2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
nemesis bende almam daha cok erken diyordum ama bende dayanamiyorum. bi ogrensem cinsiyeti en azindan bakmaya baslarim simdi gozum ister istemez kiza gidiyor. bi kizim var 3 yasinda. ama herseyini vermistim ihtiyaci olanlara. sadece onun icin sakladigim seyler var onlarida giydirmem bu bebise, onlar kizima hatira :) o yuzden hersey yeni alinacak :) heycanlar heycanlar :)

HİÇ SORMA :d gerçi evlenemden beşik almış insanım benim sabırsızlığım kronik

Ne guzel valla iyi yapmissin ben bir seylere bakiyorum internetten besik filan sonra ona baktigim icin bile kiziyorum kendime ya önceden bir kaybım olduğu için hala tedirginim canım maalesef sağlıklı olsun yerinde dursun da ben öğrenmesem de olur modundayim

bir ara kanama olunca ebnimde hevesim kırılmıştı ama artık 4. ayda olunca rahatladım. inşallah sorun çıkmaz sonrasında

Canim kan böbrek probleminden dolayi olabilir. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Ya da idrar yapma sirasinda yangin oluyorsa büyük ihtimal kum döküyor da olabilirsin.
İdrar sırasında degilde yaptıktan sonra yanıyor baya zaten eritrositte 12 14 cıkmış
Eritrositte kanı temsil ediyor
Ya böbrekten yada başka bişi den dolayı sanırım .
İnş kötü bişi olmaz nette taş veya kumdan söz edilmiş zaten sırt agrımda var iki taraflı inş taş degildir

Allah korusun canim ama taş düşüren biri olarak tahminim taş degildir. Çünkü taş yerinden oynadiginda idrarinda kendin de görebileceğin derecede kan olur ve kesinlikle agrisina dayanamazsin. Allah korusun. En kötü ihtimal kumdur diyelim o da dönemseldir geçer inşallah

Aman allah korursun inşallah canım sagol yazdıgın için içim rahatladı

Benim de ilk biz de de merak Yok, ikisi de farklı bir duygudur :))

Eminim Hele anne için, ayırmak çok zordur kesin. Ben öğretmenim. Kız çocuk sevgisinin de erkek çocuk sevgisinin de çok başka olduğunu biliyorum. O yüzden hiiiiç fark etmez
Ben de öğretmenim, dün öğrencilerim geldi hatta ziyaretime öğrendiler, kıskanmadılar değil , kızlar kız, erkekler erkek olsun istiyorlar:))

Reactions: eeg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…