2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bu arada benimde son adet tarihim 7 mayıs ankaradayım bebeğin cinsiyeti belli değil ilk hamileliğim tabloya ekleyebilirsiniz :)

masallah yurusu eksik etme .sanirim benim sorunumda bu.
gebelikten once hergun 1 saat yururdum,haftada 3 gun spora gidiyodum.bian da herseyi kesince hopp kilolar geri geldi :)

Günaydın kızlar,artık çok yoruldum,bu sabaha karşı tekrar bir kanamam oldu,Allahım beni büyük bir sınavdan geçiriyor,zaten tüp bebekle hamile kaldım zar zor onu da kaybetme tehlikesi beni yitip bitiriyor,doktorum yapılabilecek birşey yok diyor ister evde ister hastanede yat diyor,15.haftaya geldik hala kanama...Allah'a şsyan etmiyorum ama inanın çok bunaldım,nefes alamıyorum artık

selam canim ayni kaderi paylasiyoruz desene:)))
ilk gebeligimde calisiyodum ,Allahim.yemek haneye girmek ne mumkun 100 mt uzaktan o pis kokuyu hissesiyodum.oglenleri yogurt ceviz yemekten bikmistim oyuzden :)
dogumdan snr ya kaldi artik kilolari vermek.
hangi sehirdesin peki ,

canım bence hastanede olman her açıdan ani mudaheleden dolayı daha iyi olacaktır umudunu kaybetme gönlünü ferah tut bol bol dua et Allah yardımcın olsun

insallah kg almamiz dururda saglikli bi gebelik geciririz canim
ben 3 ay tuzlu peynir ekmek domatesle gecirdim.hatta bulantimi bastiran tek sey makarnaydi.yemek yiyemedigim icinde surekli makarna tukettim.
doktorun protein tuket demis ama ben yunurta sut fln gormek dahi istemiyorum.
yuruyus yapmak istiyorum fakat elim kolumu kaldiricak halim olmuyor,tansiyonumda 8/5 falan 1 aydir.
hakkimizda hayirlisi dedigin gibi insallah bu 4 ayi kg almadan kapatirsak gerisi kolay.
normal dogumda ben 12 kg birden kaybetmistim cunku
nasipse dogumu yine normal dusunuyorum.

canimm bol bol dua et.Allaha siğinmaliyiz boyle zamanlarda.kendini uzme lutfen.doktorunun neyi oneriyosa onu dinle.pozitif dusun,

Bende aldım ama daha boyamadım.. malum seminer dönemi başlayacak... phyto markası. İnşallah

bende yumurta yiyemiyorum özellikle sabahları akşamları tüketebilirsem kırıp yiyorum genelde peynir tükettim süt koktu yogurt koktu ama zorladım kendimi laktozsuz süt içiyorum şekerli gibi oluyor mide kaldırmıyor pek
bende çok aşırı halsizim herkes 4. aydan sonra iyileşir hareketlenirsin dedi ama ben hareketimide kaybettim çok ağırım öğleden sonra enerjim geliyor resmen

Cnm ilk hamileligimde de 13 haftadan sonra boyayabilirsin demişti 13 ten sonra hep boyadim hicbi sikinti olmadı çok şükür simdide izin verdi bayramı bekliyorum bende boyaticam

Allah yardimcin olsun cnm tabiki haklisin zor ve can sıkıcı bi durum ama güçlü olman lazım hamilelikte streste biliyosunki zararlı allah inşallah tez vakitte düzeltir bu durumu sen bebeğini kucagina alacağın güzel günleri düşün buna inan insallahta çabucak toparlan acil şifalar diliyorum

Allah yardımcın olsun canım bir an önce geçsin inşallah ultrasonda bakıldı mi bebeklerin iyi mi bide suya bakıldı mi yanlış anlama korkutmak için sormadım bakilmadiysa baktır ocak annelerinde bi arkadaşın kanamayla suyu da geliyormus varsa öyle bi durum ki inşallah yoktur tedbir alırsın en azından güzel haberler vereceğin günlerde gelecek ben inanıyorum ikizlerim kucağımda çok şükür sağlıkla doğdular yazacaksın burdan

Avrenim cnm çok haklısın. Benim bir defa kanamam oldu bir defa da düştüm aklım gitti. Seni düşünemiyorum. Gerçekten çok büyük bir sınav. Allahım yardımcın olsun. Güç ve sabır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…