2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
20170814_193441.webp
bu pozisyonda tahmin yapılabilir mi ? Bilenler yorum yaparsa sevinirim:KK54:

Tr
Teavazol kullanabilirsin cnm. Ben kullanıyorum. Sodayla temizlen.
ava
Fitil kullandım bende ama kaşıntı var sinirim bozuldu. Travozolda kortizollu olunca kullanmak istemedim tüp bebek doktorum kullanabilirsin demişti.sodayı ilk defa duydum elma sirkesi falan yazıyor internette. Tekrarlarsa diye korktum daha önceden de olan bir şey bende çünkü bebeğe de zarar veriyormuş
sirke doğal ev sirkesi olmalı. ılık suyun içine korbonat koy karıştır. Yada direk sodayla temizlen. Ben ev sirkesine karbonat koyup temizledim hep. Vücudt yorulmayacak iyi beslenecek bol su tüket geçiyor. Geçmiş olsun

Kizlar gene herzmnki gibi bn sorularim sorunlarimla geldim hamileyken b grubu antibiyotik kullanan varmi
Ben kullandim canim. 7. Haftamda idrar yolu enfeksiyonu icin. Augmentin 650 mg verdi. Gunde 3 tane 5 gun kullandim, butun kutuyu bitirmedim yani. Baska doktora da sordum o da kullan dedi. Ama beni enfeksiyon yuksekti ondan senin soguk alginligi icin baska seyler kullansan gecmez mi acaba

Ben kullandim canim. 7. Haftamda idrar yolu enfeksiyonu icin. Augmentin 650 mg verdi. Gunde 3 tane 5 gun kullandim, butun kutuyu bitirmedim yani. Baska doktora da sordum o da kullan dedi. Ama beni enfeksiyon yuksekti ondan senin soguk alginligi icin baska seyler kullansan gecmez mi acaba
Canm aslinda bnde 7 haftalikken bademcik iltihap enfeksyonu icin kullandim gene ayni bademcik iltihap enfekson olmus ates dusmuyordu bugun mecbur kullanicaksin ama butun gebeler b grubu kullaniyo zarari yoktur dedi acilde doktorumada sordum kullanabilirsin dedi icim rahat etsin diye size bi soriyim dedim canm

Back
X