- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.801
Haklısın canım bence de gitmeliyim. En azindan cocuguma bu stresi yasatmak istemiyorumaman diyim sakın öyle davranma ve kesınlıkle psıkolga gıt ben kendıme geldım gıdınce tek seans bıle işe yaradı
en basta kendın cok rahatklıyorsun
Amin canim. İnşallah ögrenecegim takmamayi. Hepsi kiskancliktan bariz zaten.. Düşün kayinpederim ilk acibadem hastanesine gidelim dedi bana gereksiz pahali geldigi icin istemedim. Simdi normal bir ozel hastaneye gidiyorum. Onu bile istemiyor kaynanam va görüncelerim. Ne gerek var devlet hastanesinde niye dogurmuyosun diyolar. Dertleri hep ben... Benim masraflarım. Vay efendim niye özel hastaneye gittim diye kaynanam diyor ki Allah benim oğluma cokpara versin yoksa sana yettiremeyecek:))) güler misin aglar misin yaaaCanm bnm esimin annesi bekar kaynim ve bekar gorumcem ayni seninkiler gibi bnm evimi gozetliyo Whatsapp durumumu inan bu zmna kadar hp herseye karisti huzurumu bozmaya çalıştı artk takmamayi ögrendim hatta onlari sinirlendrmek icin whatsapp durumuma arkadaslarin pişirdiği mangal resmlerini koyuyorum bn gittim gibi yazilar yaxiyorum almadigim elbise kombin resmini paylasiyorum oh canm oocacm bana paralari harciyo yaziyorum cildriyo kadin esimi ariyo esimde o bnm karim istedigi parayi verecem diyo artk esimle anlastik hic takmicaz onlari sen de dikkate alma bak gor nasil catlicak bn en son bayginlik geçirdim onlarin yuzunden gobegim üstüne dustum acile doktor kizdi bana sen artk tek kendini degl icinde ki cani da düşünmek zorundasin birak kim ne yapsa yapsin ama sen bu yavruya bunlari yasatmaya hakkin yok o artk herşeyi hissediyo daha dunyaya gelmeden onu bu kadar uzme annesi dedi o gun bu gundur hu sozler kulagima küpe oldu bn onlarin şerefszligi fesatligi yuzunden niye cocuguma zarar vereyim ki sende tek yavrunu dusun Allah yardmcin olsun Allah onlarinda bildigi gibi yapsin amin
Aynilar ya bnmkilerle ayni bn ozel hastaneye gidiyorum diye bi ton laf yapti hatta kullandigim ilaclara bile karışıyor neymis oglunun parasini yiyomusum bos bos harciyomusum devlet hastanesi varken niye ozel gastaneye gidiyormuşum doktorum ceviz badem kaju ye demisti esimde almıştı ona bile karisti hic bi gelini hamileyken yememiste niye bn yiyomusum ya bu insanlara laf anlatamazsin cahil insanlara hic bi zmn laf anlatamazsin bis ver canm banada cehennemi yasattilar bn kafaya taktıkça tansyon hastasi oldum bir hafta tamsyon aleti takildi bana cok kotu zmnlar gecirdim ki bn onlarin yuzunden hastalandim bi baktim ne diyolar bn zaten hastalikliymisim artk hic kimse hic bsy umrumda degl bnden uzak dursunlar yeter iki aydr konusmuyorum cokta rahatim Allaha şükür sende hic hic dusunme cunku sen hastalanirsan bizim yüzümüzden demezlar zaten hasyalikliydi becerkszdi derler olan gene sana ve ailene olur sen o guzel melegini ve kendini düşün hic kotu seyleri aklina getirme o esini arayip dir dir yaparsa da yapsn o esinin annesi senin kimsen degl bi yabanci diyip gec kendine cok ama cok dikkat etAmin canim. İnşallah ögrenecegim takmamayi. Hepsi kiskancliktan bariz zaten.. Düşün kayinpederim ilk acibadem hastanesine gidelim dedi bana gereksiz pahali geldigi icin istemedim. Simdi normal bir ozel hastaneye gidiyorum. Onu bile istemiyor kaynanam va görüncelerim. Ne gerek var devlet hastanesinde niye dogurmuyosun diyolar. Dertleri hep ben... Benim masraflarım. Vay efendim niye özel hastaneye gittim diye kaynanam diyor ki Allah benim oğluma cokpara versin yoksa sana yettiremeyecek:))) güler misin aglar misin yaaa
Bu aralar her yerden yanlış cinsiyet tahmini duyuyorum. Galiba ilk haftalarda doktora hiç sormamak en iyisi.
