2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok canim vasaline in degil botalife kakao yagi yaziyor üzerinde ama cok kati surulecek gibi degil nasil kullanildigini anlayamadim
Himm onu bilmiyorum. Gece dene bu iki gün sabaha kadar emer cildin sürdükten sonra kağıt havlu koy bu iki dk olmazsa emene kadar kıyafete bulaşmasın baktin olmuyo başka bi krem alırsın en kötü

Nerden aldın? Nasıl yapcam nasıl yetişecem bilmiyorum , ilk bebe olduğu için anlamıyorum Da istanbuldayım
Cnm allah her bebeği bereketiyle gönderiyor sıkma canını kalbini ferah tut her bütçeye göre çok cici çok güzel şeyler var internette de oluyor inditimler ben indirim duydukça paylaşmaya calisiyorum burda faydalaniriz birbirimizden diye daha zaman var herşeyi yetistirirsin birbirimize destek te oluruz benim ikinci birinci de bende başta bi ne alsam nasıl alsam dedim ama çok şükür herseyide oldu fazlasıyla

Aynen canım bakalım bir şeyler yapmaya çalışacağız ya ben Hayır koymayacagiz desem bir şey demez tamam der ama ben kırmak istemiyorum güzel bir isim bulursam yanına ekleyecegim

canin cok saol bilgiler icin .okuduktan sonra e bebekten arastirdim biraz.sanirim hem gogus ucu cikarici hemde silikon gogus ucundan alip denicem.
bu sefer bol bol emzirmek istiyorum minigimi.
abisinde cok istedim 2 yasina kadar emzirim ama kismet olmadi .

kızlar günaydın 1 haftadır işe gelmiyordum ishal oldum doktor rapor verdi dinlendim ondan da size yazamadım evde pc olmayınca :)
nasılsınız
ben iyiyim çok şükür 5 gün sonra normale döndüm ama aşırı halsizlik var elim kolum kalkmıyor
bebek gayet iyiymiş suyu vs bakalım cumaya cinsiyet için randevu aldık :)

Benim aldığım sıvı Ama dün arkadaşım katı olduğundan bahsetmişti
Sivi kakao yagi kozmetikte kati kakao yagi cikolata kek vs yapiminda kullanilir. Kati olan yenilebilir oldugundan daha sagliklidir..ama cabuk erir elinizde sabun gibi yuvarlayip eriyenleri kullanabilirsiniz kizlar

Ben gece yine kanamam oldugunu gordum ruyamda. Bayadir gormemistim.sonra yien gece zehir oldu tabi. Simdi uyku gozumden akiyor.
Hep psikolojik işte kafamıza neyi takıyorsak onu görüyoruz rüyalarda da.. benim rüyalarım hep öyledir o yüzden ciddiye almıyorum gördüğüm seyleri :)

Canım öncelikle geçmiş olsun, Allah tüm bebeklerimizi korusun.

Böylelerini görünce duyunca, doktorluk gibi bir mesleği hakkıyla yapamayanların tespit edilip meslekten men edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Okuyup diploma almakla olacak bir meslek değil ki bu.

Bu kadar süre kanaman olmadığına göre bir şey olacağını sanmıyorum, ama yine de gİdil ultrasonda görmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…