2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet ac karina ilac icmeden kan veriyoruz ya şimdi anladim dogru söylüyorsun cok saol canm ya cok teşekkür ederim

Ben kizimi cok kucukken ayirmistim. istedigi zaman bizimle yatar ama genel olarak odasinda yatiyor. ben bebegi yanimda alyatiracagim nasipse bir sure. hem sik uyanip ablasini uyandirmasin diye, hemde kizimin sagi solu belli olmaz yanina girmeye calisir felan neme lazim. simdiden alisirsa belki kiskanmaz seninkide. yani ben eminim kizim odasinda isteyerek yattigi halde bebek gelince oda yanimiza gelicektir, artik hep beraber yatariz bi sure, kizi yollamam oyle odasina diye dusunuyorum

Kızlar bebeklerimiz kış bebeği olacak ya dışarı çıkarken nasıl bişey kullanacaksınız kalın tulum mu battaniye mi yoksa hazır kundak mi ben bunları nette gördüm ama hangisini almalı bilemedim

Cok tatli ikiside :) ben kizimda alttaki tulumdan kullanmistim oglana da hemen aldim dayanamayip, zaten cok seviyorum bu btulumlari :)

Bencede o endise hiiiic bitmiyor :)

su sira dinlenmen felam lazimya, belki daha iyidir. benim kizim sbahlari artik tiamiyor ama gece hala bezliyorum ben. -ki 36aylik.

Annem memlekete gezmeye gitmişti cuma filan gelince o alıştırır inşallah ağrım var gerçekten belimde filan hiç bir iş yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…