2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
cennet35 gurbet kizlar bende
nemesis e katiliyorum. dogduktan sonra daha da sikinti bence emzirme mevzusu. yasayan olarak o sutu sag at, oldumu bittimi, ilac kalmismidir felan cidden sikinti. benim su an resmen 3 disim var agrimaya baslayan ve cekilmek icin 5. ay beklenen bir 20lik. tatil planimiz var, gidip gelelim hemen cektirecegim. dolgular icinde midemin duzelmesini bekledim. artik kacisim yok :)

Ya korkuyorum cnm yine gebelikte yapıldığı gibi yapılır lokal anesteziyle süte geçmez böylece

doktoruna danış yinede ama bana hamileliğin boyunca lansol kullanabilirsin gebelikte kullanılan bi ilaç dedi doktor benimde felaketti kullandım şuan kendim kullanmıyorum bıraktım
Canım o dediğin tablet şeklinde mi acaba bide fayda ediyor mu ediyorsa doktora danışıcam yoksa bu şekilde bende mide diye birşey kalmaz ameliyata kadar gider akşamki kandan sonra epey bir korktum çünkü

Geçmiş olsun hepinize kızlar. Baya bir sıkıntılı gebelik yaşayanlar var aramızda. Diş ağrısı mide ağrısı ve diğerleri...

bazen arada kaçırıyorum hafızam o kadar berbat ki, önceden bir gördüğünü unutmayan ben neler neler unutuyorum şimdilerde.
yazarım canım tabi ama belki de sonra değiştirmem gerekir :)

bana herkes erkek annesi tipin var diyor (bunu nasıl anlıyorlar acaip :) ) ben her ikisini de ayrı sevinirdim ama eşim erkek çok istiyordu ilk çocuk için o yüzden mutlu oldum.

ben de dün gece uyuyamadım bir türlü :)
ben hala erkek diyorum ama bakalım merakla bekliyorum.
bu arada diş konusunda hamileyken yaptıran bir kaç tanıdığım var. bir sorun yaşamadılar. özellikle dolgu için. doktor da tanıdıksa ve yavaş yavaş yaparsa sıkıntı olmaz gibime geliyor. ama dişin kötü durumdaysa ve apse yaparsa işte o zaman sıkıntı büyür. hem vücuda enfeksiyon girebilir hem de daha kuvveti uyuşturup çekmek zorunda kalırlar, öncesinde de antibiyotik kullanırsın. benim fikrim diş doktorun karar versin aciliyetine.

Canım o dediğin tablet şeklinde mi acaba bide fayda ediyor mu ediyorsa doktora danışıcam yoksa bu şekilde bende mide diye birşey kalmaz ameliyata kadar gider akşamki kandan sonra epey bir korktum çünkü
canım kapsül mide ilacı normalde reflü gastirit için yazılıyor bi araştır istersen nette ve doktoruna da sor belkı baska bsy verir

Üniversite hastanesine gittim cnm baktılar diş çok kötü durumda değil ama ağrısına dayanamıyorsan tedavi edelim dediler şuan ağrı yok ama ilerleyen haftalarda ne olur bilemiyorum
En iyisi 5.ay daha garanti o zamn tedavimi olayım

sağlık konusunda çok okurum ama mide konusunda cahilim maalesef. ama bir arkadaşım hamilelilikte senin gibiydi, meğer süt ürünleri yapıyormuş. tüm sütlü şeyleri kesince iyi oluyordu, yoksa hastanelik. acaba öyle bir toleransızlığın mı var???

çürümeye başlayan bir diş her geçen sürede kötüleşerek devam ediyor sonuçta, emin ol yaptırmak kadar yaptırmamak da sıkıntı. çünkü ağız içi sağlığımız da bebek için önemli. ben haftaya öylesine doktoruma uğramayı planlıyorum mesela. minik bişi varsa hemen uyuşturmadan yapabiliyor. ama olay büyürse yok kanal, yok çekim daha zor. dediğin gibi beşinci aya girince halletmeni öneririm. hamilelikte zaten güçsüz düşen dişler 4 ay daha nasıl dayanır bilmiyoruz sonuçta.

Ya korkuyorum cnm yine gebelikte yapıldığı gibi yapılır lokal anesteziyle süte geçmez böylece
Sorun aneztezi degil ki zaten sonra kullanacağın antibiyotikler. Gebelikte kullanilan ilacin tamami bebege ulasmiyor bir süzme islemi gerceklesiyor ama emzirmede oyle birsey yok ne yersen tamami bebege geciyor. Benimde daha onceden kanal tedavisi yapılan disim apse yapti. Sinirleri alindigi icin zamaninda agri sanci yok. Ama neticede vucutta bir apse var ve bu da bebek icin zararli bence. Bende tatil donusu disciye gidecegim.

Kizlar bu arada doktorum artik 3 lu 4 lu tarama yapilmadogo onun yerine sadece afp testi yapildigini soyledi. Pazartesi kan tahlili ayarladik. Ama ac karin tok karin bir sey demedi. Bilginiz var mi ?

Kizlar bu arada doktorum artik 3 lu 4 lu tarama yapilmadogo onun yerine sadece afp testi yapildigini soyledi. Pazartesi kan tahlili ayarladik. Ama ac karin tok karin bir sey demedi. Bilginiz var mi ?

benimki de 3lü 4lü yapmayacağız dedi, hatta afp testi de istemedi.

aç tok konusunda da fikir yürütüyorum, bu bir protein olduğuna göre açlık toklukla alakası olmaması lazım. ama sen en iyisi hastaneni ara sor dünürüm :)

kızlar erkek çok deyip duruyoruz ya, listeye baktım az önce resmen eşit gidiyor :)

listede olmayan arkidişler acilen listeye bekleniyorsunuz.

Ben de vermiştim kan sabah 7-7.30 arası alıyorlardı sadece kanı aç gitmiştim ama bilmiyorum bunun bi önemi var mı birşey denmedi bana

Selam kızlar dün aksam doktora gittik nöbetçi kadın dogum uzmanına. Sekretere dedik yoğunluk yoksa kayıt olalim o da yok dedi. Önümüzde 2 kişi vardi tam 2 saat bekledik. Millet çakal olmuş acil diyip hemen ilk sıraya giriyorlar. Bir salak kadıni hemşire tekerlekli sandalyeyle hetirdiler hemen ismi çağrıldı kadın sandalyeden fırlayıp içeri girdi sonra kocasıyla çıkıp agzi kulaklarinda kivira kivira gitti. Kocama dedim ben böyle kalkamiyorum yürüyemiyorum. Hatta belki hamile bile degildi çok zayifti karni icine çökmüştü resmen.. Neyse baktık bize sıra gelecegi yok işlemi iptal edip eve döndük gece 11 de.. Bebegin cinsiyetinden iyice emin olup haftasonu alisverise baslayacaktik.. Valla igrendim insanlar ne kadar çakal olmuş hakkimi helal etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…