2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bi sorayım doktoruma hıc bahsetmedı cunku acaba baska yere mı gıdıcem bılmıyorum bı gecen hafta baslık degıstırdı o 3 boyutlu mu oluyor bılmıyorum gerçi

3 boyutlunun yanı sıra daha detaylı inceliyorlar canım inciğini cıncığını herşeyini ölçüyorlar.

Ama bazı doktorlar gebelik normal sağlıklı ise istemiyor ayrıntılıyı bnm plesenta problemli çıkınca yaptır muhakkak dedi

Ben doktor ve hastene değiştircem büyük ihtimalle ayrıntılı sonucuna göre bakalım teşekküllü bir hastane olursa iyi olur her yanım risk

Tup bebek tedavisiyle hamile kalan arkadaslar aranizda doktorunu değiştiren varmi
beeen. muayene ücreti 380 tl olunca ve tedavilere verdiğimiz paralardan bıkıp birde çok saygın denilen kocaman bir özel hastanede iş arkadaşımın başına birşeyler gelince verdim elimi devlete. :)) özel muayene olmayınca rapordur ilaçtır vb kolay oluyor almak. sadece özel muayenede gördüğüm ilgiyi alakayı görmüyorum tabiiki. ama dünyanon en iyi doktoruna da gitsen nasibinde birşeyler yaşamak varsa yaşarsın diye düşünüyorum bu aralar birkaç sebepten ötürü. bebeklerimiz Allah a emanet deyip kafamı rahatlattım :)

Bİraz uzakta gidip gelmk zor oluyo canm degstrsem mi acaba diyr düşünüyorum ama degstrmekte istemiyorum arada biraz mesafe var iste

Birazdan kasıt ne kadar bilmiyorum ama Doğum aşamasına göre karar ver bence. Şu an ayda bir kere gidilebilir çünkü.

Eritrosit idrarda kan demek canım, ama gözün korkmasın hamilelikte olabiliyor. Doktoruna bildir belki ilaç verebilir ama sen şimdiden bol çok bol su iç

canım yanlış yazmışım lökositmiş. bilmediğim şeyler olunca birbirine karışıyor:) bu nedemek anlamadım.?? su konusunda 2 litreyi buluyormuyum bilmiyorum.içmeyee zorluyorum kendimi de. birde işim gereği her gittiğim ortamda tuvalet bulamıyorum. tutmak zorunda kalıyorum. nasıl baş edicem bakalım

Ay canm cok teşekkür ederim ya bnmde doktor muayenem biraz pahli tahlileride devleten yaprtmiyo orda istiyo tahlilerde pahli biraz zor oluyo bnde bi arastriyim develete gitmeyi düşünüyorum ama karar veremedim daha

Kızlar salgın var grip filan dikkat edin çevremde var grip olanlar evden çıkmıyorum çıkarsam da kimseye yaklaşmıyorum

Bnm doktorum iki hafta bi cagiriyo bakalim canm iyi dr bulamazsam ayni devam edicem
İğde kaynat onu iç sonra posasını ez onuda ye bende kronik franjit var o yüzden sürekli boğazlarım şişer ki bademciğimin biri büyük zaten anında kocaman olur ne denediysem olmadı bı bu bi de limonlu zerdeçallı su iyi geliyor sıcak olarak hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum yine de bi araştır
iğde birebir

Evet arkadasimda onu soylemisti bi deniyim inşallah iyi gelir saol canm bnm

Kızlar doktorlariniz tetenoz asisi hakkinda ne dusunuyorlar?Ben ilkinde 2 dozdurmustum.5 yil olmus koruyuculugu bitmis.doktoru aradim asistani hastaya birakiyor dedi yine de sordu gerek yok demis doktor.aile hekimi hemsiresi aradi vurdurmucam dedim zaten bi de cok agri yapmisti ilkinde de.konusalim onemli falan filan dedi.arastirdim biraz eskiden evde dogum yaparken gobek kordunu kesilirken kapilir diye yapiyorlarmis simdi hastanede hersey steril diye gerek yok gorusunde cogu doktor.

iyide doğum bu hastanede yapabileceğin ne malum. belki yolda doğuracaksın :)evet belki 1000de 1 ihtimal ama yaptırmak lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…