- 1 Mart 2007
- 6.088
- 12.463
- 773
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.601
hanimlar bisi danisicam size
2.gebeligi yasayan anneler, gögüs kalkani kullandinizmi.
benim gogus ucum cok kucuk oldugu icin bebegim pek ememedi .sagdim verdim ama sonra sutum kesildi
gogus kalkani hem akan sutu muhafaza ediyormus hemde gogua ucu hassasiyetini engelliyormus.yara v.s oldugunda
benim merak ettigim sey ise gogus ucu kalkanini taktigimizda bebegimiz ordan emebiliyormu .
gogus ucu cikaran urunlerde varmis fakat ise yararip yaramama konusunda pek fazla bilgi edinemedim.
sizlerin fikri varmi bu konuda
Aaa ne kadar şanslısın.. evet galiba erken telaşa düştüm, ne yapcam böyle kendimle bilmem. Daha ne sorumluluklarımız var.baş etmeyi siz tecrübeli annelerle atmam lazım.canım çok şükür durumum iyi ama ben resmen eşyaları toplama kullanıcamablamların bebelerden arta kalan mama sandalyesidir beşiktir pusettir onları kullanıcam, oda vb almayı düşünmüyorum iki çocuk olunca ikisine birden güzrl bir oda alırım. kız olursa zaten ablamın kızının bir ton kıyafeti var onları saklamış geçen gösterdi hemen el koydum. bebek arabası vb. çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum. kırılırsa gider bir daha alırım. belli başlı şeylerde (mesela araba koltuğu) güvenlik vb nedenlerden dolayı iyice araştırıp alıcam ama bebek arabasını da araştırıyorum hatta uygun olanlarda hafif ve kullanımı gayet iyi olanlar var.
Benim etrafımda deli gibi hamile vardı ama kulağımı tıkamışım muhabbetlerinden sıkıldığım için biri birşey diyince ay o neymiş yaa oluyorum :)) vaktimiz var inşallah çok şükür internette zibil derya öğrenir buluruz. burası var birde tecrübeli annelerimiz var. ilerlesin zaman muhabbetler o yöne dönecek bence :))
uyku eğitimi verdiren teyzemiz dimi:)) arkadaşım okur öle tatillerinde falan ders niteliğinde işkence ederdi kendisiyle
Anladım cnm , hepsi iindirdim telefona sürekli takip:)Canım ben liste yaptım yanına netteki fiyatları yazdım aynı marka farklı fiyata satılıyor her sayfa farkli fiyat yazmis bak hep....burada sayfasına bak reklam olmasın diye araya nokta koydum :) ordada güzel uygun şeyler oluyo
Benim karşı komşum doktor ismi Yusuf Can,okulda bir öğrencim var Yusuf Sami,bir de Yusuf Kaan var :)Teşekkür ederim canım eşim de yanına bir isim seç dedi ama hiç bir şey uymuyor gibi geliyor bana benim istediğim isimler olmuyor
Bebek arabasi icin en onemlisi tek tek deneyip senin hangisini en rahat acip kapatabildigin, sana en hafif ve kullanisli gelen. Bigun zaman ayirip gitsen zaten gorevliler herseyi anlatiyor.Kendimi çaresiz hissettiğim durumlarda keyif alamam. Yine kendimi yanlız hissettiğim için , içim buruk. Mağazalar çok pahalı. Küçük dükkanlardan alsam diyorum anlar mıyım cinsini kumaşını. Bebek arabası muhabbeti yapıyorsunuz ben bön bön okuyorum, telaşlanıyorum. Yardım edecek tecrübeli arkadaşım da Yok..
