- 24 Ağustos 2017
- 68
- 89
- 3
- 31
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #17.001
Benim pek ağrım yok canim hatta şükür hic bir sikayetim yok. 9. Haftamdayken farklı bir doktor bana plasenta asagida demisti ama kendi doktorum bundan hic bahsetmemisti. Dün bir devlet haftanesine gitmek istedim hep ayni doktorla kalmamak için orada doktor usg de bakti ama beni sadece usg olan baska bir bölüme yönlendirdi. Orada tapor verdiler ve takip etdilmesi önerilir yaziyordu. Raporu alip tekrar doktorun yanina gittim ama bana plasentatan hic bahsetmedi her sey normal dedi. Yine de iyi ki devlete gitmisim belki kendi doktorum bundan hic bahsetmeyecekti bana. Şu ayrıntılı usg ye bir gireyim hemen doktorumu değiştireceğim. Erken dogum istemiyorum ben ya son anda önlem almak ne kadar fayda eder ki eger bir risk varsa simdiden önlem almam gerekmez mi. Ayrica bu durum sezeryan veya farklı bir rahim problemi yasayanlarda gorulurmus benim rahim yapim gayet saglikliydi ve bu ilk gebeligim
O zaman benimkini görseler sen hamile değilsin diyecekler brnden çok daha büyük senın ki .20+1 im bendeKizlarrrr ya herkes göbeğin kucuk diyip duruyo ya bnce gayet normal da ama esimin ailesi 20 bucuk haftaliga gore kucuk diyo szce kucukmu normalmi?
Yooo gayet normal... benimde küçüktü. Hatta 8 kilo aldım 65 'le dopum yaptım. Sonuç 3 hafta erken doğan ama 3600 sağlıklı bir bebek. Takma kafana kimseyi.. onlar hep derler bişeyyyKizlarrrr ya herkes göbeğin kucuk diyip duruyo ya bnce gayet normal da ama esimin ailesi 20 bucuk haftaliga gore kucuk diyo szce kucukmu normalmi?
Allah korusun canim o kadar da kötü senaryolari getirme aklına öyle şey mi olur. Tam teşekküllü bir hastane olmasi yeterli bence hiç kötü düşünme. Benim bebek çok hareketli ya gece bile uyutmuyor beni şimdiden o da rahat dursa bari :)) neyse canim bize en gerçekçi aciklamayi doktorumuz yapacaktir internette yazılanları esas almayalim bemce boşuna da evham yapıyor olabilirizAynen canım en azından hayati bir probleminiz olmaz Allah ın izniyle ama erken doğum riskinden bahsediliyor tabi önceden alınacak tek önlem sıkı takip istirahat ağır işlerden ilişkiden uzak durmak bebek ne kadar durursa o kadar iyi
Ben önceden sezaryenli olduğum için bazı doktorlar ameliyat etmek istemiyormuş hayati risk olduğundan benim doktor inşallah bırakmaz beni
Tabi canım ihtimal bunlar ama duygusal olarak hassas olduğumuz için şuan hemen kapılıyoruz rehavete hayırlısı olsun canım herşey olacağına varır :)Allah korusun canim o kadar da kötü senaryolari getirme aklına öyle şey mi olur. Tam teşekküllü bir hastane olmasi yeterli bence hiç kötü düşünme. Benim bebek çok hareketli ya gece bile uyutmuyor beni şimdiden o da rahat dursa bari :)) neyse canim bize en gerçekçi aciklamayi doktorumuz yapacaktir internette yazılanları esas almayalim bemce boşuna da evham yapıyor olabiliriz
Cok gecmis olsun canim allah korumus.İyi geceler kızlar moralim çok bozuk. Abim bugün askere gidiyordu. Eşim ve kuzenimde onu arabayla manisa alaşehire götürücekti yolda trafik kazası geçirmişler allahtan hayattalar fakat vücütlarında az hasarlar oluşmuş çok üzgünüm çoook
Beni görseler ne derler acaba hala dümdüzKizlarrrr ya herkes göbeğin kucuk diyip duruyo ya bnce gayet normal da ama esimin ailesi 20 bucuk haftaliga gore kucuk diyo szce kucukmu normalmi?
Hadi hayirli haberler al cnm bende haftaya cuma gidicem 4 hafta olacakKızlar bu akşam randevum var. 5 hafta oldu en son gideli.
Bunları ben de çok okudum doktor aşagıda dediğindeEki Görüntüle 2045153 Gece gece nerden okudum şunu ya kanım çekildi
Kizlarrrr ya herkes göbeğin kucuk diyip duruyo ya bnce gayet normal da ama esimin ailesi 20 bucuk haftaliga gore kucuk diyo szce kucukmu normalmi?
bebeğin sağlığı göbekle ölçülmüyor ki boşver. bende daha göbeğin g si yok. ne kilo aldım ne göbek çıktı.
işte millet illaki konuşacak yaçünkü uzun boylu kadınlarda %90 iç karın daha geniş. bebeğin içerde yeterli yeri var hala
Benim de 1 ayı geçkindir sertlik var. Sadece ayaktayken oluyor. Bazilarinda olabiliyor sanırım sizin ne tip bir sertlik sürekli mi tam hangi bölgede?
Kızlar bu akşam randevum var. 5 hafta oldu en son gideli.
Ben kasilmadan korkuyodm ama uzun zamandır olduğu için artık çok kafaya takmamaya karar verdim. Çünkü kasilma yaşayanlar biraz daha farklı anlatıyorlar. Onların sertligi olup geçiyormuş benimki ayakta her daim sert akşam biraz daha fazla. Bakalım inşallah normaldir.özellikle akşam yemeğinden sonra komple top gibi sert, özellikle bir bölge değil yani. normalde de benim vücudum serttir gerçi ama böyle sert olursa çok çatlar sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?