- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #16.021
Ben de çok inanıyorum. Neler neler geldi nazardan.Asla paylaşım yapmadım sosyal ağda bebekle ilgili. Benimle yüzyüze rastgelenler biliyor. Onlara da asla çok iyiyim rahatım demedim kızlar.. iyi diyelim iyi olalım dedim. Anneme de tembihledim kimseye iyi deme , mide bulantısı şu bu geçiştir dedim.Facebook umu tamamen kapatmıştım bu paylaşım sonrası başıma gelenlerden.benimde bulantım yok iyiyim dedim herkes aaa nasıl hamilesin dedikçe şimdi bulantıdan çok mide ağrısı başladı bence nazar :)
benimde çok batıl inancım yoktur hatta bazı inançlarımda yoktur :) ama nazara inanıyorum cidden
2 eylül evlilik yıl dönümümüzdü sabah kalktım iyiyim bi foto paylaştım instagramda 2 saat geçti geçmedi beni aldı kusma hastanelik oldum demiştim ya o gün işte aksam 7 de hastaneden cıktık ne denize gidik ne kahvaltı edebildik akşam muzik dinleyip eşimle deniz kenarında ben balık o rakı balık ayvalık yapacaktı hepsi kaldı :)
ben baygın uyudum evlilik yıldönümümüz hastanede geçti
eşim cinsiyeti öğrencine hemen çorap almış instagrama koydum cinsiyet haberi verdim arkasına uçukladım
ki bunun gibi daha nice şeyler olunca eşim artık paylaşım yapma valla cidden nazar değiyor dedi
bi kerede istanbula gidiyorduk eski dersane arkadaşlarımdan biri cocuk dogunca görürüm sizi böyle gezemeyeceksiniz yazmıstı cok bozulmustum aradan vakit geçti 3 gün önce bakımı yapılan araba yolda kaldıyol kurtarıcı geldi otobanda kaldık bildiğin istanbula öyle gittik böyle seyler olunca eşim paylaşmamı istemiyordu ama ben aman ne olcak ne nazarı dedim paylaştım
son evlilik yıldönümü olayında gerçekten hak verdim eşime
tantum verde diye bir gargara var ben ondan çok memnunum birde onu dene bence.Andorex diye gargara birde maximus kullanıyorum canm
Bende 0-3 alıyorum canım küçük gelirsede çıplak kalcak değil ya alırız büyüklerini :)Bence ikizler cok iri olmaz canimbuyuk bile gelebilir aldiklarin. 2 bucuk kilo dogmustu kizim hastane cikislarinin bile icinde kayboluyordu ve cok uzun süre giydi onlari da. benden iri bebek cikmaz diyorum:)) buna da hep yenidogan ve 0-3 ay bakıyorum
Aynen ayaklı almak daha mantıklı değildir mi. Ayrıyeten çorapları Hemen çıkarmazlar mı?banada herkes ayaklı al çok üşüyor ayakları dedi. birde eskişehir zaten ayaz memleket. amann ne zor işmiş bu
dedim ben sana :) suya devam tam gaz. damardan
Mecburen. Bu sefer oğlum merkeze gelip gidecek. Dayısı taşıyacak. Ben de zaten tayin istedim. Bu ay sonu gibi merkeze gelirim diye ümit ediyorum.ç
çok sağol canım 3 hafta bittiğinde işe devam mı..
Ben doktoruma sordum gerek yok sen hastane ortamında steril doğum yapacaksın dedi. Bende ağrısından kokuyorum çok gerekli değilse neden çekeyim derdini dedim yaptırmayacağımı söyledim sağlık ocağına tamam dediler.Kızlar doktorlariniz tetenoz asisi hakkinda ne dusunuyorlar?Ben ilkinde 2 dozdurmustum.5 yil olmus koruyuculugu bitmis.doktoru aradim asistani hastaya birakiyor dedi yine de sordu gerek yok demis doktor.aile hekimi hemsiresi aradi vurdurmucam dedim zaten bi de cok agri yapmisti ilkinde de.konusalim onemli falan filan dedi.arastirdim biraz eskiden evde dogum yaparken gobek kordunu kesilirken kapilir diye yapiyorlarmis simdi hastanede hersey steril diye gerek yok gorusunde cogu doktor.