Bu arada ben 2. El de alicam bazi seyleri. Mutlaka tanidik araciligiyla ya da internetten cok guzel seyler bulunur. Mesela ilk 6 ay benim yanimda yatmadi icin bizim yataga baglanabilen Chicco Next2me yatak alacagim. 6 ay icin arkadasin arkadasindan 2. El yari fiyatindan az. Bi arkadasim Stoke bebek arabasini yari fiyatina internetten aldi, kiliflarini degistirdi mis gibi 2 senedir kullaniyor.Nerden aldın? Nasıl yapcam nasıl yetişecem bilmiyorum , ilk bebe olduğu için anlamıyorum Daistanbuldayım
Evet manasini biliyorum o yuzden sectim bu ismi. O yuzden ailemle kesinlikli paylasmiyorum. Siddetle karsi cikacaklarini adim gibi biliyorum cunku :)Hahah o da iyiymisbenim de cok sevdigim bi isim kayra hem berra ya da uyuyor:) ama eski turklerde tanri manasindaymis oyle olunca vazgectim
Kızlar ddünden beri içim içimi yiyo. Dün merdivenlerden düştüm. Kıçımın üzerine. Ayağım kaydı tam kalçalarımın üzerine düşüyordumkihem fıtığım hemde bebeğim aklıma geldi salisenin milyonda biri bir sürede yan durmaya çalıştım sağ kalçamın üzerine düştüm. Sol kalçam duvara çarptı ama pek acımadı. Şuan sağ kalçam çok acıyo. Doktora anlattım watsaptan. Kanama yoksa endişelenmeyin demiş sadece. Çok şükür 24 saat geçmek üzere kansmam yok ama bebeğim bugün hareket etmedi sanki. Karnım ve belimde ağrıyo. inşallah iyidir yavrum
Merhaba hamişler
Bir çoğunuz cinsiyetleri öğrenmiştir
Geçen sene bizde Şubat annesi olarak, bu zamanlar ayni duygulardaydıkŞimdi 6 aylık olduk bile
Umarım çok güzel, sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ve sağlıkla kavusursunuz
Alla alla niye bakmadi ki ultrasonda bn acile gitmistim dustum bayildim dedim kan idrar aldilar sonrada kadin dogum bolumune ultrasonda bakilmasi şart diye ust kata cikarttilar ordada ultrason yapildi kalp atisi var sadece bir gun gozetim altinda tutucaz bsy oldugundan degl bisyde yapmicaz ama kanama su falan gelirse diye dedi bnde yatmak istemedim eve geldim ordeki dr dediki burasi gece gunduz acik leke falan olursa hmn gel ama korkma bebekte bsy yok dedi anlamadim niye bakilmadi sze nasl doktor o ya sinirlenmemek elde deglBen iyiyim kızlar. İçimiz rahat etmedi buradaki devlet hastanesine gittik. Bulunduğumuz yerde başka yok malesef. Ve klasik işkence. 3 saat hastanede kaldım. Sadece serum takıldı. O serum da yarısına gelmeden çıkarıldı. Nihayetinde ddoktor efendi demişki ultrasonda baksanda bişi ifade etmez yarın sabah geelsin demiş. Merrak ettim yarın ultrasonla değil de bi tarafıyla mı bakacak acaba. Kusura bakmayın ben böylesine şerefsiz derim. Kendi doktorum 75 dk uzakta. Yolculuk yapmak istemedim.
İcini ferah tut canm sen gobek ustu dusmemissin bn tam gobek ustu düşmüştüm Allaha sukur Bsy olmadi Allah korusun yavrularimiziBen iyiyim kızlar. İçimiz rahat etmedi buradaki devlet hastanesine gittik. Bulunduğumuz yerde başka yok malesef. Ve klasik işkence. 3 saat hastanede kaldım. Sadece serum takıldı. O serum da yarısına gelmeden çıkarıldı. Nihayetinde ddoktor efendi demişki ultrasonda baksanda bişi ifade etmez yarın sabah geelsin demiş. Merrak ettim yarın ultrasonla değil de bi tarafıyla mı bakacak acaba. Kusura bakmayın ben böylesine şerefsiz derim. Kendi doktorum 75 dk uzakta. Yolculuk yapmak istemedim.
Güzel isimler hepsi uyumlu değerlendireceğim canım teşekkür ederimBenim karşı komşum doktor ismi Yusuf Can,okulda bir öğrencim var Yusuf Sami,bir de Yusuf Kaan var :)
Himm valla canım seninde icine sinsin derim ben tabiki eşi de kırmamak lazım ama karşılıklı konuşsanız mesela orta yol bulunurmu ki , yada iki isim koymak istersen eğer bir tanede sen köy yanına iki tarafinda gönlü olsun :)Bize doktor 11+4 de yüzde 70 80 erkek dedi ama geçen hafta gittik uygun pozisyonda durmuyordu bayramdan sonra kesinlestirecegiz artık. Benim eşimin babasının ismi yusuf eşim De yusuf olsun diyor ben de ne yapsam bilemiyorum eşimi kırmak istemiyorum ama daha modern bir isim istiyorum
Teşekkürler evet 10 lu cnm isminin anlamı kum tanesi demek birde bir ağaç cinsiymis sanırım önce ismi beğendiğim için anlamlarina sonradan baktim çok özel bişey yok :)Güle güle kullanın canım cicileri hastane cikisi 10lu mu ismide güzelmiş anlamı ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?