2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar bende çok fazla iç daralması var sürekli ağlamak istiyorum net bi olay yok ama esim cok ilgisiz bende kadınım ilgi sevgi bekliyorum sahne muhabbet bile yok işten eve gelip yemek yeyıp yatıyor buda beni çok rahatsız ediyor bilmiyorum fazla mi kuruyorum ama içim daralıyor sürekli

Kızlar bebek arabası konusunda kafam cok karısık siz ne dusunuyosunuz paylasırmisiniz hemen almayacagım ama bi fikrim olsun istiyorum indirim takip etmek istiyorum fikir paylasirmisiniz

Kızlar bebek arabası konusunda kafam cok karısık siz ne dusunuyosunuz paylasırmisiniz hemen almayacagım ama bi fikrim olsun istiyorum indirim takip etmek istiyorum fikir paylasirmisiniz
Ben mamas papas ile cadillac air arasindayim. Sanirim cadillac air alacagim.. ayrica hastaneden cikinca bebegi pusetle tasimak cok onemli o yuzden ilk alinmasi gereken seyleein basinda geliyor bence araba..

Kızlar bu haftalar artık hamile platesi spor filan başlayabiliyormuşuz doğum sonrası eski kilomuza dönmemize sıkılaşmamıza yardımcı olur mu sizce fit hamile olabilir miyiz

Belim agrıyor bir garip agrı bu hiç daha önce karşılaşmadım cünkü Farklı diye eşime dedim gidelim oda evham yapıosun dedi ama biliyor insan kendini işte
Annemde geçirmiş, hatta onun Da bel ağrısıyla olmuş, böbreklerden şüphelenmişler. Hemen doktora gitmiş, enfeksiyon çıkmış sadece.Doktor herkeste ayrı ağrı yapabilir demiş. Gönlünü ferah tut.

Belim agrıyor bir garip agrı bu hiç daha önce karşılaşmadım cünkü Farklı diye eşime dedim gidelim oda evham yapıosun dedi ama biliyor insan kendini işte
Canim benim de bel agrim cok oluyordu sonradan anladim bobrek agrisi oldugunu. Tahlilde wbc yuksek cikmisti benim de digerleri nasildi hatırlayamadım. Yuksek enfeksiyon var dedi. Ama kültür temiz cikinca ilac vermedi. Hala bobrek agrim ara ara artıyor. Mesela bugün de cok agrim var. Bol bol su iciyorum yapacsk bisey yok. Bi dahaki kontrolumde yine tahlil kültür istiycem. Senin de onemli bisey değildir inşallah canım

Benimde farklı agrım var bel kısmımda sanırım böbrek benimde inş canım hemogram bakmadı tit baktı da ondada kan cıktı ztn

Ben her onume gelene yuksek fiyatli bisey almayin diyorum ama alacak olan yine aliyo kizim hic sevmedi bebek arabasini hep kucak istedi. Yurumeye baslayinca da hic oturmadi zaten. Kullandigimiz sayilidir. Bebekten bebege değişiyor durum. Ben 6 aydan sonra hafif bi baston puset almayi dusunuyorum bu sefer eger durursa tabi yoksa ona da gerek yok:)

Bnm oğlum bebek arabasına 15 ay bindi sonra binmedi iyi ki uygun bişey almışız zaten uzaklara araçla gidince gerek kalmadı bindiririm diyorsanız içi geniş bişey alın :)

Bebek arabası çok kullanılmıyor ama onsuz dà olmaz tabi çok pahalı bişey almayın bencede arabaya sığması da önemli bir faktör tabi unutmayın bunuda

İlgisiz eş tabiki sıkıntı Allah yardımcın olsun. Benim eşim ilgili sayılır ama çok yoğun çalışıyor bazen tahammül edemiyorum bende...

Merhabalar arkadaşlar normalde 26 mart da Doğumum gozukuyor ama ıkız annesı olacağımı ogrendım dun .onun için şubatta da beklenebılır dogumum.miniğimin bırının kalbını duyamadık bugün.7+5 günlüğüz.aranızda ikiz olupta kalp atışını farklı duyan var mı.ne zaman duydunuz açaba yardımcı olur musunuz

Bu bebek arabasi konusunda gercekten tecrubeli anneler paylassin bizimle fikirlerini.. Ben de hem pusetli hem nirmal yatakli bir araba almak istiyorum. Ama bunhn yanında kanguru da almak istiyorum. Birkac aylik olunca kanguruyu babasi takar daha rahat gezeriz diye düşünüyorum. Zaten gidecegimiz yere arabayla gidecegiz yolda cok fazla bebek arabasi kullanmayiz. En fazla avm lerde ya da çarşı gezmelerinde kullaniriz onu da ayda kac kere yapacagiz ki bebek varken.. Bir de bu bebek puseti araba koltuğu olarak kullanilanlar da var onlardan mi alsak. Kafamda deli sorular

kanguruda boba 4g alacağım ama şuan fiyatı çok pahalı biraz indirim beklliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…