2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben mamas papas ile cadillac air arasindayim. Sanirim cadillac air alacagim.. ayrica hastaneden cikinca bebegi pusetle tasimak cok onemli o yuzden ilk alinmasi gereken seyleein basinda geliyor bence araba..
Ya bende e bebekde calisan arkadasimla gorusuyorum indirim varmis simdi yarin son indirim dedi joie chrome die bi model var onu onerdi olmadi gidip bakıcam bu model araba ve ana kucagı ayrı satilan bi model ama indirimle ikisi 1060 tl felan geliyo bide katlanma yer kaplama açisindan pratik dedi

Bebek pusetini sadece 15 gün kullandık o da doğumdan eve giderken ve doğum sonrası kontrolde kullandım o kadar sonra hediye ettim birine Kış bebeği zaten bir yere çıkılmaz kucağında git gel kontrole tamam bnm düşüncem bu tabi :)

kilosuna bak canım. 10 kilo falan olması lazım ondan fazla ise sıkıntılı..

Ayyy o da mantikli ya havalar isininca bebek de sığmayacak pusete

Ben mamas papas ile cadillac air arasindayim. Sanirim cadillac air alacagim.. ayrica hastaneden cikinca bebegi pusetle tasimak cok onemli o yuzden ilk alinmasi gereken seyleein basinda geliyor bence araba..
Canim sen deyince baktım mamas papas ne kadar güzelmiş ama biraz pahalı indirim de olmasına rağmen

arabada bebeği kucakta taşıma çok güvensiz. evet zaten sen dikkatlisin ama çevre aynı şekilde dikkatli değil. üç kuruş için riske gerek yok bence. daha geçen hafta aklı eksiğin teki sağ şertitten önümüze kırdı biçiyordu bizi arabayla birde camı açmış frene bassana diye küfür ediyor. en güvenlisi ne ise o olmalı bence. ve arabada kucakta bebek hiç güvenli değil. bir kaza anında korkuyla fazla sıkıp bebeğin göğüs kemiğine vs zarar verebilitemiz çok fazla.

Canim sen deyince baktım mamas papas ne kadar güzelmiş ama biraz pahalı indirim de olmasına rağmen
evet öyle malesef. ama neticede en ucuzu ile en pahalısı arası 400 500 lira arası değişiyor. tabi benim bazı kriterlerim var. hem puset hem araba olması. pusetin isofixli olması ağırlık yağmurluk bacak koruyucu vs girrince işin içine. 3 çeşit araba kaldı elimd biride dona idi. ama onun yorumları pek iç açıcı değildi eledim.
11 buçuk galiba yani çok fark yok gibi

evett pek yok. bazıları 16 17 kilo civarı o sıkıntı.

Evet canım bu arada seni sasirtmayim ama benim arkadasta cadillac onermedi

Evet canım bu arada seni sasirtmayim ama benim arkadasta cadillac onermedi
evet 2016 modeli önerilmiyor şişme teker yapmışlar o modelde sürekli inme patlama vs olmuş. 2017de tekeri değiştirmişler. o yüzden pek sıkıntısı kalmamış :) manyak gibi araştırdım bunların hepsini. hemde daha hamile kalmadan.

Doğrudur canım hayatımızın her anında bu risk var

Kafam cok karisik valla su onerdigine gidip bi bakayım arkadasın begenirsem yarin alacam sanırim cunku fiyatı cok yukseliyo 2 parça satildıgı icin

Simdi ben de böyle düşünmeye basladim. Puset alacagima araba koltugu alayım bari. Tecrübe iyi bisey bak ben hic böyle düşünmemiştim
araba koltuğu bebek oturmaya başlamadan kullanılamıyor canım. o da yaklaşık 6 aylıktan sonrasına denk geliyor. ilk aylarda puset daha iyi. özellikle bel desteği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…