2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
sefossxx afyonda misin sen cnm hangi dr a gidiyorsun
karışık canım devlette bi doktor diğer hafta olmuyor. bir ara telek e gittim. ilçesinde oturduğum dr. geri geldi düzenli olarak ona gidiyorum merkezde değilim. ama kırmızı var park orda bayan dr. varmış arkadaşlar oraya gitmiş memnunmuş.
sen de mi afyondasın.

masallah yurusu eksik etme .sanirim benim sorunumda bu.
gebelikten once hergun 1 saat yururdum,haftada 3 gun spora gidiyodum.bian da herseyi kesince hopp kilolar geri geldi :)

Bununda etkisi olabilir dedigin gibi. vucudun bi tempoya alismis cunku. yani sen saglikli besleniyosan cokda takma bence, yine havalarin kavuruculugu gecince yuruyuslerle dengeleyebilirsin. artik katlanicaz napalim :)

Bi şey daha soracam doktora soramıyorum tüy dökücü kullanmak tehlikeli mi bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum

bu konuyu bir ara araştırmıştım hatta doktorumla da konuştum canım. Tüy dökücü kimyasal oluşundan dolayı kullanılmamalı, özel bölge için de ağda tehlikeli oradaki kasları ve bağları zorladığından kasılmaya sebep oluyormuş. nefret etsem de mecburen jilet kullanıyorum. doğum sonrası da kısmetse lazere devam edeceğim.

Ay cnm kalktığımdan beri benimde başım çatlıyor geçer inş
tansiyonunu ölçtür hemen. ben ölçtürdüm 8 7 çıktı. tuzlu ayran içeceğim şimdi. belki seninde tansiyondur.
Kız seninle zaten yorumlaşmıştık ya ne çabuk unuttun sen Çarşamba gideceğimizi konuşmuştuk
kız yok unutmadım Homely_angel dün 23 ünde doktora kimler gidecekti diye liste yapıyordu seni eklememişti eklesin diye yazdım

canım benim bazen hamilelikler bebeklerin keyfi yerinde de olsa kanamalı geçebiliyor maalesef. defalarca oldu çok şükür bebekler iyi, evet senin yüreğini kaldırıyor ama bebekler iyi olduktan sonra rahat tutmaya çalış kendini. hep söylediğim gibi Allah ın izniyle o bebekler gelecek kucağına ve bu günleri unutturacaklar sana

Ben de inşallah ssvd yapacağım bir aksilik olmazsa.

Cidden çok zor bu kadar sık kanamanın olması,Allah sabır versin,benim normal yolla oldu ve 2. Buna rağmen en ufak şeyde tedirgin oluyorum,senin psikolojini hiç düşünemiyorum.Rabbim hepimizin yavrularını korusun,hepsi zamanında sağlıkla doğsun inşallah

Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına insallah

Kızlar merhaba 2 şey danışmak istiyorum
1. Bebek bakım çantaları çok pahalı sizler ne seçtiniz
2. Dogum cantası olarak ne kullancaksiniz orta boy bi valizim var o olur mu?
Ben almistim tek avantaji gozunun fazla olmasi. lakin benimki agirmis bosken bile cok agir kola takilandan.nasipse cok gozlu sirt cantasi alirim daha kullanisli olur diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…