2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dun sanirim.kendime bazar degdirdim burda dun aksamdan beri.midem agriyor. Gece yatmadan once demir hapi iciyorum ama ictikten 12 saat sonra mide agrisi yapmaz heralde degil mi.

Bence sabaha karşı iç canım Demir'i, yaklaşık 2-3 saat sonra kahvaltı yap. Yoksa mide boş kalıyor ve ağrı yapıyor sanki.

Persembe tatile gidiyoruz, iki gundur cok yogun kasintim var, doktor bugun krem verdi, bagisiklik sistemi zayifladigi icin cok ormal dedi. zaten kizimda da olmustu ama insallah gecer hemen

Aynen aldığım bikaç şey var 50 cm yazıyo 50 cmden uzun doğarsa kaldı onlar
Bence ikizler cok iri olmaz canim buyuk bile gelebilir aldiklarin. 2 bucuk kilo dogmustu kizim hastane cikislarinin bile icinde kayboluyordu ve cok uzun süre giydi onlari da. benden iri bebek cikmaz diyorum:)) buna da hep yenidogan ve 0-3 ay bakıyorum

kızlar size bir sorum var. şimdi idrar tahlilimde eritrosit 45 çıkmış. bu idrar yolu enfeksiyonu mu demek. pazartesi gidicem doktorada ona göre tahlillerden de bahsedeyim. bu değerdekilere ilaç verdimi doktor?

Eritrosit idrarda kan demek canım, ama gözün korkmasın hamilelikte olabiliyor. Doktoruna bildir belki ilaç verebilir ama sen şimdiden bol çok bol su iç

canım iğne kesin çözüm ama normalken gebelikte sakıncalıysa kullanma hapla idare et enfeksiyon olayınıda bence normal hastaneye gidip kesinlikle bi bogaz kulturu ver beta testi yaptır ve romatizma olayına baktır sürekli antibiotikle olmaz sanada bebeğede zarar

Evet canım ayrıntılı ultrasonu da ayarlayıp gidersem rahat edicem doktor ona göre yorum yapıcak
ayrıntılı ulrason kacıncı haftalarda yapılıyor arkadaslar ve nasıl oluyor sankı benım doktor hıc bahsetmedı bundan

Ya canm ben cok hastalanıyorum neden acaba ya her tahlilde bi sorun cikiyo anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…