• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doktora sormayı düşünmüyorum. Direkt olarak tatil ve bayram için eşimin memleketine gitme planını iptal ettim. Sonradan keşke demek istemem. Bugün babaannemi kaybettiğimi öğrendim, cenazeye eşim gidecek ama yol uzak 5 saat ben yine gitmiyorum. Plesantam madem aşağıda, madem bir kaç kez kanama yaşamışım müsaitim demektir duruma o sebebten ara raporlarla sadece işe giderim.

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inş.

günaydın kızlarrr....
yahu bugün boynum çok fena tutulmuş durumda. sanırım gece ters yattım. kas gevşetici krem kullanılıyor mu böyle durumda. doktoruma daha ulaşamadım.

günaydın kızlarrr....
yahu bugün boynum çok fena tutulmuş durumda. sanırım gece ters yattım. kas gevşetici krem kullanılıyor mu böyle durumda. doktoruma daha ulaşamadım.

Geçmiş olsun canım, bölgesel süreceksin ama yine de kas gevşetici olunca düşündürücü. Bence doktora danışmadan kullanma.

kızlar selam
doktorum aradı ıkılı testımın ıyı cıktıgını ıhtımalının cok az oldugunu ve gozumuzun aydığını bana yazmıs.ama ben ınternetten degerlere baktıgımda papp-a değerim referans aralıgının altında 275 mınımum olması gerekırken benım 206 tek basına bırsey ıfade etmeyıp ortak degerleremı bakılıyor acaba?
yardımlarınıza ıhtıyacım var

kızlar selam
doktorum aradı ıkılı testımın ıyı cıktıgını ıhtımalının cok az oldugunu ve gozumuzun aydığını bana yazmıs.ama ben ınternetten degerlere baktıgımda papp-a değerim referans aralıgının altında 275 mınımum olması gerekırken benım 206 tek basına bırsey ıfade etmeyıp ortak degerleremı bakılıyor acaba?
tek başına anlam ifade etmiyor değer.

kızlar selam
Canm bn ikili test yaptirmadigim icin hic bi bilgi veremicem inşallah bsy yoktur

Benim de boynum ağrıyor bugün, dün akşam çok erken saattte uyudum kaldım, 12 saat uyuyunca kötü olmuş.
bende tam aksine haftasonu yatılı misafir ağırladım. işlerde yoğun ölüyorum yorgunluktan. üstüne boynumda tutuk. kıt kıt kapıyor hareket ettikçe :( hafta sonu gelsede dinlensem.

Devamlı kullaniyorum agrı kesiciyim basım agrılarından dolayı doktorum sordum parol alabilirsiniz dedi sen yine sor doktoruna bir kac doktora sordum .
Dun atesim cikti acile gittim canm serum takti iki tane parol icirdi sonra gunde uc tane parol ic dedi bogazm agriyo grip olmustum bugun aldim ilaci ictm drmi aradim icebilirsin fazla icmemeye bak diyince bi sizede soriyim icenler vardir dedim canm

Saol canm bu arada sanada gecmis olsun
teşekkür ederim canım :)

çok sağol canım doktor mutlaka bakmıştır heralde durup dururken gözümüz aydın yazmazdı.
benimde bir değerim sınırın çok altında ama ben sordum özellike tek başına bir anlamı yok dedi. önemli olan ortalama sonuçmuş. hatta sanırım Homely_angel Homely_angel da da bir değer sınır altıydı. sıkıntı yok demişti doktoru. içini ferah tut sende. gözün aydın dediyse gözün aydın.

teşekkür ederim canım :)

benimde bir değerim sınırın çok altında ama ben sordum özellike tek başına bir anlamı yok dedi. önemli olan ortalama sonuçmuş. hatta sanırım Homely_angel Homely_angel da da bir değer sınır altıydı. sıkıntı yok demişti doktoru. içini ferah tut sende. gözün aydın dediyse gözün aydın.

ay sormadım birdaha iyi deyinde dedim doktor diyecek bu kadın psikopat:)
çok sağol canım rahatladım şimdi
Homely_angel Homely_angel beni şimdi aydınlatır:anneadayı:sağolsun hep yazıyor

Back
X