2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kontrolumuzu olduk. 18cm 250gr bir kuzu :) bize guzel guzel pozlar verdi, ablasina bol bol el salladi. insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz 1ay sonra detayli ultrason insallah

Gözünaydın maşallah canım ya büyümüş müüü en son 14+4 de gitmiştim çok merak ediyorum

Günaydın kızlar birsey sorucam gece yatarken karnım çok gergin oluyor agrıyor gibi degil gibi de anlamadım sizde de var mı durum şiddetli degil ama hissediyorum hafif bir gerginlik agrı

geçmiş olsun ishalde bende de oluyor bi hafta ishalsem bi hafta normalim bu aralar herkesde varmıi viral salgından

karın ağrısı böyle burkulma falan sizdede oluyormu?prebiyotik hap kullanıyordum o bağırsaklarımı baya düzenlemişti ama doktorum bırakalım bir dedİ.Bıraktığım andada günde tuvalete epey bir çıkmaya başladım.

gecmis olsun

Kizlar bisey sorucam Trizomi21 1\249 cikmasi sizce normal mi? Doktor sonuclar iyi gozunuz aydin yazip mail atmis bana ama bilemedim.

Çok geçmiş olsun, bu ara mide üşütmezler çok fazla hastanelerde.

Çok geçmiş olsun, bu ara mide üşütmezler çok fazla hastanelerde.
ilk attığım her lokmada mide agrısı çekiyorum sabah kalkınca içtiğim ilk su kesin çıkıyor midemden artık ekmekle ilaç yutar oldum aç karna suyla bsy içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…