- Emoji Skoru
- 24
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.541
Merhaba kızlar nub a kaçıncı haftada bakıyorsunuz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman canım olmasın doktor ne dedi sana ürolojiye göründünmü
Merhaba kızlar nub a kaçıncı haftada bakıyorsunuz :)
Eki Görüntüle 2033747 bu pozisyonda tahmin yapılabilir mi ? Bilenler yorum yaparsa sevinirim![]()
Yapmadı yapmadığı gibi 1 ay sonraya randevu verdi . Sanirim garantiye almak istediÖnce kız dedim ama sonra erkeğe daha çok benzettim. Doktor tahmin yapmadı mı?
Ozaman senin hemoglobin + vermedi enfeksiyon geçiriyorsunYok öyle bir şey demedi doktorum, o yüzden görünmedim ürolojiye. İlaç vermişti işte ama ben onu içince 8 saat beklemek gerekiyordu, dayanamadım ben tuvalete gittim.
avaTeavazol kullanabilirsin cnm. Ben kullanıyorum. Sodayla temizlen.
sirke doğal ev sirkesi olmalı. ılık suyun içine korbonat koy karıştır. Yada direk sodayla temizlen. Ben ev sirkesine karbonat koyup temizledim hep. Vücudt yorulmayacak iyi beslenecek bol su tüket geçiyor. Geçmiş olsunFitil kullandım bende ama kaşıntı var sinirim bozuldu. Travozolda kortizollu olunca kullanmak istemedim tüp bebek doktorum kullanabilirsin demişti.sodayı ilk defa duydum elma sirkesi falan yazıyor internette. Tekrarlarsa diye korktum daha önceden de olan bir şey bende çünkü bebeğe de zarar veriyormuş
Kaçıncı Haftadasin şu an canım takvim yapsanaYapmadı yapmadığı gibi 1 ay sonraya randevu verdi . Sanirim garantiye almak istedi![]()
Sağol cnm insallah bulasmazAtesim cikmadikca icmeyi düşünmüyorum canm ister istemez korkuyorum cok tesekkur ederim canm suan salgin varmis cok dikkat et kendine
Yapmayı bilmiyorum ki canım. 12+2 yimKaçıncı Haftadasin şu an canım takvim yapsana
Yapmadı yapmadığı gibi 1 ay sonraya randevu verdi . Sanirim garantiye almak istedi![]()
Ozaman senin hemoglobin + vermedi enfeksiyon geçiriyorsun
Aynen başka yapacak birşey yok :)Heyecanlı bekleyişe devam o zaman :)
Ben kullandim canim. 7. Haftamda idrar yolu enfeksiyonu icin. Augmentin 650 mg verdi. Gunde 3 tane 5 gun kullandim, butun kutuyu bitirmedim yani. Baska doktora da sordum o da kullan dedi. Ama beni enfeksiyon yuksekti ondan senin soguk alginligi icin baska seyler kullansan gecmez mi acabaKizlar gene herzmnki gibi bn sorularim sorunlarimla geldim hamileyken b grubu antibiyotik kullanan varmi
Ben tam anlamadim ama yanaklar cok tontik masallahEki Görüntüle 2033747 bu pozisyonda tahmin yapılabilir mi ? Bilenler yorum yaparsa sevinirim![]()
Canm aslinda bnde 7 haftalikken bademcik iltihap enfeksyonu icin kullandim gene ayni bademcik iltihap enfekson olmus ates dusmuyordu bugun mecbur kullanicaksin ama butun gebeler b grubu kullaniyo zarari yoktur dedi acilde doktorumada sordum kullanabilirsin dedi icim rahat etsin diye size bi soriyim dedim canmBen kullandim canim. 7. Haftamda idrar yolu enfeksiyonu icin. Augmentin 650 mg verdi. Gunde 3 tane 5 gun kullandim, butun kutuyu bitirmedim yani. Baska doktora da sordum o da kullan dedi. Ama beni enfeksiyon yuksekti ondan senin soguk alginligi icin baska seyler kullansan gecmez mi acaba