2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım göğüs ile ilgili bütün aparatları kullanmış biri olarak

1. Göğüs kalkanı sadece yara olan göğüs uçlarını korumak için ucu sutyene değip daha da tahriş olmasın diye bi miktar akan sütü de topluyor tabi

2. Göğüs ucu yokluğunda bebeği emzirmek için silikon göğüs uçları var ama bazı bebek kabul etmeyebiliyor

3. Bir de olmayan göğüs ucunu çıkarmak için göğüs ucu çıkarıcılar var özellikle philips nipplette ben çok faydasını gördüm

Umarım yardımcı olabilmişimdir bunların hepsini birarada sunan bi malzeme yok maalesef her amaca ayrı bir şey almanız gerek sevgiler

Aaa ne kadar şanslısın.. evet galiba erken telaşa düştüm, ne yapcam böyle kendimle bilmem. Daha ne sorumluluklarımız var.baş etmeyi siz tecrübeli annelerle atmam lazım.

Anladım cnm , hepsi iindirdim telefona sürekli takip:)

Bebek arabasi icin en onemlisi tek tek deneyip senin hangisini en rahat acip kapatabildigin, sana en hafif ve kullanisli gelen. Bigun zaman ayirip gitsen zaten gorevliler herseyi anlatiyor.

Nerden aldın? Nasıl yapcam nasıl yetişecem bilmiyorum , ilk bebe olduğu için anlamıyorum Da istanbuldayım
Bu arada ben 2. El de alicam bazi seyleri. Mutlaka tanidik araciligiyla ya da internetten cok guzel seyler bulunur. Mesela ilk 6 ay benim yanimda yatmadi icin bizim yataga baglanabilen Chicco Next2me yatak alacagim. 6 ay icin arkadasin arkadasindan 2. El yari fiyatindan az. Bi arkadasim Stoke bebek arabasini yari fiyatina internetten aldi, kiliflarini degistirdi mis gibi 2 senedir kullaniyor.

Hahah o da iyiymis benim de cok sevdigim bi isim kayra hem berra ya da uyuyor:) ama eski turklerde tanri manasindaymis oyle olunca vazgectim
Evet manasini biliyorum o yuzden sectim bu ismi. O yuzden ailemle kesinlikli paylasmiyorum. Siddetle karsi cikacaklarini adim gibi biliyorum cunku :)

Geçmiş olsun canım

Ben iyiyim kızlar. İçimiz rahat etmedi buradaki devlet hastanesine gittik. Bulunduğumuz yerde başka yok malesef. Ve klasik işkence. 3 saat hastanede kaldım. Sadece serum takıldı. O serum da yarısına gelmeden çıkarıldı. Nihayetinde ddoktor efendi demişki ultrasonda baksanda bişi ifade etmez yarın sabah geelsin demiş. Merrak ettim yarın ultrasonla değil de bi tarafıyla mı bakacak acaba. Kusura bakmayın ben böylesine şerefsiz derim. Kendi doktorum 75 dk uzakta. Yolculuk yapmak istemedim.

Alla alla niye bakmadi ki ultrasonda bn acile gitmistim dustum bayildim dedim kan idrar aldilar sonrada kadin dogum bolumune ultrasonda bakilmasi şart diye ust kata cikarttilar ordada ultrason yapildi kalp atisi var sadece bir gun gozetim altinda tutucaz bsy oldugundan degl bisyde yapmicaz ama kanama su falan gelirse diye dedi bnde yatmak istemedim eve geldim ordeki dr dediki burasi gece gunduz acik leke falan olursa hmn gel ama korkma bebekte bsy yok dedi anlamadim niye bakilmadi sze nasl doktor o ya sinirlenmemek elde degl

İcini ferah tut canm sen gobek ustu dusmemissin bn tam gobek ustu düşmüştüm Allaha sukur Bsy olmadi Allah korusun yavrularimizi

Çok şüükür. Ssvd diye facede grup var kızlar. Oraya yazdım bişi olur mu diye. Ay ne kaprisli tipler. tersliyorlar sanki. Sürekli insanları azarlıyorlar. Bi sakin olun hiçbir problem olmaz demek var bide tersten söylemek var. İyi bişi sorduk

Himm valla canım seninde icine sinsin derim ben tabiki eşi de kırmamak lazım ama karşılıklı konuşsanız mesela orta yol bulunurmu ki , yada iki isim koymak istersen eğer bir tanede sen köy yanına iki tarafinda gönlü olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…