2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Offf evet ya, benim artık ilaçlardan böbrekler alarm veriyor belki de. Çünkü tüp bebek sürecinde mart başından beri ilaçsız dönemim yok gibi bir şey.
Ara ara o tarz agri bende de oluyor canim. Ben idrar verrdim hem idrar tahlili hemde kulturu yaptilar temiz cikti. Muhtemelen seninde temiz cikar. Sikma canini hemen.

Yok caniimmm nerdeee, dedigim gibi mesuraya talim :):):):) bide 40 yil basi bir kalp atisi dinlemek. ben Boston daydim, ama hic kanama icin gitmedim ona bir sey diyemem zaten.

Merhaba uzun suredir yazilanlari takip ediyorum uye olmak yeni nasip oldu. Bugun grip sebebiyle dr a gittim antibiyotik verdi 12 subat dogum tarihi suan gorunuyor. Hayirlisiyla hepimiz umarim canlarimiza kavusuruz.
merhaba canim çok geçmiş olsun. ben de 3 gündür yatıyorum doktora gittim nezleymisim kan tahlili yaptırdı ona göre antibiyotik e karar vericez dedi kan sonucuna göre de bakteriyel ama antibiyotiksiz geçirebiliriz dedi vitamin parol ve burun spreyi verdi. antibiyotik kullanmadan önce mutlaka kadın doğum doktoruna sor bence.

Offf evet ya, benim artık ilaçlardan böbrekler alarm veriyor belki de. Çünkü tüp bebek sürecinde mart başından beri ilaçsız dönemim yok gibi bir şey.

Doğru canım çok fazla ilaç kullanımı böbreği etkiliyor inşallah en hafif şekilde atlatırsın kum filan varsa onun ağrısı da kötü olur :/

Ben de oğlumun bezini çıkarttım ilk defa ne yapcaz bakalım inşallah zorlanmadan alışır tuvalete bebiş doğmadan alışsın istiyorum

soguk alginligi ,nezle , grip olan arkadaslar bn bir ayda iki kez grip oldum hatta cok kotuydum doktor c vitamini yazdi bağışıklıkgin cok zayif dedi c vitamini ictigim ikinci gunu cok şükür gripim gecti c vitamini cok iyi geliyo

Ara ara o tarz agri bende de oluyor canim. Ben idrar verrdim hem idrar tahlili hemde kulturu yaptilar temiz cikti. Muhtemelen seninde temiz cikar. Sikma canini hemen.

Yarın gidip veriyim de neyse sonuç çıksın zaten canım. Senin temizse benim de temizdir zaten biz aynı gün doğuracağızbence :)

Ben de oğlumun bezini çıkarttım ilk defa ne yapcaz bakalım inşallah zorlanmadan alışır tuvalete bebiş doğmadan alışsın istiyorum

Hafi kolay gelsin, azıcık evde sulama olabilir ama bezsizliğin rahatlığını anlayınca hemen alışır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…