2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın canlar uykumu aldım sonunda bugün de valiz hazırlarım rahat kafayla bir de çıkıp kendime parmak arası terlik alırım malum topuklu sandaletime kızdı doktor Yaz günü de ne giycez başka en iyisi parmak arası terlik tiril tiril elbise :))

Bence pazartesi gitmelisin cnm
Gaza gelip gideceğim zaten. Ilkinde o kadar merakli heyecanlıydım neden bilmem bunda çok çok sakinim. Hani 20 haftada bile öğrensem olur havasındayim. Ama sanırım insanlarin yorumlarından uzak kalmak için böyleyim bilmiyorum demek kolay geliyor.

Git cnm git bebişi gör beni tutmasalar hemen giderim 9 gün olmuş görmeyeli çok merak ediyorum inş sağlılıklıdır

Git cnm git bebişi gör beni tutmasalar hemen giderim 9 gün olmuş görmeyeli çok merak ediyorum inş sağlılıklıdır
Haklısın tabi. Ben yavaş yavaş başladim hissetmeye sende var mı hissetme? 2.diye galiba arada vurkaç yapıyor hissediyorum:)

Oh oh kızlar çoğalıyor gittikçe bence benimki de kız olacak öyle hissetmeye başladım :))
Yarın Doğum günüm keşke öğrenebilseydik cinsiyeti hediyem olurdu

Haklısın tabi. Ben yavaş yavaş başladim hissetmeye sende var mı hissetme? 2.diye galiba arada vurkaç yapıyor hissediyorum:)
Bazen birşeyler hissediyorum özellikle uzandığımda ama 1 gün oluyorsa 2 gün olmuyor harekeretleri bir hissetsek rahatlayacağız zaten

Ya bu dişler öldürdü beni normalde agrımıyor birşey yediğim zaman çok kötü oluyor

Son düzenleme:
Bakalım canım :)
Tecrübeli anneler bebeğinizin ilk hareketini nasıl hissettiniz hatırlıyo musunuz sende tecrübelisin Canım takvimimde hissedebilirisiniz yazıyor da ama nasıl anlarım merak ediyorum :)

Canım oğlumu 12-13 haftalarda hissettim içimde kıpır kıpırdı elimi değince altında oynuyordu :) tekmeyi de 17-18 haftalarda atmıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…