- 28 Mart 2016
- 312
- 450
- 33
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.181
Ben de rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm. Rüyalardan yola çıkarak sana da erkek diyorum:) sen de rüyanda görmüştün sanırım:)banada bir his versene![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm. Rüyalardan yola çıkarak sana da erkek diyorum:) sen de rüyanda görmüştün sanırım:)banada bir his versene![]()
dün gece gördüm evet. sabaha kadar kız bebekle oynadım ama kendimin de oğlu olacağını gördüm. rüyamda bile çıkan belirsizBen de rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm. Rüyalardan yola çıkarak sana da erkek diyorum:) sen de rüyanda görmüştün sanırım:)
Ben erkekte gördüm kızda hangisi çılacak acabaBen de rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm. Rüyalardan yola çıkarak sana da erkek diyorum:) sen de rüyanda görmüştün sanırım:)
Allah gönlüne göre versin canımdün gece gördüm evet. sabaha kadar kız bebekle oynadım ama kendimin de oğlu olacağını gördüm. rüyamda bile çıkan belirsiz![]()
al beni vur sanaBen erkekte gördüm kızda hangisi çılacak acaba![]()
oğlan gelsin kız gelsin. Rabbim hepimize önce hayırlı, sağlıklı, gönlü merhametli, itaatkar evlatlar nasip etsin.
Eşim dedi ki artık bebeğimize ruh üflendi halimize hareketimize dikkat edelim dedi.![]()
![]()
kızlar çin takvimi bi de şu kan falı mı ne var ya 3 yılda bir kadının 4 yılda bir erkeğın yenileniyor vs diye eşlinle doğum tarihine göre bakılan ona bakıp tutan var mı?
benim ikisinde de kız gözüküyor
Gözün aydın canım özellikle de eşininKızlar biz çıktık, çok şükür iyiyiz. Sizi merakta bırakmadan hemencik yazıyım dedim. Cinsiyetimizi de gösterdik, erkek geleneğini bozmadık :)
Şimdi diğer güzel haberleri bekliyoruz :)
Sizinle belirtilerimiz aynıydı hep cinsiyet de ayni cikti erkek :)) hatta ilk bebeginiz kız demi benim gibi :))gurbet valla bende tutuyorum kendimi almamak icin :) dunden beri netten bakiyorum neler var erkekler icin felan diye :) bi baslarsam duramam kizimdan biliyorum
o kadar abartmistim ki daha 7 aylik hamileyken 2 yas sweatshirt u almistim
![]()
Yok o kadar ileri gitmeyelimgurbet valla bende tutuyorum kendimi almamak icin :) dunden beri netten bakiyorum neler var erkekler icin felan diye :) bi baslarsam duramam kizimdan biliyorum
o kadar abartmistim ki daha 7 aylik hamileyken 2 yas sweatshirt u almistim
![]()
Kışlık domates yapicam sadece.. Bird e menenlik.. patlıcan ve biber közlemediyse iyi oluyorkızlar kışlık hazırlığı yapıyor musunuz?
ben bu sene domates ve bi de çilek reçeli yapayım diyorum buzlukta yerde yok babam bezelye yapmış bana doldurdu :) bi dondurucu raflık alsam diyorum mutfakta yer yok alt kattaki banyoya koysam dedim kullanılmıyor sadece tuvaleti kullanıyorum nemden bozulur diyede düşündüm
yapanlarınız var mı kışlık neler yaptınız :)