- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.981
Eki Görüntüle 2032473 Kizlarrrr bnm kullandigim bi ilac var cok iyi bi bakin isterseniz cok iyi omega vitamin minerallar var
Canım ben hamileliğin başından beri kullanıyorum. İçinde domuz jelatini olduğunu duydum. Hemen doktoru aradım. Doktorda vitamin ilaçlarının hepsinde olabileceğini söyledi. Bende ilaç firmasını aradım. 2015 teki davadan sonra domuz jelatini yerine sığır jelatini ve nişasta kullanmaya başladıklarını söyledi. Yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dedi.Kızlar elevit kullanan var mi? Ve en önemlisi içeriğini biliyor musunuz????
Simdi ben persembeye randevu aldim kadin doguma ama 2 li test diye belirtmedim onun icin ayricami alicamDevlet hastanesi yapıyor cnm randevu alman lazım ama
Gozun aydin canim cok tebriklerKızlar doktor %80 kız dediiiiiii
Degistrmediyse bildigi bisey vardr canm bn soylemek istedim ki kan icin vitamin icin ayri ayri kullanmak zorunda kalinmasin diye cunku bnm hapim cok kucuk hic rahatsz etmiyo gunde bi tane baskada bsy kullanmiyorum diye soyledim olsun senin kide vitamindr bnmkide onemli olan bebislerimiz saglikli olsunlarda dedigin gibi 4. 5 ay kaldi cabuk gecsin su gunler ya kucagmiza alalim artikBnm doktorum değiştirmedi o denk bir hap var ama o da aynı büyük dedi sonra balık yağı markası verdi elime ama vitaminime devam ederim o iyi geliyor demek ki napim hepi topu 5 ay kaldı :/
YÜa çok güldÜm bunaaa:)))Oğluma civciv aldık o bile horoz çıktıelimi attığım erkek
Homely de kızın olcak diyordu hepinizin içine doğmuş temiz kalpli hamileler
Kizlar geldim kontrolden bebekle ilgili bir sıkıntı yok dedi 2 li test icin biryere yonlendirdi 500 tl istwdi devlet hastanesi yapmiyormu bunu .rahim boyuna bakti belki serkaj yapilabilir dedi duruma gore .cinsiyeti gostermedi arkasi donuktu 10 gun sonra kesin belli olur dedi
Senin ilacin adi ne canim ben de ilk basta oyle bi vitamin kullandim ama demir icerigi daha az sanırım. Yukseltmedi demirimi. Tabi diger vitaminleri almisimdir ama kansızlık varsa ayrica veriyor dr larDegistrmediyse bildigi bisey vardr canm bn soylemek istedim ki kan icin vitamin icin ayri ayri kullanmak zorunda kalinmasin diye cunku bnm hapim cok kucuk hic rahatsz etmiyo gunde bi tane baskada bsy kullanmiyorum diye soyledim olsun senin kide vitamindr bnmkide onemli olan bebislerimiz saglikli olsunlarda dedigin gibi 4. 5 ay kaldi cabuk gecsin su gunler ya kucagmiza alalim artik
Tabiki cnm gidiyorsun öuayne ediyor ekstra bir kagıtla seni yönlendiriyor randevu alma yerine bana dedi de ben özelde yaptırdımSimdi ben persembeye randevu aldim kadin doguma ama 2 li test diye belirtmedim onun icin ayricami alicam
Allah allah domuz jelatini miCanim onun içeriğine bir bak internetten istersen.. Domuz jelatini varmış... Kafam karisti hamile olmadan once de duymustum arkadasim az önce arayip beni uyardı cok sukur elevit vermedi baska ilac verdi doktor bana.. Internette de baya yazi okudum. Böyle şeyleri önemseyenlerin haberi olsun istedim
Canim internette baya arastirdim domuz jelatini kullandiklarini saklamıyorlar zaten. Ama sonradan kafa karistiran yorumlar da yapılmış. Herkesin kendi tercihi tabi. Ama bence şüpheli olunan birşeyi kullanmamak en iyisi eşdeğer ilaclar da kullanilabilir.Allah allah domuz jelatini mi
Duymadım hiç midem daha cok kalktı simdi içemem ben bir daha decavit vermişti doktorum kıızımda olmadı decavit e dönerim
İki erkek anaları olarak bizlerin de kendi çapında bir sevinci var canım. Aynı cinsiyete sahip çocuklar daha candan kardeş oluyorlar.
Ee sen bir yerde ekonomik de oluyor demişsin miss :)
Ben de kız çocuğu olsa ona 2. Oda yapmak zorundaydım. Ama oğlumun odasını tastamam 2. Erkek çocuğa uygun yapmıştım. Doğuştan 2 oğlum olacağını biliyormuşum herhalde.
Neyse 3 çocuk düşünengillerdenim. Belki 3. Ye:) ama o da erkek olursa, sağlıklı, hayırlı, ahlaklı, edepli can parçası her erkek evlada çok şükür. Rabbim neyi layık görürrse
En baştan beri sana söyledim, içime doğuyordu çünkü. Allah gönlüne göre verdi :)
cok.gecmis olsun cnm allah ssaglikli evlat nasip etsin ins once sen iyi ol oda olurHerşey bitti kızlar sonlandı CVS sonucunda da triploidi teşhisi konuldu tamamen döllenme hatasıymış şuan bu farkedilmeseymiş 20 haftadan sonra karnımda ölürmüş
Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
sağolun kızlar hoşçakalın
Allah sabrını versin , En kısa zamanda gönlüne göre versin rabbim... kelimeler kifayetsizzz...Herşey bitti kızlar sonlandı CVS sonucunda da triploidi teşhisi konuldu tamamen döllenme hatasıymış şuan bu farkedilmeseymiş 20 haftadan sonra karnımda ölürmüş
Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Herşey bitti kızlar sonlandı CVS sonucunda da triploidi teşhisi konuldu tamamen döllenme hatasıymış şuan bu farkedilmeseymiş 20 haftadan sonra karnımda ölürmüş
Cnm hep dualarımızdasın inş rabbim sana hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sabırlar diliyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?