr canm bn soylemek istedim ki kan icin vitamin icin ayri ayri kullanmak zorunda kalinmasin diye cunku bnm hapim cok kucuk hic rahatsz etmiyo gunde bi tane baskada bsy kullanmiyorum diye soyledim olsun senin kide vitamindr bnmkide onemli olan bebislerimiz saglikli olsunlarda dedigin gibi 4. 5 ay kaldi cabuk gecsin su gunler ya kucagmiza alalim artik

Bebek iyiymiş, gözün aydın. İkili için bir kaç özel hastaneyi arayıp fiyat sor istersen, ben daha pahalıya yaptırdığım için yardımcı olamıyorum.

Rahim boyu kaç çıktı ki canım?

Senin ilacin adi ne canim ben de ilk basta oyle bi vitamin kullandim ama demir icerigi daha az sanırım. Yukseltmedi demirimi. Tabi diger vitaminleri almisimdir ama kansızlık varsa ayrica veriyor dr lar

Allah allah domuz jelatini mi
Duymadım hiç midem daha cok kalktı simdi içemem ben bir daha decavit vermişti doktorum kıızımda olmadı decavit e dönerim

Allah allah domuz jelatini mi
Duymadım hiç midem daha cok kalktı simdi içemem ben bir daha decavit vermişti doktorum kıızımda olmadı decavit e dönerim
Canim internette baya arastirdim domuz jelatini kullandiklarini saklamıyorlar zaten. Ama sonradan kafa karistiran yorumlar da yapılmış. Herkesin kendi tercihi tabi. Ama bence şüpheli olunan birşeyi kullanmamak en iyisi eşdeğer ilaclar da kullanilabilir.

Herşey bitti nemesis POWERHACK cennet35 sonlandı CVS sonucunda da triploidi teşhisi konuldu tamamen döllenme hatasıymış şuan bu farkedilmeseymiş 20 haftadan sonra karnımda ölürmüş
Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
sağolun kızlar hoşçakalın

2.de de erkek bekleyen anne olarak ben bütün eşyalarını verdim kardeşlerime veya ona buna
Sağolsun kardeşim kaybetmiş 0-1yaş arası giyinenleri
Oğlum 3,5yasında geçmişten hiçbirşeyi YÖK evde
Bundan sonra vermeyecem
iniallah iyi anlaşan örnek bir abi kardeş ilişkileri olur

cok.gecmis olsun cnm allah ssaglikli evlat nasip etsin ins once sen iyi ol oda olur

Allah sabrını versin , En kısa zamanda gönlüne göre versin rabbim... kelimeler kifayetsizzz...

Ah canım çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demek ki

Cnm hep dualarımızdasın inş rabbim sana hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sabırlar diliyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…