2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
3.5yasındaki oğluma da şimdiki gebeliğimde de 12.haftada öğrendim . Ya diyorum az insanı merak ettirin göstermeyin yayıyorsunuz bacakları açıyorsunuz herşey ortada az ikilimde kalalım o da yok heyecan iyidir

Erkekler erken gösterir teorisine inanıyorum artık. Zaten benim annem 7 haftalık ultrason görüntüsünde erkek olduğunu söyledi. Daha bebeği ilk görüşümüzdü eşimle. Annem yanımızda bile değildi. Ona göre erken haftalarda bebeğin kolları bacakları belliyse erkek oluyor. Öyle tecrübe etmiş.

Tesekkur ederim canim :) evet gonlumden gecen oldu hatta tum akrabalarimin gonlunden gecen oldu :) bizim ailenin hep erkek cocuklari kiz hic yok herkes kiz istiyordu :)

Herkes erkek dediyse ben kiz diyorum :)

Tesekkur ederim canim :) evet gonlumden gecen oldu hatta tum akrabalarimin gonlunden gecen oldu :) bizim ailenin hep erkek cocuklari kiz hic yok herkes kiz istiyordu :)
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inş Allah gönlüne göre vermiş ne güzel

Günaydinlar ..
Bunu bana annemde demişti 11 .haftada bebek nasıl diye sormustu baya bir hareketli demişti Dr annem de erkek bebek erken canlanır demişti hayırlısı hakkimizda

bizim randevu yarın ultrasonda ki tarihe göre bugün 15 hafta + 3 günlük eşim çatladı bugün gidelim arada diyor :)

Kızlar mide yanmasından mahvolmuş durumdayım ne olur bi çare ilk oğlumdan bana kalan reflü bu hamilelikte şiddetini giderek arttırdı cayır cayır yanıyor midem akşam istifra ettim bir avuç kan geldi elime resmen midemi mi deldim gırtlağımı mı bilemiyorum suanda midemde yara oldu resmen ne yapıcam ben böyle gaviscon vs surup lar hiç fayda etmiyor bana

doktoruna danış yinede ama bana hamileliğin boyunca lansol kullanabilirsin gebelikte kullanılan bi ilaç dedi doktor benimde felaketti kullandım şuan kendim kullanmıyorum bıraktım

benimde gebeligin başından beri diş ağrım var doktorum yaptirabilirsin artık dedi zaten lokal anestezi uygulanıyor genel anestezi almak zorunda olup ameliyat olanlar var gebelikte dedi içim biraz rahatladı suan ağrı yok ama olursa gitmeyi düşünüyorum

Bendede şuan ağrı yok cnm kararsız kaldım kalp atışı dinlensin falan deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…