2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Maşallah size de bebisinize de.Benim de karnim bu kadar sis 2.gebelikte çabuk çıkıyor demişlerdi..Tabi herkesin iç karnı vücut yapısı farklıdır.
Teşekkür ederiz :) evet sanırım iç karnım dar erken çıktı karnım o yüzden çatlamaya da meyilli olur galiba bol bol sürüyorum kremi :)

Teşekkür ederiz :) benim hamilelikten önce karnım yoktu hiç o yüzden erken çıktı sanırım

Akşama doğru daha da şişiyor :)

Canım iç rahmin geniştir senin belki ondan belli olmuyordur :)

EVET alan geniş bende
Ben senin kızın olsun istiyorum ama erkek gibi hissediyorum nasılda açıklayıcı oldu
bu yorumun efsane yorum olarak tarihe geçirilmesini istiyorum

kızlar selam
bende normalde 23 ünde gidiyordum ama maalesef totemi eşim bozdu.Toplantısı olduğu için bugün sabah gitmek zorunda kaldık.Bebiş çok iyi maşallah onda bir sıkıntı yok.Ama benimde idrar tahlilimde eritrosit 8 çıktı.onun dışında ne lökosit ne başka birşey var.Çok korktum doktorada yazdım henüz cevap yazmadı.Bir sıkıntı olurmu diye düşünüp duruyorum.
Göğüslerim geçti diye korkuyordum ya demekki hiçbir önemi yokmuş.Aynı zamanda da bende diğer seferden 1,8 kg daha az çıktım doktorum süper bebek alıyor sen almasanda olur bazen gebeliklerde böyle oluyor diyor.

Canm gecmis olsun bende bir haftadr gribim antibyotik bile iyilestremedi ilacim bitti halende gribim tavuk corba limonlu balli sicak su ic portakal ye bol bol su ic canm Allah şifa versin inşallah cabuk gecer
Ins cnm cabuk atlatiriz sanada gecmis olsun bende ogle yapayim birazdan corbami yapar icerim halsizim ama evi toplamam lazim

Ayni seyi bende dusundum ne zamandir yazicam.Gecen yil takip ettigim anneler topiginde birbirleriyle kavga edenler trip atip topicten cikanlar neler neler vardi.
Hepiniz iyiki varsiniz bu kadar seviyeli saygılı oldugunuz icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…