2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlarrr konu dışında bsy danisicam sze bana fikir verin bnmi yanlis anliyorum yoksa haklimiyim
Esimin ablasi torunlu oldu eşim abisiyle birlikte ortak altin set yaptrdi ve bugun bnle eltim gidicektik birlikte takicaktik sabah aradim geleyomusun gidelimmi dedim tamm sen gec bnde gelcem dedi buarada altin eltimdeydi bnde gittim uc saat oturdum gelmedi sonrada eve geldim biraz once esim işten geldi bn dedimki eltim gelmedi bekledim bekledim geri geldim esimde diyoki abim dedi ki aksam hepimiz birlikte gidelim birlikte takalim bnde tamm dedim diyo bnm anlamadigim bn niye konu dışında kaliyorum neyse bsy demedim esime biraz once esimin teli caliyo yengesi yani eltim ariyo GELİYOMUSUN diyo gidelimmi diyo GELİYOMUSUNUZ demiyo tek esimi çağırıyor bnde sinir oldum esime dedim ki siz ucunuz plan yapmışsınız sz gidin ya sen hamilelikten herseyi yanlış anliyosun bunda ne var ki lafin gelişi bu sen anlamıyorsun turkceyi ondan yanlis anlıyorsun
Ya bnm sinir oldugum nokta madem bu karara varmışlar esim aramadi tammda dabah eltimle anlastik bni orda beklicegmi biliyo haber vermesi gerekmiyormusydu ya kusura bakmayin kizlarrrr cok uzun oldu ama bn sinirlenmekte haklimiyim yoksa abartiyormuyum ne olur akıl verin bana ya

sinirlenmekte haklısın ama sinirlenmenin ne sana ne bebeğine faydası yok. o yüzden bence milletin ekmeğine yağ sürüp sinirlenme.

Tamam hadi türkçem yetmedi telefonda ki konuşmasını anlayamadım ama beni boş yere orada 3 saat bekletmesi normal mi deseydin
Diyorum neymis bunlarin ailesi böyleymiş kimse kimseye haber vermiyormuş bn yanlis anliyormusum once kafama takmiyordum ama esimde onlari savunuyo abartiyosun diyo buna sinir oldum şimdi gel diyo ne yapiyim gidiyimmi gitmiyimmi? Canm sence ne yapmaliyim

Kızlar ben çıktım muayeneden hersey normal bebek gayet iyi. Haftasıyla uyumlu. Ayrıntılı ben bakıyroum istersen yaptır dedi. Ama bir sorun olsa zaten anlarız dedi. Iyice bebeğe benzemiş
Tabi canım iyice bebiş oldular artık insana benziyorlar
Sorun olsa istiyor doktorlar canım iyi diyorsa yaptırma yine senin kalbin nasıl rağmen edecekse :)

Bence git sürdürme derim. Keşke orada otururken yarım saat geçince arasaydın geldim nerdesin diye. Yada en kötü ihtimal eve gelince hani beraber gidecektin neden gelmedin bekledim üç saat deseydin. Hatta şimdi ara sor içinde kalmasın.

Hay Allah senden razi olsun canim benim yaaa :)) valla bana simdiye kadar her sey normal gidiyor denildi. Doktor plasenta ön duvarda dedi ama üzerinde durmadi. Verilen raporda da usg ile takip edilmesi önerilir yazıyor. Bugün G gokce41 arkadasimla da biraz panik yaşadık ama ben de evhamlanmak yerine sakince beklemeye karar verdim. inyernete de tırnak kırılması yazsan 3 gün ömrünüz kaldi diyor

Aynen benim de senin gibi. Ayakta komple sert. Kasılmada belirgin şekilde bir yer tepecik oluşturuyormuş.

Bi laf var kuma kumayi ceker elti eltiyi cekemezmis :) herkes icin gecerli olmayabilir ama genel cevremde oyle. Biseyini cekememistir canim.Bence hicbisey olmamis gibi safa yat ve git. Senin icin tek onemli seyin bebegin oldugunu hickimsenin senin moralini bozamayacagini goster. Catlasinlar.

Kızlar ben çıktım muayeneden hersey normal bebek gayet iyi. Haftasıyla uyumlu. Ayrıntılı ben bakıyroum istersen yaptır dedi. Ama bir sorun olsa zaten anlarız dedi. Iyice bebeğe benzemiş
Masallaj canim hadi gözün aydin :)) kilosu boyu nasil benim bebeginki biraz fazla mi diye şüpheye düştüm ben

Masallaj canim hadi gözün aydin :)) kilosu boyu nasil benim bebeginki biraz fazla mi diye şüpheye düştüm ben
Yok yok bizim grup harbiden sapıtıyo ;-) biri kilosu az der evhamlanır biri çok der evhamlanır. Biz bu gidişle harbiden kendimizi doktor sanıp evde kendimizi doğurtacağız.

Biz ver git bence gitmeyince daha beter suçlu olacaksın ama gidince eline söyle neden haber vermedin geldim burada 3 saat oturdum de

Ağrım olunca 1 haftadır evde yatıyorum insan yüzü görmedim yattıkça ağrıdıkça aklıma geliyor napim ya bunaldım valla

Ben okuyorum şuan başındayım ama fazla ilerlemedim henüz

Böyle bişey varsa ben bilmiyorum. Kalp atışı yüksekse kız olduğunu düşünürüz demişti benim dr. Bu hafta belli olacak cinsiyet bakalım doğru mu çıkacak

çin ve kalp atışı bende tuttu :) bide bana yüzük çevirttilerdi o da tuttu

Kaç çıkmıştı canım kalp atışı?? Benimki ilk duyduğumda 170 ikincide 150civarıydı

Sen haklısın bence. Ben olsam gitmezdim kesin de insan eşinin hatrına katlanıyor bu tarz şeylere

MErhaba güzel anneler. Şuan 19+1 günlük hamileyim. Bugün bir defa kahverengimsi akıntım oldu çok korktum. moralim bozuldu. Aynı durumu yaşayan oldu mu canlar. Neyin nesi acaba

Yok yok bizim grup harbiden sapıtıyo ;-) biri kilosu az der evhamlanır biri çok der evhamlanır. Biz bu gidişle harbiden kendimizi doktor sanıp evde kendimizi doğurtacağız.
hadi ben neyse kocam da diyor ki evde bebegi gorebilecegimiz bir usg aleti varsa alalim icimiz rahat etsin ama genelde ilk gebeligi olanlarda var bu heyecan napalim beaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…