2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim de daha önce omfaloselden bi bebek kaybım var canım 14.haftada.. o yüzden doktor ısrarla istiyor sanırım.. daha bebek mağazalarına gitmeye cesaret edemiyorum.. biraz daha zaman geçsin öyle talan ederim :)

Merhaba güzel annişler
:)
Hala cinsiyet öğrenemeyen var mı bir ben kaldım sanki 13 haftalık oldum
12+2 de 2li tarama yaptırdım hala cinsiyet tahmini yapmadı 1 ay sonraya çağırdı randevuya da :/

Benim de daha önce omfaloselden bi bebek kaybım var canım 14.haftada.. o yüzden doktor ısrarla istiyor sanırım.. daha bebek mağazalarına gitmeye cesaret edemiyorum.. biraz daha zaman geçsin öyle talan ederim :)

Benim de 14.haftada ve sebebi bulunamadı. Omfalosel ultrasonla tespit edilen bir durum zaten ve bildiğim kadarıyla genetik bir şey değil.

Merhaba güzel annişler
:)
Hala cinsiyet öğrenemeyen var mı bir ben kaldım sanki 13 haftalık oldum
12+2 de 2li tarama yaptırdım hala cinsiyet tahmini yapmadı 1 ay sonraya çağırdı randevuya da :/

Var tatlım, hem de çok. Haftaya çarşamba öğreneceğiz inşallah heeep beraber :)

Canim çok şükür bebislerimiz Kanamalara da alıştık keske artık bitse ama elimizden bir sey gelmiyor.Dun yine kahverengi leke geldi benden de doktoru aradim prolutona devam edecekmisiz.Bizim hamilelikte boyle gececek sanirim
Proluton kaç günde bir?progestana devam ediyor musun peki?

İnşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelelim, senin korktuğun kontrol bu haftadaki miydi?
Aslında 17.hafta kontrolü idi ilk oğlum da o zaman öğrendim hastalığını cinsiyet ile birlikte ama şuan doktora gittiğimde 15 haftalık oluyorum 10 günlük Şehir dışına gidicem gitmeden içim rahat etsin herşey yolunda mı diye baktırmak için karar verdim gitmeye ama 17 ye yaklaştıkça bile korku stres dolu anlar başlıyor bizim için o yüzden bu haftadan sonraki her kontrol cok ama cok önemli kuzum Rabbim korktuğumuza uğratması inşallah

Allah korusun, her şey yolundadır inşallah. Bu gidişinde yolundaysa 17 de bir şey değişmez herhalde. Güzel düşüneceğiz, duamızı edeceğiz, sağlıklıbebeklerimizi kucağımıza alacağız Allah ın izniyle.

Kızlar bugün doktora gittim hersey çok iyiydi bebek gayet iyi 13+6 diydık ama doktor çok çok uğraşmasina rağmen bebek bacak arasını göstermedi bir türlü yani cinsiyeti öğrenemedik ve bayramdan sonra ya kaldı. Doktor çok hareketli bir bebek dedi hic yerinde durmuyordu ama bir türlü doktorun istediği pozisyona geçmedi

İyiymiş ya gerisi hiç önemli değil, bayramdan sonra öğrenirsiniz. En son bizimki de öyle yaptı işte, açmadı bacakları :)

Bence o bebiss:) ben de o sekilde hissediyorum. Tekme gibi belirgin bisey olmadigi icin eeken haftalarda hissedilmez deniyor bence. Yoksa bi kımıl kımil biseyler oluyo yani:)

Hafif deniz dalgası gibimi. Bende hissetmeye başladım ama benim 15 bitiyor. 16. Haftada olacağım. Son bir haftadır arttı. Şuan çok güçsüzler sert olmaz hareketleri. Hafif hafif içinde bişi kayıyor gibi olur

Cnm özelliklerini araştırmadim ama kullanan bu arkadaşım var aşırı memnun heryere gittik çok gezdik hiç sikinti yasamadim her tür zeminde çok rahat kullandim dedi kumda da taşta da maldivlere bile gittiler arabayla bende onu araştırmayı dusunuyorum dün jokerdeydim baya bi de indirimdeydi aklinda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…