Baba evinde prensestim ben calisacak essek gibi diyemedin mi kizAmin canim. İnşallah ögrenecegim takmamayi. Hepsi kiskancliktan bariz zaten.. Düşün kayinpederim ilk acibadem hastanesine gidelim dedi bana gereksiz pahali geldigi icin istemedim. Simdi normal bir ozel hastaneye gidiyorum. Onu bile istemiyor kaynanam va görüncelerim. Ne gerek var devlet hastanesinde niye dogurmuyosun diyolar. Dertleri hep ben... Benim masraflarım. Vay efendim niye özel hastaneye gittim diye kaynanam diyor ki Allah benim oğluma cokpara versin yoksa sana yettiremeyecek:))) güler misin aglar misin yaaa
Aynilar ya bnmkilerle ayni bn ozel hastaneye gidiyorum diye bi ton laf yapti hatta kullandigim ilaclara bile karışıyor neymis oglunun parasini yiyomusum bos bos harciyomusum devlet hastanesi varken niye ozel gastaneye gidiyormuşum doktorum ceviz badem kaju ye demisti esimde almıştı ona bile karisti hic bi gelini hamileyken yememiste niye bn yiyomusum ya bu insanlara laf anlatamazsin cahil insanlara hic bi zmn laf anlatamazsin bis ver canm banada cehennemi yasattilar bn kafaya taktıkça tansyon hastasi oldum bir hafta tamsyon aleti takildi bana cok kotu zmnlar gecirdim ki bn onlarin yuzunden hastalandim bi baktim ne diyolar bn zaten hastalikliymisim artk hic kimse hic bsy umrumda degl bnden uzak dursunlar yeter iki aydr konusmuyorum cokta rahatim Allaha şükür sende hic hic dusunme cunku sen hastalanirsan bizim yüzümüzden demezlar zaten hasyalikliydi becerkszdi derler olan gene sana ve ailene olur sen o guzel melegini ve kendini düşün hic kotu seyleri aklina getirme o esini arayip dir dir yaparsa da yapsn o esinin annesi senin kimsen degl bi yabanci diyip gec kendine cok ama cok dikkat et
Gaz olabilir canim, normal gaz agrisindan farkli hamilelikte daha bir aci ve batma seklinde oluyor.kızlar ya bugün benim sol tarafımda bir garip ağrılar var. bazen sırtımda bazen, sol boşluk denilen bel kısmımda, bazen biraz daha kasığımın üzerinde. bu haftalarda normal mi?
