2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Hoşgeldin hayırlı olsun

Sen hep yakınlarda ol, bak krizlere girebiliyoruz bir anda :)
Eşim haftaya harmony i soracakmış, yaptıralım bence diyor.
Yurtdışından alırken fiyat çok fark etti mi? Ben mamas&papas ı Almanya dan mı aldan diyorum.
Sen detaylı da hangi doktora randevu aldın canım?

Çok sevindim bebisler iyiymiş canım inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz ben inanıyorum ne güzel bi kız bi erkek gelecek

Ben de bunu diliyorum her saniye,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Kızlar merhaba, doktor kontrolüne gittim bugün. Çok şükür gördüm bebişi. Ben de pinpirikli anne adayıyım. Cinsiyet kesin olarak kızmış. 11.haftasında erkek gibi demişti ama şuan kız olduğu kesinleşti Birde plesenta rahim ağzına yakınmış. Sezeryan olabilirmiş. Ama 20.haftalara doğru yukarıda çıkabilir dedi. Biraz ona üzüldüm. Daha önce boş gebelikten kürtaj geçirdiğim için böyle bir durum olabilirmiş. Allah hayırla doğum yapmayı nasip eylesin. Allah herkesin gönlündekini hayırla nasip etsin inş.

Canım yaşadığın olaya üzüldüm inşallah diğer bebeğin sağ salim doğar dualarimizdasin

Üzüldüm sizin için,benim de bitemedi gitti kanamalarım,inşallah herşey yolunda gider sizin için de,ikili taramayı bana da yapmadı doktorum,o konuda hep pozitif düşünmeye çalışıyorum siz de olumlu bakın,çok geçmiş olsun

Canım sen artık bu kanamaları normal düşünmeli kendini çok üzmemelisin. Keşke olmasa ama bazı hamilelikler böyle geçiyor maalesef. Bişicik olmadan gelecek onlar annesine Allah ın izniyle.
Yesssss, cinsiyetleri de bildim gibi anlaşılan :) şaka maka benim bazen kendimi bile korkutan hislerim olur. Örneğim 99 depremini çocuk yaşta önceden hissetmiştim, huzursuz olmuştum. Seninle taaa transferden beri beraberiz ve içim rahat, bebeklerinin doğduğu günü de okuyacağız Ocak ayında

Sağlıkla gelsin kızın inşallah canım

Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın ve bundan sonrası çok iyi geçsin inşallah. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Hislerin bu kez de yanıltmaz umarım ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza,peki bu kanamalar bitecek mi ne dersin

Canım biliyorsun benimde ikiz ben ikiliyi yaptırdım sorun çıkmadı zaten burun kemiği varsa ve ense kalınlığı normalse kendini üzecek bi durum olmuyo bildiğim kadarıyla ikiliyi bile yaptirmayanlar var çünkü bunlar olasılık zaten

Hislerin bu kez de yanıltmaz umarım ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza,peki bu kanamalar bitecek mi ne dersin

Amin, inşallah.

O kadarına bişi diyemiyorum tatlım, bu hisler anlatamadığım ama bazen eşimi bile şok eden şeyler. Yani her şeyi bilebilmek değil de, aniden hissettiğim değişik bişi.

Ya kızlar gene bir paranoyaklık ile karşınızdayım.iştende geldim hergün hassas olan göğüslerimde bugün tık yok uçları bile acımıyor ister istemez korktumbenim gibi hassasiyeti geçen varmııııııııı beni rahatlatın yaaaa

Canım bende öyle çok oldu. Bi geçti bi tekrar hassaslaştı. Bugün kontrolede gittim. Bi sıkıntı yoktu. Hiç takılma çünkü göğüsler yanıltıyor insanı. Bazen sadece şişip hiç hassas olmayabiliyor... için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…