- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.101
Benim urboyu secme nedenim aluminyum olmasi 9 kilo geliyor digeri 11.800
Oooo süper canım ilk haberler senden o zamansa
Herkese merhaba :) uzun zamandır 2018 mart annelerindeyim aslında ama burayıda takip etmekten kendimi alamıyordum :) doktorum şubat görünüyor doğum dedi bugün cinsiyetini öğrendik, erkek geliyor, sanırım erkek anneleri yoğunlukta :)) çatlak için en iyisi lieracmış bu arada bilginiz olsun, ikili için bizde yurtdışına giden testi tercih ettik 2 hafta sonra sonucum gelecek :) herkese sağlıklı gebelikler diliyorum :)
desenize 22si burası dram korku gerilim
Acil panik butonu olarak bi gelir bakarım
@jeliboni ben ilkinde de bu hamileliğimde de yptırdım harmony kafan rahat olur maddi imkanın varsa öneririm
Pusetle ilgili ben niye eksik kalayım çoooğğ değerli fikrimi söyleyim bütçenize göre ne alırsanız alın çift yönlü kullanılan model olsun rüzgarı var yağmuru var güneş girecek çocuun gözüne sizi görmek isteyecek.potansiyeliniz var acaba nefrs alıyor mu diye paranoya yapacaksınız bebrği görmek önemli
Ben inglesina almıştım yurtdışından memnunum
Detaylı ultrason için de randevularınızı alın şimdiden. Bazı isim yapan drlarda yer bulmak daha da zor ben 3 hafta önce hallettim o yüzden
Çok sevindim bebisler iyiymiş canım inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz ben inanıyorum ne güzel bi kız bi erkek gelecekKızlar bugün yine kanamam oldu,doktora gittik yine,bebeklerim iyi çok şükür,gelişimleri bir hafta önde hatta,ölçümleri gayet iyi,ense,boyun,alın,kalp atımı ve organlar iyi çok şükür.Gel gör ki bu kanamalar bitmedi gitti,kanama alanının büyüklüğünü de söylemedi bu kez,boşver takılma ona dedi doktorumuz,ama ara ara devam edecekmiş maalesefhastaneye yatmak istemediğim için evime döndüm nasılsa evde sürekli bir yardımcım var,Allah korusun bir sorun olursa da hastane ile çok yakın mesafedeyiz diye...
Homely_angel bebeklerin biri kız,diğeri çok uğraştırdı bizi ama çok iyi göremedi maalesef bacaklarını açmadığı için,yine de erkek gibi duruyor deri doktorumuz,sonraki kontrolde bakalım ne göreceğiz :)))
Ben de bunu diliyorum her saniye,iyi dilekleriniz için teşekkür ederimBakıyorum size sık sık ..hem bebekleriniz hem siz mücadelecisiniz. İyi olacak sonu O bebişler doğacak .
Geçen hafta brnim de kanamam oldu hastanrde yattım doktor 20.haftaya kadar olabilir dedi.
Bebekler iyiyse doktor da takılma dediyse güzel olacak inşallah. Dualarım sizinle kanamalar bitsin artık rahat geçsin kalan zamanınız
Ağrılar ve kanama öyle çok korkutuyor ki beniÇok sevindim bebisler iyiymiş canım inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz ben inanıyorum ne güzel bi kız bi erkek gelecek
Canım yaşadığın olaya üzüldüm inşallah diğer bebeğin sağ salim doğar dualarimizdasinMerhaba arkadaslar.bicogunuz hatirlarsiniz beni.ozelden soran arkadaslarda oldu sagolsunlar.sizin bu guzel surecte moralinizi bozmamak surekli olumsuzluklardan bahsetmemek icin yazmiyordum.ikiz baslayan gebeligimde surekli kanamalarla birini kaybettik ve digeride tehlikedeyedi.surekli yattim.kan sulandirici kullaniyorum zaten 2 tane kaybim var.yarin 12 hafta kontrolumuz var ve icerdeki diger kese degerleri olumsuz etkilecekmis ikili testlerde.insallah guzel haberlerle cikariz dr.dan ve bende tekrar araniza donerim.dualarinizi bekliyorum
seni çok iyi anlıyorum kanama olayını yaşadım aklım başımdan gitti doktoru nasıl aradım panikle çok şükür bişey olmadı inşallah geçecek nazlı bebişlerimizi kucaklayinca unutcaz hepsiniAğrılar ve kanama öyle çok korkutuyor ki beni
Üzüldüm sizin için,benim de bitemedi gitti kanamalarım,inşallah herşey yolunda gider sizin için de,ikili taramayı bana da yapmadı doktorum,o konuda hep pozitif düşünmeye çalışıyorum siz de olumlu bakın,çok geçmiş olsunMerhaba arkadaslar.bicogunuz hatirlarsiniz beni.ozelden soran arkadaslarda oldu sagolsunlar.sizin bu guzel surecte moralinizi bozmamak surekli olumsuzluklardan bahsetmemek icin yazmiyordum.ikiz baslayan gebeligimde surekli kanamalarla birini kaybettik ve digeride tehlikedeyedi.surekli yattim.kan sulandirici kullaniyorum zaten 2 tane kaybim var.yarin 12 hafta kontrolumuz var ve icerdeki diger kese degerleri olumsuz etkilecekmis ikili testlerde.insallah guzel haberlerle cikariz dr.dan ve bende tekrar araniza donerim.dualarinizi bekliyorum
Kızlar bugün yine kanamam oldu,doktora gittik yine,bebeklerim iyi çok şükür,gelişimleri bir hafta önde hatta,ölçümleri gayet iyi,ense,boyun,alın,kalp atımı ve organlar iyi çok şükür.Gel gör ki bu kanamalar bitmedi gitti,kanama alanının büyüklüğünü de söylemedi bu kez,boşver takılma ona dedi doktorumuz,ama ara ara devam edecekmiş maalesefhastaneye yatmak istemediğim için evime döndüm nasılsa evde sürekli bir yardımcım var,Allah korusun bir sorun olursa da hastane ile çok yakın mesafedeyiz diye...
