2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım bu bir imtihan. Sakın üzülme, sabırlı ol. Bebişlerimiz dünyaya gelip alacak nefesleri varsa buna hiç bişey engel olamaz. Koruyup,gözeten Allah.

ben 2 ay önce gelen 2 damla kanamanın şoku hala atamadım. sürekli kabuslarımda senin halini düşünemiyorum bile. allah kolaylık versin

Tutuna hifam0242 SSVD konusunda destek olalım birbirimize, ben doktora sordum henüz erken konuşmak için dedi, eski sezeryan yerine bakayım dedi, gayet iyi durumda çok güzel iyileşmiş hiç belli olmuyor dedi, tabi ben de iyice gaza geldim :) evde çocuk varken bir de sezeryan beni korkutuyor açıkçası, mutlaka normal doğumu zorlayacağım, çabucak toparlanmak şart

ay çok sağolun. bu kız erkek yorumları yapılıyordu burdaki değerlere göre.. acaba yapılıyor mu bilmiyorum, siz ne düşünüyorsunuz?

rica ederim, o değere göre cinsiyet hiç kimse de tutmadı. o yüzden ben de dahil olmak üzere doktor kontrolünü bekliyoruz :)

Allah yardimci olsun çok zordur eminim ama lütfen olumlu düşün bebeklerinle mutlu günlerini düşün stres yapma ne kadar zor olsa da tutunacaklar sana hayirlisiya inşallah

Gunaydin kizlar. Felaket bir bas agrisi ile sabahi yaptim halada catliyor basim.parol banamisin demedi. Varmi fikri olan

Ay cnm kalktığımdan beri benimde başım çatlıyor geçer inş

bende öyleyim dünden beri inanılmaz başım çatlıyor havadan mı acaba?
Kızlar kafein eksikliğinden de oluyor ben gebelikten önce çok çay ve kahve tuketirdim.Şimdi baya azalttım bazı günler misafirlere gideceksem evde içmiyorum ki hakkımı orda kullanayım diye nasıl bir baş ağrısı oluyor anlatamam cok dikkat ettim.bir fincan Türk Kahvesi yetiyor zaten cayi bi bardak kahvaltıda açık içiyorum belki sizde de ondan olmustur

kızlar doktor bana kalsiyum ve d vitamini için calci-net d3 vermişti, içemiyorum midemi bulandırıyor diye Osteocare tablet gunde 1 iç dedi bu ilacı kullanan var mı?

Bende çok kahve içerdim artık içmiyordum biraz önce içtim iyi geldi sanki

4 aydır nerdeyse kafein almıyorum. önceden günde 7 8 fincan neskafe tüketirdim. artık kafeinsiz içiyorum. ama kafein baş ağrısına iyi geliyor bazı ilaçlarda özlelikle ağrı kesicilerde var kafein.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…