- 28 Mart 2017
- 16.591
- 67.900
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.421
Artık öyle yapıcam cnmağri olmadığı sürece idare etmeye çalış canim o zaman bende öyle yapcam inşallah doğum sonrasına kadar ağrımaz bebisler doğunca gider yaptırıriz
En azında kalbi atıyormu diye düşünmeyeceğim cnm az bir ihtimalde olsa kalp ritmini bozabiliyorrmuş kanal tedavisidoğuncada dert diş sorunu bu seferde ilaçlar süte geçiyor
Ya korkuyorum cnm yine gebelikte yapıldığı gibi yapılır lokal anesteziyle süte geçmez böylececennet35 gurbet kizlar bende
nemesis e katiliyorum. dogduktan sonra daha da sikinti bence emzirme mevzusu. yasayan olarak o sutu sag at, oldumu bittimi, ilac kalmismidir felan cidden sikinti. benim su an resmen 3 disim var agrimaya baslayan ve cekilmek icin 5. ay beklenen bir 20lik. tatil planimiz var, gidip gelelim hemen cektirecegim. dolgular icinde midemin duzelmesini bekledim. artik kacisim yok :)
Canım o dediğin tablet şeklinde mi acaba bide fayda ediyor mu ediyorsa doktora danışıcam yoksa bu şekilde bende mide diye birşey kalmaz ameliyata kadar gider akşamki kandan sonra epey bir korktum çünküdoktoruna danış yinede ama bana hamileliğin boyunca lansol kullanabilirsin gebelikte kullanılan bi ilaç dedi doktor benimde felaketti kullandım şuan kendim kullanmıyorum bıraktım
Cano beni unuttun mu ben şu kız çocuğa gebe kalmayı becerememiş hamişim
En son 12de erkekti ama büyük olasılıkla erkek sen Bana erkek bebiş koy kuzum
Senin adına da çok sevindim umarım gönlünden geçen olmuştur
Günaydın kızlar gece bir türlü uyuyamadım
İyi dilekleriniz için hepinize çoook teşk ederim
3 lüyü taptırmadım cnm doktor sen bilirsin dedi @sinayropen
Homely_angel sen bana erkek demiştin 6.hissin kuvvetli bakalım ne çıkacak
@-nemesis- prenses hayırla gelsin inş
Cinsiyeti öğrenemeyen kızlar göstermiyorsa kızdır diyorlar genelde bakalım hayırlısı
Doktorda dişini yaptırabilirsin ama sonra kalp atışı dinlensin dedi korktum şuan ağrımıyor ne yapsam bilemedim
canım kapsül mide ilacı normalde reflü gastirit için yazılıyor bi araştır istersen nette ve doktoruna da sor belkı baska bsy verirCanım o dediğin tablet şeklinde mi acaba bide fayda ediyor mu ediyorsa doktora danışıcam yoksa bu şekilde bende mide diye birşey kalmaz ameliyata kadar gider akşamki kandan sonra epey bir korktum çünkü
Üniversite hastanesine gittim cnm baktılar diş çok kötü durumda değil ama ağrısına dayanamıyorsan tedavi edelim dediler şuan ağrı yok ama ilerleyen haftalarda ne olur bilemiyorumben de dün gece uyuyamadım bir türlü :)
ben hala erkek diyorum ama bakalım merakla bekliyorum.
bu arada diş konusunda hamileyken yaptıran bir kaç tanıdığım var. bir sorun yaşamadılar. özellikle dolgu için. doktor da tanıdıksa ve yavaş yavaş yaparsa sıkıntı olmaz gibime geliyor. ama dişin kötü durumdaysa ve apse yaparsa işte o zaman sıkıntı büyür. hem vücuda enfeksiyon girebilir hem de daha kuvveti uyuşturup çekmek zorunda kalırlar, öncesinde de antibiyotik kullanırsın. benim fikrim diş doktorun karar versin aciliyetine.
Kızlar mide yanmasından mahvolmuş durumdayım ne olur bi çareilk oğlumdan bana kalan reflü bu hamilelikte şiddetini giderek arttırdı cayır cayır yanıyor midem akşam istifra ettim bir avuç kan geldi elime resmen midemi mi deldim gırtlağımı mı bilemiyorum suanda midemde yara oldu resmen ne yapıcam ben böyle gaviscon vs surup lar hiç fayda etmiyor bana
Üniversite hastanesine gittim cnm baktılar diş çok kötü durumda değil ama ağrısına dayanamıyorsan tedavi edelim dediler şuan ağrı yok ama ilerleyen haftalarda ne olur bilemiyorum
En iyisi 5.ay daha garanti o zamn tedavimi olayım
Sorun aneztezi degil ki zaten sonra kullanacağın antibiyotikler. Gebelikte kullanilan ilacin tamami bebege ulasmiyor bir süzme islemi gerceklesiyor ama emzirmede oyle birsey yok ne yersen tamami bebege geciyor. Benimde daha onceden kanal tedavisi yapılan disim apse yapti. Sinirleri alindigi icin zamaninda agri sanci yok. Ama neticede vucutta bir apse var ve bu da bebek icin zararli bence. Bende tatil donusu disciye gidecegim.Ya korkuyorum cnm yine gebelikte yapıldığı gibi yapılır lokal anesteziyle süte geçmez böylece
Kizlar bu arada doktorum artik 3 lu 4 lu tarama yapilmadogo onun yerine sadece afp testi yapildigini soyledi. Pazartesi kan tahlili ayarladik. Ama ac karin tok karin bir sey demedi. Bilginiz var mi ?
Ben de vermiştim kan sabah 7-7.30 arası alıyorlardı sadece kanı aç gitmiştim ama bilmiyorum bunun bi önemi var mı birşey denmedi banaKizlar bu arada doktorum artik 3 lu 4 lu tarama yapilmadogo onun yerine sadece afp testi yapildigini soyledi. Pazartesi kan tahlili ayarladik. Ama ac karin tok karin bir sey demedi. Bilginiz var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?