2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Tatlım kendini bilmez, vicdandan haberi olmayanlar yüzünden neden kendini, eşini ve bebeğini üzüyorsun. Sen eşinle hep Yanyana olmalısın, diğerlerini umursamamalısın. Eşinin suçu olsa ya da sana değer vermese o zaman zorla peynir gemisi yürümez derim ama o saygısızların yaptıkları ile yuva yıkılmaz, yıkılmamalı. Onların yaptığı çirkinliklere inat siz daha güçlü durmalısınız. Şimdi hamilelik hormonlarıyla daha da hassassın belki ama eşini kendinden uzaklaştırma.

ben arife gunu sag tarafta hissetim baya kacginden beride hissetmedim normal mi onuda bilmiyorum ins normaldir endiseleniyorum

Teşekkür ederiz hepimizinki :)

Kontrolumuzu olduk. 18cm 250gr bir kuzu :) bize guzel guzel pozlar verdi, ablasina bol bol el salladi. insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz 1ay sonra detayli ultrason insallah
Maşallah Allah hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin amin yarinda bnm konturolum inşallah sonuclarim iyi cikmistir

Ya ben bu bebeği hiç hissetmiyorum 18+1 olcak yarın ne bileyim şöyle otururken filan irkilmiyorum aa bebek oynadı demiyorum oğlum böyle değildi ya huylanıcam yavaş yavaş
Canım kız bebişler biraz daha geç hissedilebiliyormuş diyorlar birde her bebiş bir degil tabi eli kulagındadır annesi hissettirir yakında :)

Kızlar bugün sabah başladı deli gibi sırtım ve belim ağrıyor sizlerdede olmuştu okuduğumu hatırlıyorum ne kadar sürüyor çok zormuş

Kızlar merhaba bugün bebek arabalarına biraz bakma frsatm oldu. Aslında air sistem bir bebek arabası almayı planlıyordum ama çevremde çocuk sahibi tüm arkdşlar baston tarzında kapanması kolay ve hafif özellikte bir bebek arabası bakmamı yoksa kısa süre sonra baston bir araba daha alacağmı söyleyince baston ama kaliteli arabalara yöneldim. Peg perego nun si switch modeli acaip içime sindi.çok hafif çok kolay kapanıyor aşırı kullanşlı.bakmanızı tavsiye ederim e bebekten baktık biz. Tipide çok şık.

Eklentiler

• IMG_1872.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 108
Ya ben bu bebeği hiç hissetmiyorum 18+1 olcak yarın ne bileyim şöyle otururken filan irkilmiyorum aa bebek oynadı demiyorum oğlum böyle değildi ya huylanıcam yavaş yavaş
Bende 18+1 im ilk gebeligim benim de kız öyle hareket hissetme falan yok daha

Kızlar ben sata göre 17+0ım bugün 3 gündür gayet net hissediyorum özellikle yemekten sonra sabah 8_10 akşam 8_10bizim mesai şuan kıpır kıpır

canım ben de geçen gün hafif ve dediğin gibi uzun süre kullanılabilir bir araba buldum, CYBEX MIOS. Trükiye' ye yeni gelmeye başlamış sanırım. gerçekten çok hafif ve kapanınca küçük. kolay kapanıyor. benim tek kafamı karıştıran sırt kısmının file olması. gerçi kendi özel pedi var, onu takıyorsun ama kullanışlı olur mu bilemedim.

Kızlar bugün sabah başladı deli gibi sırtım ve belim ağrıyor sizlerdede olmuştu okuduğumu hatırlıyorum ne kadar sürüyor çok zormuş
Benim belimde hic yok ama sirtim tutulmus gibi 2-3 haftadir. Ara ara siddetleniyor, ozellikle belli bir nokta var bazen kramp gibi olunca nefes alamiyorum resmen. Ilik dus cok iyi geliyor bana.

Kontrolumuzu olduk. 18cm 250gr bir kuzu :) bize guzel guzel pozlar verdi, ablasina bol bol el salladi. insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz 1ay sonra detayli ultrason insallah
Maşallah çok güzel ben de yarın yine gidecem bakalım

Kızlar ben de hissedemiyorum üstelik bebişim benim 2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…