2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de çok inanıyorum. Neler neler geldi nazardan.Asla paylaşım yapmadım sosyal ağda bebekle ilgili. Benimle yüzyüze rastgelenler biliyor. Onlara da asla çok iyiyim rahatım demedim kızlar.. iyi diyelim iyi olalım dedim. Anneme de tembihledim kimseye iyi deme , mide bulantısı şu bu geçiştir dedim.Facebook umu tamamen kapatmıştım bu paylaşım sonrası başıma gelenlerden.

Bende 0-3 alıyorum canım küçük gelirsede çıplak kalcak değil ya alırız büyüklerini :)

Ben doktoruma sordum gerek yok sen hastane ortamında steril doğum yapacaksın dedi. Bende ağrısından kokuyorum çok gerekli değilse neden çekeyim derdini dedim yaptırmayacağımı söyledim sağlık ocağına tamam dediler.

Bana da aile hekimim kanın düşük, doktorun yazmasa ben yazacağım dedi ısrarla. Ben de kendi doktoruma güvendiğim için hayır yeterli kan seviyesi dedi. Aile hekimim yazsa da kullanamadım:))

canım bir miktar enfeksiyonun var sanırım, yine doktoruna danış tabi. ama suyu 3 litreye en az çıkarmalısın şu an. tuvaletini de kesinlikle tutmamalısın. idrar içerde fazla beklememeli yani. bir de mümkünse yabanmersini ve yabanmersini suyu bulup iç. çok sık çamaşır değiştir. iç çamaşırlarını iki kere durulat.

hamilelikte idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmak çok kolay maalesef ve ilerlemeden durdurmak da önemli. o yüzden aksatmadan doktoruna mutlaka bildir durumu

Aynen ayaklı almak daha mantıklı değildir mi. Ayrıyeten çorapları Hemen çıkarmazlar mı?
çıkarırlar mı bilmiyorum ama üşüme kısmı aklıma takılıyor. ondan genellikle ayaklı aldım. ayaksızda aldım. herşeyi aldım
şaka değil damacanayı mutfağın salona yakın köşesine koydum :) zırt pırt doldurmaya gittiğim için.

benim 1 litrelik şişem var. sabahtan akşama asistanım akşamdan sabah eşim doldurmaktan bıktı :)

Kızlar düzenli yürüyüş veya pilatese başlayan var mı
ben başlıycam hamile pilatesine nasipse. ama sallıyorum 1 aydır. önce bayram geçsin tatilde yanmasın dedim. şimdide taşınacağım taşınalım o bitsin diyorum
geçen senede yıllık abonelik almıştım. 3 kere gittim

bence yaptırmak lazım, Allah korusun beklenmeyen bir anda başka bir yerde doğum yapmak zorunda kaldın, önlem alma şansı varken niye yaptırmayasın ki. 3 gün acır geçer bence.

Spor yapmıyorum ama, bacak kasık ağrısına eşimin futbol sevdası işe yaradı. Saha içinde kasılma kramp girince sporcuların ayaklarını dümdüz dizden kırmadan kaldırıyorlar ya. Ondan yapınca geçiyor kızlar, deneyin :))

benim de öyle işte tupper şişem var 1 litrelik, her odayı beraber geziyoruz. az önce fark etmeden tuvalete giderken elime almışım, yatak odasına girince fark ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…