Sagol canim valla çok dogru konuşuyorsun. Onlar yüzünden evimde huzurlu yemek yiyemiyorum eşimi hep uzak tutuyorum kendimden cocuk kahroluyor. Dün gece ben yatağa gelemeyegim koltukta yatacam dedim. O da ayaklarimin dibinde yere minder koyup da yatti. Onun ne günahı var.. Bundan sonra onlsr yüzünden eşimle arami bozmayacagimAynilar ya bnmkilerle ayni bn ozel hastaneye gidiyorum diye bi ton laf yapti hatta kullandigim ilaclara bile karışıyor neymis oglunun parasini yiyomusum bos bos harciyomusum devlet hastanesi varken niye ozel gastaneye gidiyormuşum doktorum ceviz badem kaju ye demisti esimde almıştı ona bile karisti hic bi gelini hamileyken yememiste niye bn yiyomusum ya bu insanlara laf anlatamazsin cahil insanlara hic bi zmn laf anlatamazsin bis ver canm banada cehennemi yasattilar bn kafaya taktıkça tansyon hastasi oldum bir hafta tamsyon aleti takildi bana cok kotu zmnlar gecirdim ki bn onlarin yuzunden hastalandim bi baktim ne diyolar bn zaten hastalikliymisim artk hic kimse hic bsy umrumda degl bnden uzak dursunlar yeter iki aydr konusmuyorum cokta rahatim Allaha şükür sende hic hic dusunme cunku sen hastalanirsan bizim yüzümüzden demezlar zaten hasyalikliydi becerkszdi derler olan gene sana ve ailene olur sen o guzel melegini ve kendini düşün hic kotu seyleri aklina getirme o esini arayip dir dir yaparsa da yapsn o esinin annesi senin kimsen degl bi yabanci diyip gec kendine cok ama cok dikkat et
Vallaardan nedir bu kaynanalardan cektiklerimiz ya onlar eski zamana gore yorum yapiyorlar bnm kvm 11 cocuk getirmiş hic ah vah cekmemis hic hastaneye gitmemis evde kendisi dogurmus hepsini bide dahda odunmu ne taşıyormuş yahu eski insanlarla simdiki insanlar aynimi ya bn zaten tup bebekle hamile kalmisim ne dersen de onlar hp haklilarAmaan bu kaynanalar çok konuşuyor bnm ki heamana gore yorum yar kontrole gittiğinde ultrasona girme diyor o zaman niye gidiyorum ben doktora müneccim mi bakmadan anlatsın doktor zaten ayda 1 çağırıyor boş tenekeden çok ses çıkarmış
Ya zaten böyle şeyleri burda paylasmak istemiyorum canim ama o yüzden cekemiyorlar. Babamin evi durumu daha üstün oldugu için. Benim ailemle kimse konuşmuyor sanırsın aralarinda kan davaları var. Ama babamdan bana ne kadar mal kalacağını hesaplıyorlar. Kaç dönüm yer kalır diye ciddi ciddi sordu bana kayinpederim yaaa.. Neyse ki benim kocam beni hic bir seye muhtac etemz calismama bile gerek yok bir elim yağda bir elim balda çatlasinlar ohhhhhBaba evinde prensestim ben calisacak essek gibi diyemedin mi kiz
Sen oyle yaparak kaynananin istedigini yapmis oluyorsun canm bnde ilk zmnlar hp esimden çıkartıyordum sonra dedilerki bu ogluma gun vermiyo iyi kadnlik yapmiyo esimi arayip gel oglum yavrum evde senin sevdigin yemk var sana biskuvi aldim caya bandrp yediricem cok ilgili oldular baktm ki kaybeden bn olucam onlari sevindiricem şimdi esime o kadar pamuk gibi davraniyorum ki bnm her dedigimi yapiyo yanmdan ayrlmiyo dahada catliyorlar ici icini yiyo sende esinle dahada yaklaski catlasin patlasinSagol canim valla çok dogru konuşuyorsun. Onlar yüzünden evimde huzurlu yemek yiyemiyorum eşimi hep uzak tutuyorum kendimden cocuk kahroluyor. Dün gece ben yatağa gelemeyegim koltukta yatacam dedim. O da ayaklarimin dibinde yere minder koyup da yatti. Onun ne günahı var.. Bundan sonra onlsr yüzünden eşimle arami bozmayacagim
