2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ağrım olunca 1 haftadır evde yatıyorum insan yüzü görmedim yattıkça ağrıdıkça aklıma geliyor napim ya bunaldım valla
Canim ağır bir iş mi yaptin da agridi acaba
Bir yazi okudum plasentanin asagida olmasi agri yapmaz ağrılar baska sebepli olabilir hatta plasenta kanamasi bile agrisizdir yaziyordu. Yani yanlis fikir de vermek istemem ama yattikca kafana kurarsin doktorunu ara istersen konuş ve en azindan ev ve yakın cevresinde yürüyüş yap. Ben dün saatlerce gunes altinda gezdim alışveriş yaptim hatta bugün de gidecektim baska iş çıktı. Ama pazartesi gidecegim uzun alisveris ve kafa dagitmaya nasipse.. Şu an belki uzun yürüyüş iyi degildir ama en azindan ağır iş yapmadikca veya kendini yormadikca yatmanin gerekli olmadigini düşünüyorum. Sana doktor mu yat dedi

İş yapma istirahat et dedi canım yatıp dinlemezsem ağrım oluyor aslında o yüzden yatıyorum en son kontrol de demiştim karnım geriliyor ağrıyor diye o da ishal kabız ve idrarda yanma yoksa sorun yok dedi ama ağrımın türü değişti o günden sonra ayrıntılıya giderim 1 haftaya inşallah o zaman bakalım

Bence ayrintilida net sonuc almadan hatta 28 haftalik olmadan plasentayi düşünmemek en iyisi canim. Hadi seninki aşağıda da yukarı cikma ihtimali var. Benimki ön duvarda nasil duzelecek bilmiyorum ama bilmek de istemiyorum şimdilik. Sayılı günler geçecek insallah kendine stres yapma sen de

Ben de önceden sezaryen olduğum için yapışmış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum canım attığım yazıda öyle yazınca o sebepten ama yine de ihtimal tabi beklemedeyim ayrıntılıyı :)

İnşallah canım düzelir belki Allah tan ümit kesilmez elimizde olmadan stres yapıyoruz işte

Benim de asagida plesentam ama tam rahim agzina oturmus durumda olmadigi icin normal hayatina devam et dedi bana. Ama acaba yuruyuslere ara mi versem acaba ne dersiniz?

Benim de asagida plesentam ama tam rahim agzina oturmus durumda olmadigi icin normal hayatina devam et dedi bana. Ama acaba yuruyuslere ara mi versem acaba ne dersiniz?
Ya bnm doktor kısıtladı beni usg de bakarken yüzü değişmişti ama plesenta yukarı çıkma ihtimali çok vurgulamadı üni hastanesin de ayrıntılı çektirmemi istedi ama ben özelde yaptırcam riskleri söyledi sadece ve istirahat et ilişki yasak sakın dedi

Bence tempolu yürüyüş yapmayın bi süre. Benim de aşağıda, geçen gittiğimde biraz yukarı çıkmaya başlamış ama tam olarak çıkmadan tempolu yürüyüş önermedi doktorum.

merhabalar hepinize benede şubat annesi olmaya adayım bi aksilik olmazsa inşallah...belki de bi mucize olur kendi doğum tarihimde gelir 23 şubatta :) bu arada benim de placenta aşağıda dedi doktorum biraz yakınmış rahim ağzına ama sıkıntı yok düzelio ileriki haftalarda dendi..cinsiyeti sali öğrencez yazarım buraya insallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)

merhaba size özelden mesaj atacaktım fakat olmadı özel mesaj butonu bulamadım

Gittim canm sordum niye haber vermedin diye unuttum diyo ya hatta kari koca bizden once gelmis takmis bile

Aynen canm esimiz icin herseye katlaniyoruz ama arada bi haksz durumada düşüyoruz ya

Kızlar okumaya başladığınız herhangi bir önereceğiniz kitap var mı ? Liste yapıyorum kitap ısmarlatıcam Türkiye'den de :)

Bu seferde sozde esimle gidicekti biz nerdesiniz diye ariyoz biz geldik diyo beklememisler bile iyi ki gelmisim canm ya yoksa bn suclu olurdum
Aynen ama yine yapmışlar yapacaklarını sonucta birlikte alınmış bir şey birlikte takmanız daha iyi olurdu neyse boşver bunları tuhaflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…