2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı haberlerle din inşallahcanım benim allah saglikla tamamina erdirmeyi nasip etsin inşallah

Cnm valla ben alıyorum artık baya baya babasida bende duramiyoruz görünce yapışıp kalıyoruz gonlunuzden öyle geliyor napalim allah'tan aynı kafadayiz allah korusun kötü bişey olsa ben kıyafete mi uzulcem zaten bebegim gitmiş diyoruz içinden geliyorsa tutma kendini yasa doya doya en güzel telaslar bunlar kizimda da ayni yaptim ne zaman ne istediysem aldim hicbisey kalmadi icimde bunda da oyle allahim korusun bebislerimizi saglikla gelsinler inşallah

He gıvıl gıvıl işte o bebiş:))) böylr kelebek içinde kanat çırpar gibili, tüyle karnının içinde geziyorlar gıdıklıyorlar gibili, onyüzbinmilyon baloncuk patlıyor gibili..
Ama tabi sonra olmayınca niye gıvıldamıyo bu çocuk diye telaş etmeyin daha çok minnak arada gıvıl gıvıl olacak.

Kızlar sabah 6 Dan beri sol bacağım kasıldı geçmiyor kramp girdi sanırım ne yapmalıyım sizce

Kızlar dişimin ağrısından dıramadım sabaha kadar birazdan dişciye gideceğim dur bakalım napacak

4lu test de 16-20. Hafta arasi yapiliyormus canim.Evet doktorunun soyledigi kan tahlili cok kesin sonuc veriyormus ama riskli bir durum yoksa o kadar para verip yaptirmanin anlami olmadigini dusunuyorum.Hatta bana kalsa 4luyudu yaptirmam sonucta ihtimal bunlar hep ihtimal icin cocugumdan vazgecemem.Bence bu testlerin zamanlari çok gec hamileligin en başinda yapilabilse keske

BANA DA RAHME ÇOK YAKIN DEDİ YAAA. İNŞALLAH YUKARI ÇIKAR CNM.

Bende onceki aksam hissettim ayni şeyi ama bagirsaklarimla cok dertli oldugumdan onun hareketi olmadigini biliyorum.tekme vurma gibi degilde icimde birsey hareket etti gibi geldi

Baya da inat etti görsen doktor karnımı sallıyor filan bana misin demiyor comelmis bacakları da önünde aynen canım iyi olsunlarda

bizim de sonuncu da öyleydi işte, sonunda döndürdü ama göbek bağı bacaklarının arasında onu hiç bırakmıyordu :) dolayısıyla görünmedi :)

Bence o bebiss:) ben de o sekilde hissediyorum. Tekme gibi belirgin bisey olmadigi icin eeken haftalarda hissedilmez deniyor bence. Yoksa bi kımıl kımil biseyler oluyo yani:)

evet evet aynen, otururken bir anda noluyor ya dedim, hatta acıkınca daha çok oluyor sanki. akşam da tatlı bişi yedim, yine aynı his oldu. bağırsak hareketi olsa önceden bildiğim bişi olurdu herhalde diyorum. ayy yerim ben onları yaa:)

tarifi zor bişi canım, göbek deliğinin sol alt tarafında bişiler kıpraşıyordu sanki. demek ki hissediyoruz artık, ay çok güzel. maşallah onlara :)

işte normalden yabancı bir hareket gibi olunca hemen sorayım dedim. dün yemek aram biraz uzadı, akşam yemeğinden hemen önceydi, böyle kıpır kıpır bir şeydi. kuzucuklar ya büyüdüler de artık içerden acıktık diye alarm mı veriyorlar acaba :)

anaaam o zaman ben ilk hareketi 15. haftada hissetmiş oldum. dur bunu günlüğe yazıyım bugün.

evet tatlım onu okudum, 24.haftaya kadar her gün hissedilcek diye bir kural yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…