Homely_angel bebeklerin biri kız,diğeri çok uğraştırdı bizi ama çok iyi göremedi maalesef bacaklarını açmadığı için,yine de erkek gibi duruyor deri doktorumuz,sonraki kontrolde bakalım ne göreceğiz :)))
Sağlıkla gelsin kızın inşallah canımKızlar merhaba, doktor kontrolüne gittim bugün. Çok şükür gördüm bebişi. Ben de pinpirikli anne adayıyım. Cinsiyet kesin olarak kızmış. 11.haftasında erkek gibi demişti ama şuan kız olduğu kesinleştiBirde plesenta rahim ağzına yakınmış. Sezeryan olabilirmiş. Ama 20.haftalara doğru yukarıda çıkabilir dedi. Biraz ona üzüldüm. Daha önce boş gebelikten kürtaj geçirdiğim için böyle bir durum olabilirmiş. Allah hayırla doğum yapmayı nasip eylesin. Allah herkesin gönlündekini hayırla nasip etsin inş.
Merhaba arkadaslar.bicogunuz hatirlarsiniz beni.ozelden soran arkadaslarda oldu sagolsunlar.sizin bu guzel surecte moralinizi bozmamak surekli olumsuzluklardan bahsetmemek icin yazmiyordum.ikiz baslayan gebeligimde surekli kanamalarla birini kaybettik ve digeride tehlikedeyedi.surekli yattim.kan sulandirici kullaniyorum zaten 2 tane kaybim var.yarin 12 hafta kontrolumuz var ve icerdeki diger kese degerleri olumsuz etkilecekmis ikili testlerde.insallah guzel haberlerle cikariz dr.dan ve bende tekrar araniza donerim.dualarinizi bekliyorum
Amin cnm. Hepimiz sağlıkla doğum yapalım inşallahSağlıkla gelsin kızın inşallah canım
Hislerin bu kez de yanıltmaz umarım ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza,peki bu kanamalar bitecek mi ne dersinCanım sen artık bu kanamaları normal düşünmeli kendini çok üzmemelisin. Keşke olmasa ama bazı hamilelikler böyle geçiyor maalesef. Bişicik olmadan gelecek onlar annesine Allah ın izniyle.
Yesssss, cinsiyetleri de bildim gibi anlaşılan :) şaka maka benim bazen kendimi bile korkutan hislerim olur. Örneğim 99 depremini çocuk yaşta önceden hissetmiştim, huzursuz olmuştum. Seninle taaa transferden beri beraberiz ve içim rahat, bebeklerinin doğduğu günü de okuyacağız Ocak ayında
Canım biliyorsun benimde ikiz ben ikiliyi yaptırdım sorun çıkmadı zaten burun kemiği varsa ve ense kalınlığı normalse kendini üzecek bi durum olmuyo bildiğim kadarıyla ikiliyi bile yaptirmayanlar var çünkü bunlar olasılık zatenKızlar hepinize selam..
ben ikizlerime hamileyim diye doktorum ikili test üçlü test ve dörtlü test yerine tek bir test önerdi: Nifty Testi. Bu testin güvenilirliği diğer testlere göre çok daha yüksek %99muş.. Ama ücreti fazla geldi bana açıkçası, 2000 tl dediler.
Daha önce bu testi yaptıran var mı aranızda? Ya da duyup bilen?? Gerek var mı yaptırmaya acaba?
Hislerin bu kez de yanıltmaz umarım ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza,peki bu kanamalar bitecek mi ne dersin
Canım bende öyle çok oldu. Bi geçti bi tekrar hassaslaştı. Bugün kontrolede gittim. Bi sıkıntı yoktu. Hiç takılma çünkü göğüsler yanıltıyor insanı. Bazen sadece şişip hiç hassas olmayabiliyor... için rahat olsunYa kızlar gene bir paranoyaklık ile karşınızdayım.iştende geldim hergün hassas olan göğüslerimde bugün tık yok uçları bile acımıyor ister istemez korktumbenim gibi hassasiyeti geçen varmııııııııı beni rahatlatın yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?