Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlarrr bnmde bi sorum var bu uc gundur sol kasigimda değişik rahatsz edici gecmeyen hafif sanci var dun konturolum vardi doktoruma sordum rahima bakti bebege bakti hersey yolunda agri normal dedi ama bana cok tuhaf geliyo uzandigim zamn kalkarken hissediyorum birde arada bi yurudugum zmn aranizda boyle olan varmi
Slm güzel hamişler nasılsınız nasıl gidiyo hamilelikler..şifremi unutmuştum uzak kaldım buralardan..artık bende sıkı takipteyim
Aranızda banada yer var mı
bende acıkıyorum ama çok komik, böyle aç değilim 5 dakika geçiyor deli gibi açım. ve mide ağrısı çekiyordum ya, galiba gece midem boş kalırsa oluyor. iki gecedir süt içip yatıyorum daha rahat midem.
Aynen tatlim ya artik kim ararsa yemk var gel diye ariyo bnde gidiyorum ac biraklmis gibi doya doya yemk yiyorum birde yetmezmis gibi bir tabak ta veriyorlar utanmadan aliyorum suanda bi tabak yemkle arkadasimdan geldim utanıyorum ama napiyom
bende acıkıyorum ama çok komik, böyle aç değilim 5 dakika geçiyor deli gibi açım. ve mide ağrısı çekiyordum ya, galiba gece midem boş kalırsa oluyor. iki gecedir süt içip yatıyorum daha rahat midem.
Aynen tatlim ya artik kim ararsa yemk var gel diye ariyo bnde gidiyorum ac biraklmis gibi doya doya yemk yiyorum birde yetmezmis gibi bir tabak ta veriyorlar utanmadan aliyorum suanda bi tabak yemkle arkadasimdan geldim utanıyorum ama napiyom
Bnm acıkmıyorum şimdilik canlar sadece eskiden 2 öğün yerdim sabah akşam olarak şimdi akşama kadar duramıyorum öğlen öğününü koydum tekrar hayatıma :) Arada meyve sadece
Bnm acıkmıyorum şimdilik canlar sadece eskiden 2 öğün yerdim sabah akşam olarak şimdi akşama kadar duramıyorum öğlen öğününü koydum tekrar hayatıma :) Arada meyve sadece