Bana da aile hekimim kanın düşük, doktorun yazmasa ben yazacağım dedi ısrarla. Ben de kendi doktoruma güvendiğim için hayır yeterli kan seviyesi dedi. Aile hekimim yazsa da kullanamadım:))Günaydın kizlarrr nasılsınız bn dun saglik ocagnda kan tahlili yaptırmıştım kanim duşuk cikti saglik ocagndeki doktor demir ignesi vurulman lazim diyo doktorumu aradm sordum vurdurma diyo ama kanim dusuk neden vurdurma diyo anlamadim birde d vitaminim dusukmus d bitamini yazdi bogazimda enfeksiyon cikti antibiyotik yazdi d vitaminla antibiyotik kullanabilirsin dedi doktorum ama kan ignesi vurdurma dedi kafama takildi kanm düşükse ilac yazmasi gerekmiyormuydu ya
Benim tüpsüz, ama kendisi tüp doktoruydu, kalp atışını dinleyince değiştirebiliyorsunTup bebek tedavisiyle hamile kalan arkadaslar aranizda doktorunu değiştiren varmi
canım yanlış yazmışım lökositmiş. bilmediğim şeyler olunca birbirine karışıyor:) bu nedemek anlamadım.?? su konusunda 2 litreyi buluyormuyum bilmiyorum.içmeyee zorluyorum kendimi de. birde işim gereği her gittiğim ortamda tuvalet bulamıyorum. tutmak zorunda kalıyorum. nasıl baş edicem bakalım
çıkarırlar mı bilmiyorum ama üşüme kısmı aklıma takılıyor. ondan genellikle ayaklı aldım. ayaksızda aldım. herşeyi aldımAynen ayaklı almak daha mantıklı değildir mi. Ayrıyeten çorapları Hemen çıkarmazlar mı?
şaka değil damacanayı mutfağın salona yakın köşesine koydum :) zırt pırt doldurmaya gittiğim için.
benimki tüpsüzBenim tüpsüz, ama kendisi tüp doktoruydu, kalp atışını dinleyince değiştirebiliyorsun
benimki tüpsüzay çok güldüm kız sende gülersin inşşalah ben gibi
ben başlıycam hamile pilatesine nasipse. ama sallıyorum 1 aydır. önce bayram geçsin tatilde yanmasın dedim. şimdide taşınacağım taşınalım o bitsin diyorumKızlar düzenli yürüyüş veya pilatese başlayan var mı
Kızlar doktorlariniz tetenoz asisi hakkinda ne dusunuyorlar?Ben ilkinde 2 dozdurmustum.5 yil olmus koruyuculugu bitmis.doktoru aradim asistani hastaya birakiyor dedi yine de sordu gerek yok demis doktor.aile hekimi hemsiresi aradi vurdurmucam dedim zaten bi de cok agri yapmisti ilkinde de.konusalim onemli falan filan dedi.arastirdim biraz eskiden evde dogum yaparken gobek kordunu kesilirken kapilir diye yapiyorlarmis simdi hastanede hersey steril diye gerek yok gorusunde cogu doktor.
E yani, ameliyathane de birçok alet kullanıyorlar, onlara karşı da koruyucu olmaz mı?bence yaptırmak lazım, Allah korusun beklenmeyen bir anda başka bir yerde doğum yapmak zorunda kaldın, önlem alma şansı varken niye yaptırmayasın ki. 3 gün acır geçer bence.
çıkarırlar mı bilmiyorum ama üşüme kısmı aklıma takılıyor. ondan genellikle ayaklı aldım. ayaksızda aldım. herşeyi aldım
benim 1 litrelik şişem var. sabahtan akşama asistanım akşamdan sabah eşim doldurmaktan bıktı :)
benim de öyle işte tupper şişem var 1 litrelik, her odayı beraber geziyoruz. az önce fark etmeden tuvalete giderken elime almışım, yatak odasına girince fark ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?