o zaman kayınpederine kötü bir haber vereyim. babandan sana kalan mirastan eşin ve ailesi tek kuruş alamaz boşanma durumundaYa zaten böyle şeyleri burda paylasmak istemiyorum canim ama o yüzden cekemiyorlar. Babamin evi durumu daha üstün oldugu için. Benim ailemle kimse konuşmuyor sanırsın aralarinda kan davaları var. Ama babamdan bana ne kadar mal kalacağını hesaplıyorlar. Kaç dönüm yer kalır diye ciddi ciddi sordu bana kayinpederim yaaa.. Neyse ki benim kocam beni hic bir seye muhtac etemz calismama bile gerek yok bir elim yağda bir elim balda çatlasinlar ohhhhh
Cok dogru söylüyorsun canım. Benim hayatimda bir tek eşim var ve onları da vurmanin en iyi yolu eşimle inadına iyi olmak. Bunu bana eşim de söylüyor ama ben sinirden idrak edemiyorum her zamanSen oyle yaparak kaynananin istedigini yapmis oluyorsun canm bnde ilk zmnlar hp esimden çıkartıyordum sonra dedilerki bu ogluma gun vermiyo iyi kadnlik yapmiyo esimi arayip gel oglum yavrum evde senin sevdigin yemk var sana biskuvi aldim caya bandrp yediricem cok ilgili oldular baktm ki kaybeden bn olucam onlari sevindiricem şimdi esime o kadar pamuk gibi davraniyorum ki bnm her dedigimi yapiyo yanmdan ayrlmiyo dahada catliyorlar ici icini yiyo sende esinle dahada yaklaski catlasin patlasin
Canim doktor ayrintili icin tekrar randevu vermicekse 20.haftada git bence cocukla zor oluyor diyorsun ne gerek var 2 hafta arayla.Kızlar ben birsey soracağım ama. Ben şimdi en son 14+0 da gittim doktora. Yarın 18+0 olacağım. Doktor ayda bir diyor ama 20 haftada ayrıntılı var. Sizce bu hafta gideyim mi yoksa bekleyeyim mi ayrıntılı ultrasonu? Bir sıkıntım vs yok. Ilk gebelikte 15 günu hiç aksatmadım ama bu sefer bir değisik oldum
Vallaardan nedir bu kaynanalardan cektiklerimiz ya onlar eski zamana gore yorum yapiyorlar bnm kvm 11 cocuk getirmiş hic ah vah cekmemis hic hastaneye gitmemis evde kendisi dogurmus hepsini bide dahda odunmu ne taşıyormuş yahu eski insanlarla simdiki insanlar aynimi ya bn zaten tup bebekle hamile kalmisim ne dersen de onlar hp haklilar
Bundan sonra hp iyi ol canm oyle guzel resmler paylaski gorsunler garcekten catlasinlar bn diyorum ya bnm olmayan deniz manzarali kahvalti mangal resmleri paylasiyorum ki icleri yansin cok pozitif ol melegini de uzme annesi o herseyi hissediyo inşallah Allah bizi boyle insanlarin şerrinden korur inşallah hayırlı sagliklisiyle yavrularimizi kucagmiza alirizCok dogru söylüyorsun canım. Benim hayatimda bir tek eşim var ve onları da vurmanin en iyi yolu eşimle inadına iyi olmak. Bunu bana eşim de söylüyor ama ben sinirden idrak edemiyorum her zaman
Aman canim beee malda gözümüz olsa böyle mi olurduk :)) cok şükür ihtiyacimiz yok evimiz arabamiz guzel bir gelirimiz her seyimiz var eşimle ikimize ait olan. Babamdan kalsa kalsa arazi kalır onu da satıp bunlara yedirecegimi sanıyorlar heralde. Böyle insanlarin gözünü toprak doyurur anca. Ben işin maddiyatini konusmayi bile sevmiyorum bana eşimle ve çekirdek ailemle yaşayacağım huzur gerek..o zaman kayınpederine kötü bir haber vereyim. babandan sana kalan mirastan eşin ve ailesi tek kuruş alamaz boşanma durumundao yüzden babandan ev arsa kalırsa sakın nakite çevirme. dursun kenarda. evi satarsan parasına ortak çıkar yada kiraya verirsen kirayı alır. ama eve hiç bir şekilde ortak olamaz
Eşin seni gercekten seviyor ve senden sıkıntısı yoksa herzaman senin yaninda olur yeterki sinirini ondan cikarma.kayinvalideyle cok muhattap olma ben oyle yapiyorum.Banada hastahanekonusunda laf ettiler bizim varyemezler ben kestirip attim birdaha birsey diyemiyorlar.Cok dogru söylüyorsun canım. Benim hayatimda bir tek eşim var ve onları da vurmanin en iyi yolu eşimle inadına iyi olmak. Bunu bana eşim de söylüyor ama ben sinirden idrak edemiyorum her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?