2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İkisi farklı mı canım nette hep aynı diye okudum önde yazıyor parantez içinde (aşağıda) yazıyor o yüzden ben aynı sandım
Evet cnm bende baktım plasenta previa(önde gelen plasenta) demekmiş. Ama 16.haftamda plasenta rahim ağzında demişti doktorum. 19.haftada gittim. Rahim ağzından uzaklaşmış. Zaten arkadan geliyor. Önde gelenlerde sıkıntı oluyor dedi. Zaten plasenta previa teşhisi 28.haftadan erken konulamazmış. O haftaya kadar rahim büyümesine bağlı olarak büyük çoğunluğu yukarı çekilirmiş.

Bana da 19 haftalıkken yeni söyledi aşağı inmiş diye bakalım ayrıntılı da netleşit herhalde

Bana da 19 haftalıkken yeni söyledi aşağı inmiş diye bakalım ayrıntılı da netleşit herhalde
Mümkün olduğunca sol tarafına uzanıp yat. Gün içinde de uzanabilirsen iyi olur. Fazla eğilme. Hızlı yürüme. Bol su iç. Az da olsa ağır kaldırma cnm. Kısacası hayatını biraz yavaşlat. Tedbir senden takdir Allahtan.

Günaydınlarrr ... cinsiyetini hala öğrenemedim rüyamda bile görmeye başladım... detaylı için 20 hafta bitsin öyle mi alayım sizce

Dikkat etmeye çalışıyorum canım 2 yaşında oğlumda onunla da ilgilenmek zorundayım ama çok yormuyorum kendimi

Çok sağol canım. 5 kez takla atmışlar arabanın içinden sapasağlam çıkmışlar çok şükür başka ne isterim ki.. ama o kadar üzgünüm ki üzerimden 10 yıl geçmiş gibi...

Ayy tüylerim diken diken oldu, trafikten öyle nefret ediyorum ki, eşim de hep yollarda çok korkarım. Allah korumuş gerçekten, bir de bilinçli olup kemer takmışlardır muhtemelen. Üzülme canım, tam tersine çok ciddi bir şey atlatmışlar ve şükür ki iyiler.

Canim benim çok gecmis olsun canları sağolsun kaza çok kötü bişey Allah kimseye yaşatmasin

Kiz bu ne dokot2 bana plasenta ön duvarda demişti onde dediği böyle bişey mi acaba. Ben normal dogum istiyorum
Önle aşağı aynı şey gibi yazıyor nette canım hiç ayırmamışlar önceden sezaryenin varsa riskliymiş yoksa o kadar değil ben sezaryenliyim önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…