2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar yarin kendi doktorumla persembe de perinatologla randevum var. Benim gecmisimden dolayi 12. haftada detayli ultrason yapilacak. Iki doktor birden baksin istedim. Yani bu hafta hem 2li test hem detayli ultrason var ve o kadar stresliyim ki sabahtan beri annemle ve esimle kavga ettim. Stresten dudagimda koca bir ucuk. Biz 3 ay dolmadan kimseye de soylemedik hamileligi kimseyle konusamiyorum. Bir siz varsiniz, bana dua edin yarin bisey cikmasin noolur.
çıkar tabikide sen içini ferah tut inan o kadar iyi anlıyorumki bende bu sbah sonuçları beklerken çok telaslandım hemen mideme vurdu şu an kramp ve ishal gibiyim.
çok stres yapıyoruz biraz rahat olmamız lazım.

Kizlar yarin kendi doktorumla persembe de perinatologla randevum var. Benim gecmisimden dolayi 12. haftada detayli ultrason yapilacak. Iki doktor birden baksin istedim. Yani bu hafta hem 2li test hem detayli ultrason var ve o kadar stresliyim ki sabahtan beri annemle ve esimle kavga ettim. Stresten dudagimda koca bir ucuk. Biz 3 ay dolmadan kimseye de soylemedik hamileligi kimseyle konusamiyorum. Bir siz varsiniz, bana dua edin yarin bisey cikmasin noolur.

Bilmez miyim o stresi, biliyorsun aynısı bana da yapıldı. Giderken kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Ama ultrasonda minnacık görünce, bak bu kalbi, bu beyni, bu böbrekleri filan dedikçe rahatlıyorsun. Her şey yolunda çıkacaktır Allah ın izniyle.

Bilmez miyim o stresi, biliyorsun aynısı bana da yapıldı. Giderken kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Ama ultrasonda minnacık görünce, bak bu kalbi, bu beyni, bu böbrekleri filan dedikçe rahatlıyorsun. Her şey yolunda çıkacaktır Allah ın izniyle.
Guzel haber alayim hersey normal desin baska bisey istemiom :KK43:

Benim arkadasim gecirdi canim. Fitil kullandi

Travazol kullanabilirsin cnm. Ben kullanıyorum. Sodayla temizlen.

EVET BENDE OLDU BİR KREM BİRDE TEK FİTİL KULLANDIM.

Fitil kullandım bende ama kaşıntı var sinirim bozuldu. Travozolda kortizollu olunca kullanmak istemedim tüp bebek doktorum kullanabilirsin demişti.sodayı ilk defa duydum elma sirkesi falan yazıyor internette. Tekrarlarsa diye korktum daha önceden de olan bir şey bende çünkü bebeğe de zarar veriyormuş

bugün ilk defa kustum midem bulanıyordu çok dha öncede ara ara ama bugün ilk defa böyle oldu.
hala kusması devam eden varmı?yoksa yediğimlemi alakalı acaba?

Evet maalesef midemi de çok kötü yapiyor kabızlık da yapıyormuş sanırım o yok ama midem kötü. Konuşacağım mutlaka canım teşekkür ederim . Peki sen bir ilaç kullanıyormusun şu an
En son folik asidi bıraktım doktor multivitamin vermişti o da beni rahatsız ettiğiiçin haftada bir iki kere içsen de olur dedi bende öyle yapıyorum. B12 düşük çıktı iğne verecek ona da

Demiri banada tahlil yapmadan verdi içim hiç rahat degil 2 gündür almıyorum
+ kızlar gittim ürolojiye muayne etti elle böbrek agrım oldugunu söyledim baktı
Ultrasona yönlendirdi ama sabah gidicem ultrasona giricem inş bişi cıkmaz

Demiri banada tahlil yapmadan verdi içim hiç rahat degil 2 gündür almıyorum
+ kızlar gittim ürolojiye muayne etti elle böbrek agrım oldugunu söyledim baktı
Ultrasona yönlendirdi ama sabah gidicem ultrasona giricem inş bişi cıkmaz
hıcbısey cıkmayacak allahın ıznıyle.cok gecmıs olsun sımdıden.

bugün ilk defa kustum midem bulanıyordu çok dha öncede ara ara ama bugün ilk defa böyle oldu.
hala kusması devam eden varmı?yoksa yediğimlemi alakalı acaba?
evet cnm 12 hafta oncesi gibi cok siddetli degil ancak bulanti devam ediyor naneli sakizla idare ediyorum ama yinede kusmalar oluyor aradada olsa bulanti hep varr

Back
X