2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Amin teşekkür ederim canım. 17+1 im ama benim doktor uyuz çıktı hep erken deyip duruyor bakma gereği duymuyor ondan dolayı detaylı ultrason için randevu almam gerekiyor umarım o kontrolde belli olur :)
Insallah belli olur canım dr lar da bazen gıcıklık yapıyor hayirlısi neyse o olsun

Gözünüz aydın canlar tekrardan hepinize

Ay bişey aşeriyorum kv lerdeyiz çıkamıyoruz bu saatte nereye der , derdine mi düştünüz der yan yan bakar üff insanın kendi evi gibi yok

Bebişşlerinin cinsiyetini öğrenen annişler gözünüz aydın Allahım sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımızainş. Benim gibi öğrenemeyenlerde heyecanlı 1 ay geçirsinler kızlar sizinde sabah kalktığınızda ki göbüş ile akşam yatarken gördüğünüz göbüş arasında dağlar kadar fark oluyo mu

İşte
İşte o benim

Cano beni unuttun mu ben şu kız çocuğa gebe kalmayı becerememiş hamişim
En son 12de erkekti ama büyük olasılıkla erkek sen Bana erkek bebiş koy kuzum
Senin adına da çok sevindim umarım gönlünden geçen olmuştur

kuxlar bende geldim simdi bebisim gayet iyi kesin olmamakla birlikte kizim geliyor afp diye bir test istedi biraz pahali geldi bana devlette yapiliyor mu diye bir arastiracagim bizden boyle

Hayırlı olsun canım inşallah gönlünden eçen olmuştur

Oo may gad keşke bana da öyle olsa

3.5yasındaki oğluma da şimdiki gebeliğimde de 12.haftada öğrendim . Ya diyorum az insanı merak ettirin göstermeyin yayıyorsunuz bacakları açıyorsunuz herşey ortada az ikilimde kalalım o da yok heyecan iyidir

Kızlar, ben de çıktım muayeneden ,, Allah a şükür herşey yolunda. Cinsiyetimiz bizde geleceği bozmadık, ERKEK ... :)))

Hayırlı olsun canım inşallah gönlünden eçen olmuştur erkek anneleri arasına hoşgeldin

Hayırlı olsun canım inşallah gönlünden eçen olmuştur Erkek anneleri arasına hoşgeldin

3 lü testi yaptır dedi doktor yaptırmadım sen bilirsin dedi siz yaptırdınızmı

İkiliyi yaptırınca gerek yok bence sen bilirsin tamamen senin kararın canım

nemesis canım seni görmemişim hayırlı olsun cinsiyet öğrenmişsin
İnşallah gönlünden geçen olmuştur çok sevindim
Ve görmediğim atladığım tüm arkadaşlar umarım gönlünüzdeki geçen olmuştur olmadıysa da unutmayın hayırlısı buymuş

Ya ben çok garibim, alışmam zaman alıcak. Erkek annesi olmak yazıları okuyorum netten bazı bazı:)

Günaydın kızlar gece bir türlü uyuyamadım
İyi dilekleriniz için hepinize çoook teşk ederim
3 lüyü taptırmadım cnm doktor sen bilirsin dedi S sinayropen
Homely_angel sen bana erkek demiştin 6.hissin kuvvetli bakalım ne çıkacak
@-nemesis- prenses hayırla gelsin inş
Cinsiyeti öğrenemeyen kızlar göstermiyorsa kızdır diyorlar genelde bakalım hayırlısı
Doktorda dişini yaptırabilirsin ama sonra kalp atışı dinlensin dedi korktum şuan ağrımıyor ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…