2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
2li testim sorunsuz çıktı. artık 3 lü 4 lü test yapılmıyormuş. afp testi yapılıyormuş. doktorum istersen yapalım dedi yaptık. biraz isteğe bağlı sanırım. diğer arkadaşlar istemedi mesela.
Anladım bana da dr 4lu yapicaz dedi ama doktora bağlı degisiyor sanırım bunlar.

Kızlar dün geceden beri mide ağrısı çekiyorum, arada bir de mideme kramp giriyor. Ya üşüttüm ya da dün hep dışardaydık ayakta kaldım diye oldu. Umarım kısa zamanda geçer.
İnşallah geçicidir canim ben basindan beri mide agrisi cekiyorum cok zorluyor.Usutmekten de olabilir dikkat et kendine

İnşallah geçicidir canim ben basindan beri mide agrisi cekiyorum cok zorluyor.Usutmekten de olabilir dikkat et kendine

Sürekli bir Ağrı yok aslında, ayağa kalkınca ya da yatakta pozisyon değiştirirken, bazen durup dururken kramp giriyor. Tam kaburgaların gittiği yerdeki orta boşluk varsa oraya.
Umarım geçicidir, acısı neyse de bebeğe bir zararı olursa diye korktum.

Arkadaslar ben ne yesem hemen ardina mide agrisi yasiyorum ilac kullanmakta istemiyorum acaba dogal yollarla agrisini hafifleten varmi

Cokgecmis olsun bol istirahat her donemde onemli evet. Ben iki dusuk yasadim kan sulandirici kullaniyrm hergun su an 11+4 oldum ve simdiye kadar ikikere lekelenme tarzi kanamam oldu en son 4 gun once.su an dinleniyorum progestan kullaniyrm lekeler gecti sukur ama bu seferde kasilma var. Yatarken ozellikle olyyo benim karnimda bi an da kayan bisey hissediyorum ceviz buyuklugunde ve sert gobegimin etrafinda toplaniyo elimi vurunca sertligi hissediyorum 3 5 saniye sonra geciyo sonra diger gun tekrar oluyo.ben ilk cok sevindim bebegi hissettim sandim ama...kasilma dediler burda yarin doktora gitcem bende.ara ara kasiklarimda igne batmasi tarzi sancilarda oluyo korkuyorum. Bakalim insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz cok zor seymis annelik...

Ben de kanamalar yaşamıştım cidden zor. Amin dediğiniz gibi umarım bundan sonrasi hepimiz için daha güzel geçer. Kontrole gidince kasilma için mg sorun vermezse direkt dr alabilir miyim diye. Çünkü mg eksikliğinden oluyoms ve bana ilk doktorum sadece su iç demisti.

Kızlar doktordan aradılar idrar vermiştim sanırım yarın gidicem antibiyotik yazacaklarmış tam olarak ne içerdiğini bilmiyorum idrarın.. o küçük akıntı onunla ilgili olabilir mi acaba ? Yarın bir söyleyeyim doktora

Canim giremedim bu aralar o agrıları cnm malesef bende cektim seni anlıyorum ölüyorum sandım gögus kafesineyakın kramp dogrulamıyosun cnm cok kotu bir agrı 5 altı kez oldu en sonuncusu uzun surdu cok sukur iki gundur yok cnm insallah gecer seninde cok gecmis olsun

Canm o agrilar bndede vardi ozellikle belimde vardi doktora gittim normal bebek buyuyo baski yapiyo cok agri oldugu zamn banyo yap sinirlerin gevşer rahatlarsin dedi hp dayanilmaz agrim olursa banyo yapiyorum geciyo

Canm o agrilar bndede vardi ozellikle belimde vardi doktora gittim normal bebek buyuyo baski yapiyo cok agri oldugu zamn banyo yap sinirlerin gevşer rahatlarsin dedi hp dayanilmaz agrim olursa banyo yapiyorum geciyo
Ben de bikac gun once yazmistim ayni kramp agri sirtimda kaburganin altinda oluyor bende de. Banyo yapinca geciyor cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…