2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah canm bogaz agisi yoksa snkti yok bnm bogazim agridi diye ayesim cikmisti iki kez acilde serum taktrdimsen guzel guzel corbani ic bol bol dinlenmeye bak he bide uzanirken yuksek yastik koy basina burnun tikanmaz Allah sifa versin canm
Bogaz agrim var ve beyaz iltihap yapmis hep
Sagol canim bunlari hepsini yapicam su mutfagimi temizliyim corbami yapayim sonra uzanicam insallah :)

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
Sagol canim iliski sonrasi cumartesi aksami abdest aldim cok uykum vardi hemen yattim kafami kurutmadim abdesti bekletmekte istemedim dun iyiydim dun aksam basladi burun akintisj bugun daha agirim ins gecer gecmezse doktor yolu gozukur bana

Sagol canim iliski sonrasi cumartesi aksami abdest aldim cok uykum vardi hemen yattim kafami kurutmadim abdesti bekletmekte istemedim dun iyiydim dun aksam basladi burun akintisj bugun daha agirim ins gecer gecmezse doktor yolu gozukur bana
Ay kötü olmuş keşke saçını hafif kurutsaydın havalar serinliyor geceleri artık

Bogaz agrim var ve beyaz iltihap yapmis hep
Sagol canim bunlari hepsini yapicam su mutfagimi temizliyim corbami yapayim sonra uzanicam insallah :)
Bsy degl canm tekrar gecmis olsun bnmde bogazim beyaz iltihaplanmisti antibyotik ictim agrisi gecti ama o beyazlik gecmedi inşallah gecer diye bekliyorum hamilelerde biraz uzun surebiliyormus he birde gunde iki kez banyo yap demisti doktor dikkat et kendine bebek icin endiselenme cok sukur ates cikmadigi surece bebege bi zarari yokmus

Gecmis olsun canim ya insallah dr a gerek kalmadan atlatirsin

gözün aydın canım. eritrositten korkma, ben de çıkmıştı. çok bol su içmelisin

ayyy çok tatlış olmuş, 12 gün sonra benim de bu kadar belli olur mu ki, yoksa ben bu kadar zayıf değilim diye çıkmaz mı.
Canım benim yaklaşık 1 aydır buna benzerdi ama son 1-2 haftadır iyice belirgin artık sabahları da böyle daha önce sabah kalktığımda daha inik oluyordu

Canım benim yaklaşık 1 aydır buna benzerdi ama son 1-2 haftadır iyice belirgin artık sabahları da böyle daha önce sabah kalktığımda daha inik oluyordu

benim de hiç çıkmadı değil, hatta hafta sonu bir babyshower vardı, orada herkes anladı. ama hala bazı giysilerle kamufle edebilir durumda :)

Çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize ilk ve son olur inşallah önümüzdeki kış gripten korunuruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…