- Emoji Skoru
- 6.142
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.821
Amin canim amin insallah...Bundan sonra hp iyi ol canm oyle guzel resmler paylaski gorsunler garcekten catlasinlar bn diyorum ya bnm olmayan deniz manzarali kahvalti mangal resmleri paylasiyorum ki icleri yansin cok pozitif ol melegini de uzme annesi o herseyi hissediyo inşallah Allah bizi boyle insanlarin şerrinden korur inşallah hayırlı sagliklisiyle yavrularimizi kucagmiza aliriz
O zaman kp takmadan hayatina devam. En guzel cevap mutluluk sok gozlerine gozlerineAman canim beee malda gözümüz olsa böyle mi olurduk :)) cok şükür ihtiyacimiz yok evimiz arabamiz guzel bir gelirimiz her seyimiz var eşimle ikimize ait olan. Babamdan kalsa kalsa arazi kalır onu da satıp bunlara yedirecegimi sanıyorlar heralde. Böyle insanlarin gözünü toprak doyurur anca. Ben işin maddiyatini konusmayi bile sevmiyorum bana eşimle ve çekirdek ailemle yaşayacağım huzur gerek..
Aynen öyle canm ya ne derlerse he he dite gecicez artk garci ben konusmuyorum kafam rahat ama ne zmna jadar bni boyle rahat birakicak bilemiyorum fırtına oncesi sessizlik gibi geliyo baba ama herseyin hayırlısiZaman farkı var canım şimdi herşey çok farklı tabi ki o zamanın insanlarının bünyeleri daha dayanıklı olabilir ama herkes bir değil sonuçta geçmişte yaşamıyoruz artık onlar bunu hiç anlamıcak bu da bizim imtihanımız olsun :))
Zaten hastane konusunda kocam agizlarinin payini verdi canim kimseden bir kuruş almıyorum evladimi istedigim hastanede getirtirim dünyaya dedi. Bebeğime oda yaptirmamizi bile istemediler sanki ben burada kaloci değilmişim gibi masraf ettirmiyorlar. Eşim de benim cocugum her seyin en iyisini hal ediyor tabi ki en guzel odayi yapacam ogluma dedi sustular. Aslinda eşim hep benim tarafimda da ben hormonlarin etkisiyla fazla gözüm dönüyor sanirim hırsımi hep eşimden çıkarıyorum. Ama artik yapmayacagim. Eşimle iyi gecinip en güzel doğum hikayemizi oluşturacağız...Eşin seni gercekten seviyor ve senden sıkıntısı yoksa herzaman senin yaninda olur yeterki sinirini ondan cikarma.kayinvalideyle cok muhattap olma ben oyle yapiyorum.Banada hastahanekonusunda laf ettiler bizim varyemezler ben kestirip attim birdaha birsey diyemiyorlar.
Öyle yapicam kız valla gaza getirdiniz beni akşam eşime iyi davranayim da şok olsun çocukcagızO zaman kp takmadan hayatina devam. En guzel cevap mutluluk sok gozlerine gozlerine
Canım benimde bi haftadır sağ göğüs altı ve sırt tarafı ağrıyo rahim büyüdüğü için olurmuş öyle okudum
Sensin annesi babasıda onayladiktan sonra ne istersen onu koymak hakkın bu zamanlarda sakinlesir sakin mizikler dinler bebegede dinletirsen sakin olabilir her sey senin elinde ve senin veveginden degerli degil kimseAynen canim buyuk ihtimal bebegim cok stresli ve aglayan bir bebek olacak. Bir de bebegimin adini ben ömer koymak istedim ama kaynana hiç altta kalir mi kendisi de ömer faruk takmış yedi düvele duyurmuş torunumun adini ben koydum diye.. Ben de tamam ömer faruk olsun demistim. Ama simdi cok farklı bir isim koyacagim ogluma asla onları yüceltmeyecegim artik..
inşallah hemen geçer canımCanım doktoruma da mesaj attım, devam ederse idrar tahlili ver, kum döküyor olabilirsin dedi.
Aynen öyle canim ben en iyisi meditasyon muzikleri açayım evin havasi değişsin:))Sensin annesi babasıda onayladiktan sonra ne istersen onu koymak hakkın bu zamanlarda sakinlesir sakin mizikler dinler bebegede dinletirsen sakin olabilir her sey senin elinde ve senin veveginden degerli degil kimse
Gecmis olsun canim insallah bi sorun yoktur.Canım doktoruma da mesaj attım, devam ederse idrar tahlili ver, kum döküyor olabilirsin dedi.
Gaz olabilir canim, normal gaz agrisindan farkli hamilelikte daha bir aci ve batma seklinde oluyor.
inşallah hemen geçer canım
Gecmis olsun canim insallah bi sorun yoktur.
Aynen öyle canm ya ne derlerse he he dite gecicez artk garci ben konusmuyorum kafam rahat ama ne zmna jadar bni boyle rahat birakicak bilemiyorum fırtına oncesi sessizlik gibi geliyo baba ama herseyin hayırlısi
Teşekkürler kızlar, inşallah geçer. Ya hamilelik öncesi nezle bile olmazdım ben, şimdi çıkmasın böyle şeyler uff.
Hadi yaaaKum döküyor olabilirmiş canım. Yarın yine gidip bir çiş veriyim bakalım.
Geçmiş olsun canım ne hastalık varsa şu hamilelikte çıkıyor valla ortaya stresimiz yetmiyormuş gibi :))
Hadi yaaacok gecmis olsun insallah onemli bisey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?