2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim idrar tahlilime kimse yorum yapmamış
valla net bir bilgim olmadığı için bir şey diyemedim ben. ama eğer progestan kullanıyorsan eğer vajinadan bu tahrişe sebep olabilir ve o da az miktarda idrarda kana sebep olabilir. aynı zamanda enfeksiyon vs de olabilir. en net bilgi doktorunda malesef.

benim hiç bir fikrim yok. ama hep bir kızım olsun istedim ben. evlenmeden önce bile. o yüzden eminimki oğlum olacak

kız olsun oğlan olsun fark etmez sağlıklı olsun yeter tabi orası ayrı. ama işte merak insan çatlıyor.

Kizlarrrr bn grip oldum ne icebilirim ya bilgisi olan yazsn lutfen
bol bol portakal ye. pekmez ye bal ye. bağ ağrıı ateş olursa parol. ama mutlaka doktoruna danış önce. doktorum bana parol içebilirsin demişti ama neticede parasetamol. kan sulandırıyor kanam vs varsa riskli.

bol bol portakal ye. pekmez ye bal ye. bağ ağrıı ateş olursa parol. ama mutlaka doktoruna danış önce. doktorum bana parol içebilirsin demişti ama neticede parasetamol. kan sulandırıyor kanam vs varsa riskli.
Sabah uyandigimda bogazimda da biraz agri vardi burnumda biraz yaniyo cok hafif bas agrim var ama grip baslangic belirtisi var en kortugum sey grip olmak canm ya cabuk gecermi acaba cok korkuyorum

Progestan kullanmıyorum cnm ama kan neden cıktı onu anlamadım :/ bu akşam tekrar gidicez göstermeye

Sabah uyandigimda bogazimda da biraz agri vardi burnumda biraz yaniyo cok hafif bas agrim var ama grip baslangic belirtisi var en kortugum sey grip olmak canm ya cabuk gecermi acaba cok korkuyorum

bir şey olmaz yahu bu kadar evham yapma.
Mecbur kaydı agrım vardı birde idrar yaparken yanma hemen gittim bende

iyi yapmışsın canım. zaten yanma varsa enfeksiyondur o. ilaç verir doktorun.o tek içimlik antibiyotikten verirler. 1 gecede geçer :)

Ya bizde de tam tersi ben bekleyelim ne olacak diyorum o da yok erken gideriz diyor doktora da dedi zaten biz o zamana kadar bekleyemeyiz erken geliriz diye doktor da 15 inden sonra herhangi bir gün gelin o zaman dedi
sende pek meraksız çıktın kız :) dün bir tane sarı yeni doğan eşofman takımı aldım bebişime. cinsiyetini bilsem eflatun ile uçuk maviside vardı onlarda hoşuma gitmişti ama bilmediğim için sarıya talim ettim :) ay bi öğrensem dünyaları alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…