2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yes yes yes...

Bu arada doktora neler soracağız, var mı aklımızatakılanlar ona karar verelim bence.
ben rahim ağzı kısalığı kontrolü yapmasını isteyeceğim. annemde ve teyzemde varmış bu sorun genetikmi bilmiyorum ama soracağım yinede. ayrıntılı usg yi kendisinin yapıp yapmayacağını öğreneceğim birde ona göre randevu almak lazım başkası yapacaksa. onun dışında tatile giderken bulantı için ilaç isteyeceğim. araba beni tutuyor. ve tabiki cinsiyet ,

15+4 oldum ama hala gunde iki kere baya baya çıkarıyorum ne yesem migdem zorlaya zorlaya sonrasında kasik agrıları boyle devam etmesi normalmi kusmalar bitiriyo beni bayramdan sonra gidicektim ama carsamba aldım randevumu boyle olunca .

Teşekkürler evet 10 lu cnm isminin anlamı kum tanesi demek birde bir ağaç cinsiymis sanırım önce ismi beğendiğim için anlamlarina sonradan baktim çok özel bişey yok :)
benim baktığım isimlerinde çok anlamı yok ama olsun hoşumuza gittikten sonra bi önemi yok kulağa hoş geliyo

Rahim ağzı benim kritik konum zaten biliyorsun :) ben de 15 günde bir ölçmesini isteyeceğim. Harmony testi tekrar soracağım. İlaç dozlarımı konuşacağım. Demir vitaminin fazlalığını ölçmeye gerek var mı diye soracağım. Ve tabi cinsiyet :)

Benim demirimi olctu degerler iyiydi baslatmadi daha sornaki ay dedi ama bakacagiz bakalim. Rahim agzi kısalığı calisirken sikinti sanirim. Gerci her turlu sikinti ama neyse.Umarim bir sorunumuz çıkmaz.

kızlar merhaba 7 agustosta doktora gıttıgımde ultrasonda doktor 12+6 günlük dedi sonraki gün 12+7 değil 13. haftaya geçiyor değil mi hafta + günle hesaplamayı bilmiyorum cuma günü 15+3 olacağız sanırım doğru hesapladım :) cinsiyet söyler mi dedim hemşiremize söyler dedi cinsiyet için gideceğiz çok şükür ikili taramamız temiz çıktı
16. haftada 4 lü tarama dedi ama bayrama geliyor 4lü tarama 17. haftanın içinde yapılıyor mu bilen var mı?
bir de bir şey soracağım bş arkadaşimda hatta 2 arkadaşımda benim doktoruma gidiyor biri benden 2 ay önde biriylede aramızda 3 hafta var o benden sonra video atmıs bebeğinin bebeğin etrafında o çeper kese onun kocaman benim bebekle bir neredeyse tepesinde azcık 2 cm ancak var onun o yuvarlak kocaman diğer benden önce hamile kalan arkadaşımında benimki gibi çeper kadar bebek var çok merak ettim bu durumu doktora soracağım gidince acaba dedim iç karın vs muhabbeti mi yoksa başka bir şey mi böyle bir şey fark eden oldu mu aranızda ?

bi de kızlar ayaklarım şimdiden acayip şişiyor tuzluda yemiyorum nedendir bilemedim

Benim demirimi olctu degerler iyiydi baslatmadi daha sornaki ay dedi ama bakacagiz bakalim. Rahim agzi kısalığı calisirken sikinti sanirim. Gerci her turlu sikinti ama neyse.Umarim bir sorunumuz çıkmaz.

2,5 cm e yaklaşırsa sıkıntı, o durumda ayağa kalkmaması istiyor hatta serklaj düşünülüyor işte. Kalbini ferah tut, hepİmisin sağlıkla ilerleyecek inşallah.

Tatlım haftalar +6 ya kadar gider, sonraki gün diğer haftaya geçer. Yani 12+6 dan sonraki gün 13+0 dır

Dörtlü taramayı bilmiyorum, henüz konuşmadım doktorla. Perinatolog bana artık 21 de ayrıntılı ultrasonda görüşürüz dedi ama bilmiyorum.

Kesenin büyümesi daha doğrusu amniyon sıvısının artışı 14.ten sonra artıyor. O yüzden ileride olan arkadaşının daha fazla suyu var, kesesi de daha şiş

Kizlar grip oldum ben nezleyim burnum tikali bas agrim var halsizim ne yapicam
Cildirmak uzereyim evde kafami kaldiramiyorum

Kizlar grip oldum ben nezleyim burnum tikali bas agrim var halsizim ne yapicam
Cildirmak uzereyim evde kafami kaldiramiyorum
Eczanelerde okyanus suyu spreyleri satiliyor canim. Ben ondan kullaniyorum. Doktorum kullanabilirsin dedi. Bogaz agrisi icin gargara yapman lazim. Bas agrisinada parole izin veriyorlar ama yinede doktoruna danisman lazim. Kanama vs durumunda önerilmez cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…